Jason13 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 ειναι δυνατον???πως εγινε αυτο?? πριν 10 μερες περιπου εγινε αυτο.. και τα δυο τελευταια το 1 mbps περιπου πως εγινε??ηταν λαθος του οτε?? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:55 ---------- απο αθηνα μεχρι greensboro κατεβαζω πιο γρηγορα απο τι με αθηνα..και 10ms στο πρωτο με 0.78 mbps ..ειναι BUG ??? conn-x talk εχω αλλα δεν εχει αναβαθμιστει ακομα..
disqualified Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 ετυχε, εκεινη τη στιγμη, μια φορα με PSTN ειχα κατεβασει 1MB σε 3 δευτερολεπτα
Jason13 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 ετυχε, εκεινη τη στιγμη, μια φορα με PSTN ειχα κατεβασει 1MB σε 3 δευτερολεπτα λογικο ειναι τι 8ες να ειναι??
disqualified Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 ελπιζω να ειναι ειρωνικη η απαντηση σου, γιατι αν δεν ειναι και δεν καταλαβες εννοουσα με dial up
Ather Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 ελπιζω να ειναι ειρωνικη η απαντηση σου, γιατι αν δεν ειναι και δεν καταλαβες εννοουσα με dial up Το οποίο βέβαια δεν μπορεί να γίνει. Πολλοί έβλεπαν το cache του explorer το οποίο έκανε resume και νόμιζαν ότι κατέβαζαν με μεγάλες ταχύτητες.
gianda Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Παίδες εσείς που το κατέχετε το αντικέιμενο θαμου πείτε κι εμένα κατά πόσον τα αποτελέσματα του τεστ είναι ικανοποητικά? Είμαι Ηράκλειο Κρήτης, εχω Tellas, ένα τεστ έκανα με server heraklion κι αλλο ένα me server athens γενικά δεν έχω πρόβλημα παέι πολύ γρήγορα και δεν πέφτει ποτέ αλλά για χαβαλέ να ξέρω κι εγώ πόσο γκαζώνω α, το ρουτερ μέσα λέι 16906/927 kbit/s
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Jason13 έχεις/πληρώνεις conn-x 4mbit ή έως 24mbit και συγχρονίζεις στα 4mbit? gianda δοκίμασε να κατεβάσεις και από sites όπως της Apple/Nvidia/Microsoft/AMD...ειδικά με download manager (DAP, flashget, GetRight, IDM) θα πιάνεις τέρματα λογικά...
gianda Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 ευχαριστώ ThReSh, αλλά αυτά που μου λες κινέζικα μου φαίνονται δεν ξέρω πως τα κάνεις ξέρω μονο ότι μια φορά κατέβαζε ο καολλητός μου απο το pc μου μια ταινία με torens, παραλληλα κατεβαζε και κατι άλλα πράγματα και μου είπε ότι έπιανε 1,5mb ανά δευτερόλεπτο που ήταν λέει πολύ καλό αλλά μπορούσε λέει και καλύτερα αλλά ήταν ώρα αιχμής στον κόμβο, εσύ πιστεύεις απ αυτά που τεστ που ανέβαζα συγκρινόμενος με άλλους ότι είναι γκάζια ή μέτρια πράματα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 γιατί κινέζικα? κατέβασε ένα αρχείο από τα sites αυτά και δες τι ταχύτητα δείχνει... δεν μπορώ να βγάλω ασφαλώς συμπέρασμα από speedtests...
disqualified Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Το οποίο βέβαια δεν μπορεί να γίνει. Πολλοί έβλεπαν το cache του explorer το οποίο έκανε resume και νόμιζαν ότι κατέβαζαν με μεγάλες ταχύτητες. η αληθεια ειναι οτι εχουν περασει παρα πολλα χρονια και δεν θυμαμαι τι αρχειο ηταν, που και πως δινω παντως πιθανοτητες να ειχε συμβει και αυτο, αν αυτο το 1ΜΒ υπηρχε στην cache επειδη ειχα ξαναπροσπαθησει να το κατεβασω πιο πριν
Jason13 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Jason13 έχεις/πληρώνεις conn-x 4mbit ή έως 24mbit και συγχρονίζεις στα 4mbit? gianda δοκίμασε να κατεβάσεις και από sites όπως της Apple/Nvidia/Microsoft/AMD...ειδικά με download manager (DAP, flashget, GetRight, IDM) θα πιάνεις τέρματα λογικά... conn-x 4mbit
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 το conn-x 4mbit έχει upload 256kbps και όχι 1mbit όπως γράφεις στο topic... για αυτό σου βγάζει τόσο upload στο speedtest... http://www.oteshop.gr/page_content.asp?shid=393&hop=h&wid=608
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.