Προς το περιεχόμενο

Οι καλυτερες ταινιες της χρονιας μεχρι τωρα?

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

+1

για το seven pounts πολύ καλή ταινία με συγκλονιστικό τέλος

Εμένα πάντως το Seven Pounds δεν μου έκανε εντύπωση. Είδα τα πρώτα 38 λεπτά και μετά την παράτησα.

θα σου πρότεινα να την ξαναδείς, αν παραβλέψουμε το γεγονός ότι κάποια στιγμή όντως σε κουράζει είναι πολύ καλή ταινία.

Είχα ακούσει τα χειρότερα για αυτήν την ταινία όπως και για το 1408 αλλά τελικά αποδείχθηκαν πολή καλές και οι δυο.

Υ.Γ. Το ξέρατε ότι σε πολλούς κινηματογράφους κόβουν την ταινία;;; Στο 1408 συγκεκριμένα είχε πάει ο αδερφός μου και μου έλεγε περίεργα. Λοιπόν το κατέβασα και το είδαμε παρέα. Από ένα σημείο και μετάδεν το είχε δείξει στον κινηματογραφο τουλάχιστον τα τελευταία δέκα λεπτά. Η πλάκα είναι ότι είχαν μείνει όλοι μετέωροι, από ότι μου είπε, γιατί κόπηκε πολύ απότομα. Αυτά και μετά λένε πηγαίνετε κινηματογράφο εμ τους πληρώνεις εμ δεν βλεπεις την ταινία ολόκληρη.

Δημοσ.

Εμένα μου άρεσε το Αγγλικό Franklyn και το ινδικό Ghajini (25 Δεκεμβρίου βγήκε οπότε εδώ εντάσσεται)

Δημοσ.

Ναι,συμφωνω.Πολυ καλη ταινια.Μαλλον θα παρει την υποψηφιοτητα η Biel (οχι οτι εχει σημασια).Παντως διχαζει η ταινια.Η΄αρεσει πολυ ή καθολου.

Επισης: The Burning Plain (μια και ειμαστε σε αυτο το ειδος που αναβιωσε με το Crash)

http://www.imdb.com/title/tt1068641/

Δημοσ.
Αν και πολλοί θα διαφωνήσουν για μένα η καλύτερη "φετινή" ταινία ήταν το το Seven Pounds.

Την είδα χθες και έπαθα τρελή πλάκα. Από τις καλύτερες που έχω δει ποτέ.

Respect στον Will Smith

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...