Προς το περιεχόμενο

Blood Bowl

Snoob

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Κυκλοφόρησε ήδη το επόμενο patch (δηλαδή αυτό που διορθώνει τα ctd του 1.09) και από μια πρώτη επαφή μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η επιλογή ομάδων στο campaign είναι τυχαία και όχι καθορισμένη όπως πριν.

Υπάρχουν και κάποιες μικρό-αλλαγές, όπως ξεχωριστά turn counters για τις δυο ομάδες και φαίνονται τα ζάρια στο post match winnings.

Περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικά οι αλλαγές, εδώ.

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

Κυκλοφόρησε καινούργιο patch το οποίο προσθέτει τους Dark Elves στις υπάρχουσες 8 ομάδες.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Super Moderators
Δημοσ.

Καμιά φορά, ναι, όχι γιατί δε μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά είναι περίοδος με πολλούς καλούς τίτλους (Dragon Age, King's Bounty:Armored Princess, Solium Infernum, Elven Legacy: Ranger & Siege).

Θα επανέλθω λογικά, αλλά μάλλον μετά τις γιορτές. Αν θέλεις πόσταρε κανένα post-match report, μπας και κινήσουμε το ενδιαφέρον και σε άλλους.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Γεια χαρά παιδιά.

Ασχολείται κανείς με το επιτραπέζιο bloodbowl στην Ελλάδα;

Είμαστε μια μικρή ομάδα που παίζουμε το boardgame και είμαστε πάντα στην αναζήτηση νέων παικτών!

ρίξτε μια ματιά και στη σελίδα μας http://www.athens-fantasy.gr για φωτογραφίες και άρθρα σχετικά με το άθλημα!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το προβλημα ειναι που θα βρεις μιμιατουρες να ασχοληθεις, ειδα σημερα να παιζουν και μου φανηκε πολυ ενδιαφερων

• Super Moderators
Δημοσ.

Μινιατούρες βρίσκεις από το site της Games Workshop.

Θα ρωτήσω και για Ελλάδα, αλλά από ό,τι ξέρω 40Κ και Fantasy Warhammer βρίσκονται ευκολότερα.

Πάντως, η Cyanide έκανε καλή δουλειά, η ΑΙ δεν είναι συγκλονιστική, αλλά απέναντι σε άλλους παίκτες έχει πολύ ενδιαφέρον -άλλο πράγμα η μινιατούρα, βέβαια.

edit: από ό,τι μαθαίνω, μόνο με απευθείας παραγγελία μπορεί να βρει κανείς φιγούρες (παλιότερα η Κάισσα Αμαρουσίου έφερνε, όχι πια).

Επίσης, αν ενδιαφέρεται κανείς, υπάρχει στο κουτί της, άθικτη, ολόκληρη ομάδα Khemri -στείλτε p.m. για να σας φέρω σε επαφή.

Δημοσ.

Εισαι σιγουρος για την workshop games ? Νομιζω οτι ειναι out of stock ? ναι με ενδιαφερει η ομαδα που λες ... Εσεις που παιζεται ? εγω μενω πειραια και ειμαι fun των επιτραπεζιων, επισης εχω ενα στρατο necrons 40κ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...