Προς το περιεχόμενο

επεξεργασια βιντεο mts

emm_stra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα

εχω την sony tg3 η οποια γραφει αρχεια mts σε memory stick.

Θελω καποιο προγραμμα να μπορω να τα επεξεργαστω και να μπορεσω να κανω ενα dvd για να δω αυτες τις ταινιες σε επιτραπεζιο dvd player. Θα μπορουσα να τα κανω bd disk αλλα δεν εχω τον καταλληλο player. Επισης θα ηθελα τις καλυτερες ρυθμισεις για να μπορει να γινει ποιοτικο dvd δεδομενου οτι το βιντεο στα mts ειναι full hd.

Να πω εδω οτι δοκιμασα το premiere elements 7 το οποιο μπορει να τα επεξεργαστει αλλα οτι και να κανω βαζει ολα τα αρχεια μαζι σε μια σκηνη.. με αποτελεσμα να μην μπορω να τα επεξεργαστω ενα ενα και να μην μπορω να βαλω τιτλους και εφε..

Οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη!!!

Δημοσ.
Να πω εδω οτι δοκιμασα το premiere elements 7 το οποιο μπορει να τα επεξεργαστει αλλα οτι και να κανω βαζει ολα τα αρχεια μαζι σε μια σκηνη.. με αποτελεσμα να μην μπορω να τα επεξεργαστω ενα ενα και να μην μπορω να βαλω τιτλους και εφε..

Μήπως δεν έχεις εξερευνήσει όλες τις δυνατότητες του Premiere Elements;

http://help.adobe.com/en_US/PremiereElements/7.0/WS425D8C25-E95D-47e9-9A98-798C94657C54.html

:whistle:

Δημοσ.

ευχαριστω για την απαντηση, αυτο το ηξερα, αλλα δεν το δοκιμασα.

Απλα το προβλημα μου ειναι γιατι τα κανει ολα σε μια σκηνη, ενω ειναι πολλα τα αρχεια Mts.. Το δοκιμασα να τα βαλω ενα ενα , ολα μαζι αλλα τιποτα. οτι και να κανω τα τοποθετει ολα στη πρωτη σκηνη..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...