snipereps Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Γειά σας ρε παιδιά, είμαι καινουριος στο χώρο και έχω ένα πρόβλημα. Πήρα τον παλιό η/υ του αδερφού μου με mobo winfast K7nCR18D PRO 2 και σύνδεσα έναν καινούριο sata2 σκληρο στην sata1 θύρα που έχει. Αποσυνδέω τους ide που είχα βαζω να κάνει boot από το cd και ανοίγω τον υπολογιστή. μου βγλαζει στην αρχή τα dvd rom στις ide θύρες προχωράει και όταν σε κάποια στιγμή εμφανίζει το όνομα του νέου μου σκληρού κολλάει και δεν κάνει καν boot apo το cd. Ξέρει κανείς τι παίζει? Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:16 ---------- Στην ουσία το προβλημα είναι οτι κολλάει στο bios πριν προσπαθησει να κάνει boot, ευχαριστώ. Ότι και αν γνωρίζετε παρακαλώ πείτε μου.
washcloud Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 πολύ πιθανό (το πιό πθανό ίσως) (μιας κι αναφέρεις ότι οι δίσκοι είναι SATA2, ενώ η μητρική SATA1), να έχουν/και να χρειάζεται ν' αλλάξεις θέση στο τζαμπεράκι πάνω στους δίσκους ώστε ν' αναγνωριστούν από τη SATA1 μητρική
snipereps Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Σ'ευχαριστώ για την απάντησή σου φίλε, αλλα δυστυχώς ούτε αυτό δουλευει το είχα κάνει απο την αρχή συγγνώμη που δεν το ανέφερα
washcloud Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 άλλο λόγο ΔΕΝ έχει να κολλάει όμως κατά το BIOS P.O.S.T. ...εκτός φυσικά κι αν ο δίσκος (αρχικά νόμισα έλεγες για 2), είναι DOA. ...πράγμα καθόλου απίθανο. Δωσ' τον στο σημείο αγοράς για τσεκάρισμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.