Super Moderators Snoob Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Ενεργοποιήθηκε το επίσημο site για το επικείμενο παιχνίδι Blood Bowl που βασίζεται στον κόσμο του Warhammer της Games Workshop. Ουσιαστικά, είναι μια φανταστική -και βίαιη- εκδοχή του Αμερικανικού Ποδοσφαίρου, όπου εκτός από τους ανθρώπους αγωνίζονται νάνοι, δαίμονες, ελφ, ποντικάνθρωποι κτλ. κτλ. Η Cyanide που είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη του παιχνιδιού είχε δώσει παλιότερα το ενδιαφέρον -και υποτιμημένο, κατά την άποψή μου- Chaos League, που ουσιαστικά ήταν το ίδιο παιχνίδι χωρίς το απαραίτητο license. Το ευχάριστο για πολλούς από εκείνους που ασχολήθηκαν παλιότερα ή ασχολούνται ακόμη με μινιατούρες της Games Workshop, είναι ότι το Blood Bowl θα είναι turn-based, διατηρώντας ακριβώς τις δομές του επιτραπέζιου παιχνιδιού. Οπότε, η σκέψη και το σωστό στήσιμο της ομάδας θα μετράει περισσότερο από το πόσο γρήγορα μπορείς να κάνεις ελιγμούς με το ποντίκι. Και, μιας κι έχω μπλέξει με το αφελές αλλά χαριτωμένο MyBrute, ανυπομονώ να μου δοθεί η ευκαιρία να παίξω απέναντι στις ομάδες άλλων insomniacs
SilverCloak Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Επιτέλους!!!!! Καλά, αυτό το Blood Bowl ήταν μεγάλος εθισμός! Αλλά βαριόμουν πολύ να κουβαλάω και να στήνω μινιατούρες. Μου αρέσει το theme της Games Workshop αλλά το υλικό μέρος το βαριέμαι! Και σε computer game... It's gonna be perfect. Αν και δεν θα μπορείς να σπάσεις τα μούτρα του κωλόφαρδου αντιπάλου σου, που έφερε 7 εξάρια στη σειρά και έστειλε τον Wardancer σου στο νεκροτομείο.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Νομίζω ότι θα είναι και real-time. Btw, είδατε αυτό ε; http://www.bloodbowl-game.com/index.php?rub=news-info&id=34
Super Moderators Snoob Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Ναι, όπως και το Chaos League θα έχει ένα αμιγώς turn-based και ένα real-time mode. Από τη στιγμή, όμως, που θα μπορεί να παιχτεί ακριβώς όπως το πρωτότυπο, νομίζω πως εγώ καλύπτομαι Από την εμπειρία μου με το CL, το real-time μόλις ανέβαινες κατηγορία γινόταν εξαιρετικά δύσκολο, ειδικά αν είχες κάποια race με μαγεία μέσα. Από την άλλη, ουδέποτε υπήρξα φίλος των rts, αν και έχω παίξει ορισμένα και όλα της σειράς του πρώτου Dawn of War. Γενικά, δεν καταλαβαίνω πώς μπορεί να περάσει σε πραγματικό χρόνο κάτι που η "πρώτη ύλη" του είναι σε turn-based. Γι' αυτό και είχα ενθουσιαστεί με το freeware Space Hulk της Teardown, το οποίο δυστυχώς έχει πέσει θύμα των licenses...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Κυκλοφόρησε και με αρκετά "τσουχτερή" τιμή. Περιμένω να διαβάζω εντυπώσεις από αυτούς που θα αποκτήσουν το παιχνίδι για να δω αν αξίζει η επένδυση. Μακάρι.
fearwhatnow Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Σε τετοια τιμη και διχως να το δοκιμασω δεν το ακουμπαω και εγω.Θα μας τρελανουν με τις τιμες τους.Ειναι καποιοι που δεν εχουν ιδεα περι τινος προκειται και θα επρεπε να κυκλοφορησουν καποιο demo.Αλλωστε προκειται για παιχνιδι για λιγους,τοσο πολυπλοκο που σιγουρα θα κλαιει τα λεφτα του οποιος παει στα τυφλα να το αγορασει.Μονο τους κανονες να μαθεις θελεις 2 εβδομαδες.
PlutoNick Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Παιδια το αγόρασα και είναι καταπληκτικό ειδικά αν σας αρέσουν τα turn based games. Κάντε με friend όσοι το έχετε, οι άλλοι αγοράστε το. username/coach plutonick [χωρίς κεφαλαία] επίσης έκανα και μια mia private league. Για να την βρείτε κάντε search/sort τις leagues και ψάξτε την λίγκα με όνομα 'Aimatosfairhsh' ή βρείτε αυτήν που έφτιαξε o coach 'plutonick' [no caps].
Super Moderators Snoob Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Συνεχίζω να βλέπω αυτό το €49,99 εκεί και δεν πάει το χέρι μου στο download...
PlutoNick Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Αν είσαι φαν του warhammer fantasy η 40κ θα πάει το χέρι σου πιο εύκολα. Επίσης και στο Fnac το βρήκα με το κουτί πάλι 49 euro έκανε.
PlutoNick Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Σε μια προσπάθεια να οργανώσουμε καλύτερα το Ελληνικό blood bowl league, φτίαχτηκε το GRBBL (Greek Blood Bowl League). http://grbbl.blogspot.com Σε λίγο θα δημοσιεύσουμε και το prive league για το blood bowl digital. Για την ώρα πειραματιζόμαστε με τα prive league settings του game.
a40ntistos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Καλησπέρα παίδες !!! Το game φένεται αρκετά καλό αλλά λέτε εγω που δεν ξέρω τους κανόνες να μην το πάρω καλύτερα ;;; Έχει κανά καλό tutorial η τίποτα ;;; Ευχαριστώ
fearwhatnow Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Καλησπέρα παίδες !!! Το game φένεται αρκετά καλό αλλά λέτε εγω που δεν ξέρω τους κανόνες να μην το πάρω καλύτερα ;;; Έχει κανά καλό tutorial η τίποτα ;;; Ευχαριστώ Εχεις αρκετο διαβασμα στις καλοκαιρινες διακοπες σου... http://www.bloodbowlonline.com/LivingRulebook5.pdf
a40ntistos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 ααααα για τόσο πολύ πράγμα μιλάμε !!! Δεν το είχα φανταστεί τόσο... Και για μια στιγμή σκεφτόμουνα αν είναι καλά τα comments να παω αύριο να το πάρω ... lol
fearwhatnow Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Απο που να το παρεις??Δε νομιζω να υπαρχει σε καποιο καταστημα στην Ελλαδα.Μονο μεσω internet.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.