epsilon753 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Έχω μια 7600GT στην οποία συνδέω ένα LG Monitor και μια Samsung 37 FULL HD Η κάρτα δε χρησιμοποιείται για gaming τουλάχιστον τον τελευταίο χρόνο. Κύρια χρήση της είναι πέρα από την καθημερινή εργασία η προβολή βίντεο κανονικής και υψηλής ανάλυσης. Παρουσιάστηκε το εξής πρόβλημα. Η LG οθόνη μου έσβησε 2 φορές αν και καταλάβαινα από τον ήχο ότι το PC δούλευε κανονικά. Έκανα reboot και ο υπολογιστής φάνηκε κανονικά να φορτώνει και στην οθόνη και στην τηλεόραση αλλά μόλις μπήκε στα ΧΡ η οθόνη έσβησε (stand by mode) αλλά η τηλεόραση έδειχνε κανονικά το desktop μου. Κάνω ξανά reboot αλλάζω τα καλώδια στην κάρτα γραφικών και πλέον ανοίγει μόνο η οθόνη μου ενώ η τηλεόραση μπαίνει σε stand by. Συμπερασματικά ξαφνικά η κάρτα δε δείχνει σε δυο οθόνες αλλά μόνο σε μία και ειδικά σε αυτή που είναι σε συγκεκριμένο VGA slot από πίσω. Τι γίνεται, τι κάνω; Μόλις πάω να μπω στη Διαχείριση Πολλαπλών Οθόνων από τον πίνακα ελέγχου nvidia δεν με αφήνει. Βοήθεια; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:53 ---------- Έκανα αναβάθμιση από την Nvidia και μετά την επανεκίννηση τα windows ξεκίνησαν σε ανάλυση 640Χ480 και 256 χρώματα ή κάτι τέτοιο. Βγήκε μήνυμα ότι λειτουργούν σε χαμηλή ανάλυση και αν θέλω να την ανεβάσουν, πάτησα Ναι και μου έβγαλε μπλε οθόνη και έκανε επανεκίννηση ο υπολογιστής. Διόρθωσα το πρόβλημα με Επαναφορά Συστήματος τώρα είμαι πάλι στο ίδιο πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.