a40ntistos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 όπως είπε και ένας άλλος χρήστης υπάρχει στην Fnac.. αλλά το θέμα είναι οτι μας βγήκε παλούκι
PlutoNick Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 1. εγω είπα ότι υπάρχει στο FNAC. Το είχα δει. 2. Οι κανόνες του game (και του επιτραπεζίου) είναι 15 σελίδες με ζωγραφιές. Το game έχει και tutorial. Δεν είναι πιο δύσκολο από ενα football manager πχ. 3. Είμαστε ήδη 5 έλληνες που παίζουμε league prive μεταξύ μας. Ευχαρίστως σου δείχνουμε πως παίζεται το game. Και εγώ όταν το αγόρασα δεν ήξερα τους κανόνες. Greek Blood Bowl League: http://grbbl.blogspot.com Forum thread για συννενόηση: http://warhammer.forumsmotion.com/forum-f26/topic-t808.htm#19345
Kiour_gr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 ΤΟ αγορασα και εγω, η κανονες δεν ειναι δυσκολοι μην ψαρωνετε στο κατω κατω οποιος θελει τον παιζουμε 1-2 αγωνες εκπεδευτικους. Η κανονες ειναι πολυ απλοι: 1) πανε την μπαλα απο μια μερια στην αλλη. 2) χτυπα τον αντιπαλο ωστε να μην σηκωθει...ποτε.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Το...διέπραξα. Πάει το πενηντάρι, στα Fnac. Πρώτα μελέτη και μετά διαλέγω ομάδα. Απέκτησα υλικό για τις διακοπές, αλλά βγαίνει και το East India Company, βρήκα και το DoWII με 13 ευρώ...πολλά τα έξοδα.
dark_banishing Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Κάθησα και διάβασα τους κανόνες λιγάκι, ωραίο φαίνεται, αλλά θα περιμένω να πέσει η τιμή Πόση ώρα κρατάει ένας αγώνας ανάμεσα σε 2 ανθρώπους συνήθως ;
PlutoNick Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Πόση ώρα κρατάει ένας αγώνας ανάμεσα σε 2 ανθρώπους συνήθως ; Είναι 16 γύροι μαξ για τον καθε παίκτη. Ρυθμίζεις πόσο θα κρατάει ο κάθε γύρος. Από 4 λεπτά, 3 λεπτά, 2 λεπτά ή 40 δευτερόλεπτα. Μπορεί όμως να μην εξαντλήσεις τον χρόνο όλα. Συνήθως κρατάει 40 λεπτά. Μπορεί και πιο λίγο, και όσο μαθαίνεις το game και κάνεις πια μηχανικά τις κινήσεις, μείωνεται η διάρκεια. Το...διέπραξα. Πάει το πενηντάρι, στα Fnac. Ωραία, βάλε με στο msn σου για να οργανωθούμε. plutonick1 παπάκι hotmail.com. Επίσης Greek Blood Bowl League: http://grbbl.blogspot.com Forum thread για συννενόηση: http://warhammer.forumsmotion.com/forum-f26/topic-t808.htm#19345
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Εγώ όταν πάρω άδεια από εδώ και πάω σπίτι μου θα το τσιμπήσω. Να παίξω και με έναν φίλο μου που ήταν φανατικός του tabletop BB να δω τι συντριβη θα φάω.
fearwhatnow Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Για οσους ενδιαφερονται το στελνει πλεον και ο 'θειος'.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Σφαγή: 1ο παιχνίδι στη μικρή λίγκα (η πρώτη που ανοίγει, Cheap Cup ή κάπως έτσι). Το 1ο ημίχρονο κυλάει αρκετά καλά, έχω μια αυστηρή αποβολή σε βάρος μου, αλλά κρατάω και προηγούμαι 1-0. Και έρχεται το 2ο ημίχρονο και συμβαίνει αυτό:
Super Moderators Snoob Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Τα πράγματα βελτιώνονται: η ομάδα κατάφερε να κατακτήσει τα δύο πρώτα κύπελλα. Οι τραυματισμοί είναι το σημαντικότερο πρόβλημα, μέχρι στιγμής. Έχω ξεκινήσει με μια ομάδα humans, έχουν ενδιαφέρον γιατί δεν είναι σούπερ σε καμία κατηγορία, οπότε θέλει προσοχή μη σου ξεφύγουν στο τρέξιμο οι Skaven, μη σε τσακίσουν στο ξύλο οι orcs, chaos, dwarves, μη σε τρελάνουν στις πάσες οι wood elves. Θα με ενδιέφεραν προτάσεις για το ποια skills θεωρείτε χρήσιμα. Επίσης, όταν έρχεται διπλό ζάρι10+, αξίζει το +1 σε κάποιο attribute σε βάρος ενός skill; Πάντως, έχει πολύ ζουμί το παιχνίδι.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Όντως ήταν ψαγμένο turn-based.. Κάποια στιγμή θα ασχοληθώ περισσότερο μαζί του.. Orks roks!
Drumgor Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Θα με ενδιέφεραν προτάσεις για το ποια skills θεωρείτε χρήσιμα. Επίσης, όταν έρχεται διπλό ζάρι10+, αξίζει το +1 σε κάποιο attribute σε βάρος ενός skill; Δεν έχω ιδέα από Humans (και γενικότερα είμαι ακόμα νέος στο BB), αλλά αν κρίνω από προηγούμενες εμπειρίες μου ενάντια σε αυτούς και παρόμοιες φυλές στο multiplayer, τότε: Αν έρθουν εξάρες φυσικά πάντα παίρνουμε το str, το agility μόνο σε χαρακτήρες που παίρνουν ενεργό μέρος στο passing game ή κάνουν συχνά dodge (Βλέπε skaven και woodies, αλλά και οι blitzer της εκάστοτε φυλής μπορούν να επoφεληθούν από αυτό σε ορισμένες περιπτώσεις), ενώ σε πεντάρες (σε 6-4 εννοείται πως θα πάρεις σε σχεδόν όλες τις περιπτώσεις το stat boost, συνήθως AV εκτός αν έχεις ήδη 9 αν και εγώ ακόμα και 9 να έχω πάλι AV παίρνω ) είναι πάλι ανάλογα με τον χαρακτήρα. Σαν γενικότερη συμβουλή, το blodge (block+dodge) είναι πολύ ισχυρός συνδιασμός και απαραίτητος για σχεδόν όλους τους παίκτες. Αφού πάρεις αυτά, τα guard/mighty blow/stand firm είναι πολύ καλές επιλογές για τους linemen και το tackle/mighty blow/strip ball ίσως και frenzy ή juggernaut για τους Blitzer (αν και όχι όλους τους blitzer, κάποιοι άλλωστε περνούν τον περισσότερο καιρό τους ως linemen με block παρά ως blitzers, οπότε σε αυτούς μπορεί να προτιμήσεις τα skill που έλεγα για linemen) To dauntless είναι επίσης πολύ βολικό ενάντια σε σχεδόν όλες τις φυλές. Ένας εξειδικευμένος lineman με sneaky git και dirty player είναι αρκετά φονικός στους ήδη πεσμένους χαρακτήρες. Για το passing game που παίζουν οι Humans δεν ξέρω πολλά, αλλά δεν νομίζω να είναι σπατάλη να πάρεις τo accurate και nerves of steel για τους thrower. O catcher σχεδόν σίγουρα θα χρειαστεί τα fend και sidestep. Το Ogre, αν έχεις, θέλει οπωσδήποτε guard και, αν κάτσει διπλές, block.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2009 Ευχαριστώ για τις προτάσεις, έχω κάποιους παίκτες που αναπτύσσονται καλά, αλλά το ζάρι δεν έχει βοηθήσει ως τώρα (όπου διαβάζω tips, όλοι λένε για το strength). Εντωμεταξύ, κάτι άκουσα για επικείμενο patch που θα διορθώσει το campaign, γιατί δεν εμφανίζονται ομάδες από όλες τις φυλές (πράγματι, στα δύο πρώτα που ολοκλήρωσα, έχουν εμφανιστεί humans χ1, orcs χ1, dwarves χ2 και skaven χ2). Πάντως, το διασκεδάζω πολύ. Έχω τη φρικτή υποψία, βέβαια, πως έτσι και παίξω multi θα χάσω άσχημα, αλλά εάν και εφόσον το campaign λειτουργήσει σωστά και προπονηθώ εκεί, θα το επιχειρήσω
Drumgor Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2009 Είναι λογικό να μην σου έχει κάτσει ακόμα +str μιας και στατιστικά σου κάθεται μόνο μια φορά σε κάθε 36 lvl up. Εγώ πρόσφατα έφτασα μία ομάδα σε Team Value 2200 (lvl 4-5 se 14 χαρακτήρες) και ακόμα να μου κάτσει. Νομίζω πως το AI καταντά βαρετό γρήγορα. Δοκίμασε το online παιχνίδι όταν βαρεθείς το AI, καμία σχέση. Ακόμα καλύτερα είναι οι prive leagues, γιατί το Public league έχει διάφορα κουσούρια. Ευχαρίστως, πάντως, όποτε θελήσεις, να κάνουμε κάποιο practice game μιας και εγώ έχω ψιλοξενερώσει με την Public league και τα παιχνίδια που παίζω σε prive leagues είναι λίγα, οπότε δεν έχω τι να κάνω.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2009 Κυκλοφόρησε καινούργιο patch (v1.08) νωρίτερα σήμερα. Δυστυχώς, παρότι πολυαναμενόμενο, φαίνεται ότι δημιουργεί σε πάρα πολλούς χρήστες ctd. Λόγω δουλειάς δεν πρόλαβα να το φορτώσω, είμαι ακόμη στην 1.07 και δεν σκοπεύω να το κάνω έως ότου δω τι συμβαίνει. Αυτή τη στιγμή τα fora της cyanide δε λειτουργούν από ό,τι μπορώ να δω. Ίσως είναι τυχαίο, αλλά γύρω στις 9 και μισή το βράδυ έπεφτε άγριο κράξιμο. Πολύ κρίμα. Αν κάποιος μπορέσει να μπει στα fora ή έχει κάποια επιπλέον πληροφόρηση, ας ενημερώσει παρακαλώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.