Super Moderators Snoob Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Κυκλοφόρησε ήδη το επόμενο patch (δηλαδή αυτό που διορθώνει τα ctd του 1.09) και από μια πρώτη επαφή μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η επιλογή ομάδων στο campaign είναι τυχαία και όχι καθορισμένη όπως πριν. Υπάρχουν και κάποιες μικρό-αλλαγές, όπως ξεχωριστά turn counters για τις δυο ομάδες και φαίνονται τα ζάρια στο post match winnings. Περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικά οι αλλαγές, εδώ.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2009 Κυκλοφόρησε καινούργιο patch το οποίο προσθέτει τους Dark Elves στις υπάρχουσες 8 ομάδες.
sv398 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά ασχολείται ακόμα κανένας μαζί του? Αν είναι πείτε μπας και παίξουμε κανένα multi...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Καμιά φορά, ναι, όχι γιατί δε μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά είναι περίοδος με πολλούς καλούς τίτλους (Dragon Age, King's Bounty:Armored Princess, Solium Infernum, Elven Legacy: Ranger & Siege). Θα επανέλθω λογικά, αλλά μάλλον μετά τις γιορτές. Αν θέλεις πόσταρε κανένα post-match report, μπας και κινήσουμε το ενδιαφέρον και σε άλλους.
sv398 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Post match report παίζοντας με το PC? Θα προσπαθήσω με κανένα multi.
Drumgor Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Αλήθεια, το τουρνουά με τα 5000 (και 3000 για τον δεύτερο) δολάρια χρηματικό έπαθλο το έχετε πάρει χαμπάρι;
athensfantasy Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Γεια χαρά παιδιά. Ασχολείται κανείς με το επιτραπέζιο bloodbowl στην Ελλάδα; Είμαστε μια μικρή ομάδα που παίζουμε το boardgame και είμαστε πάντα στην αναζήτηση νέων παικτών! ρίξτε μια ματιά και στη σελίδα μας http://www.athens-fantasy.gr για φωτογραφίες και άρθρα σχετικά με το άθλημα!!!
mathsdim Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 το προβλημα ειναι που θα βρεις μιμιατουρες να ασχοληθεις, ειδα σημερα να παιζουν και μου φανηκε πολυ ενδιαφερων
Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Μινιατούρες βρίσκεις από το site της Games Workshop. Θα ρωτήσω και για Ελλάδα, αλλά από ό,τι ξέρω 40Κ και Fantasy Warhammer βρίσκονται ευκολότερα. Πάντως, η Cyanide έκανε καλή δουλειά, η ΑΙ δεν είναι συγκλονιστική, αλλά απέναντι σε άλλους παίκτες έχει πολύ ενδιαφέρον -άλλο πράγμα η μινιατούρα, βέβαια. edit: από ό,τι μαθαίνω, μόνο με απευθείας παραγγελία μπορεί να βρει κανείς φιγούρες (παλιότερα η Κάισσα Αμαρουσίου έφερνε, όχι πια). Επίσης, αν ενδιαφέρεται κανείς, υπάρχει στο κουτί της, άθικτη, ολόκληρη ομάδα Khemri -στείλτε p.m. για να σας φέρω σε επαφή.
mathsdim Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Εισαι σιγουρος για την workshop games ? Νομιζω οτι ειναι out of stock ? ναι με ενδιαφερει η ομαδα που λες ... Εσεις που παιζεται ? εγω μενω πειραια και ειμαι fun των επιτραπεζιων, επισης εχω ενα στρατο necrons 40κ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.