Sellers Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Το επεισόδιο της Δευτέρας ήταν χαλαρά ότι πιο εμετικό έχω δει στην ελληνική τηλεόραση. ''Σατύριζε'' τα sitcom και έκανε και καλά παρωδία των Simpsons.
Garnele Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Για τους φαν του Χριστοφορουhttp://twitter.com/ChristoPap Εμπνευσμένο το σάητ. Έκοψα τα νύχια μου σήμερα. Λυπάμαι να τα πετάξω. Είναι σα μικρά κοχύλια. Με αυτόματο συνειρμό την Αντζυ, πλας όλα τα υπόλοιπα, γελάω νευρικά ώρα τώρα.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Το επεισόδιο της Δευτέρας ήταν χαλαρά ότι πιο εμετικό έχω δει στην ελληνική τηλεόραση. ''Σατύριζε'' τα sitcom και έκανε και καλά παρωδία των Simpsons. Πφ... ο Παπακαλιάτης είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ μικρός για να ασχοληθεί με τους Simpsons, την πιο καλογραμμένη κωμική σειρά. Χρειάστηκε να περάσουν 16 χρόνια για να αρχίσουν οι Simpsons να επαναλαμβάνονται (πχ να χρησιμοποιήσουν κάποιο από τα αστεία τους για δεύτερη φορά). Και πάλι η σειρά ήταν πιο πρωτότυπη από πολλές άλλες. Θα ήμουν περίεργος όμως...
jason_rethymno Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Τελικά ποια και ποια είναι τα παιδιά και ποιανού?
Sellers Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Με τέτοια παρτούζα που είχε γίνει εκείνο το βράδυ, αφου δεν γαβγίζει ο Παπακαλιάτης, πάλι καλά να λέμε...
jason_rethymno Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Τελικά δε τους το είχαν πει οτι είναι υιοθετημένα?
Cue Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Όχι. Μόνο ο Άρης ΔΕΝ είναι υιοθετημένος. Βασικά αυτός ο Παπακαλιάτης, ενώ τον υπερασπίζομαι γενικά, από ένα σημείο και μετά τις γαμάει τις σειρές του.
pournaras Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Δημοσ. 10 Μαΐου 2010 Τελικά δε τους το είχαν πει οτι είναι υιοθετημένα? Ναι αλλα δεν τους αναγνωριζει ως παιδια του ο σκυλος απ' την παρτουζα
patrickdrd Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 χαχαχα, εχετε γελιο βρε, παντως εμενα μου αρεσε το σημερινο, πολυ δραμα, ενταση και πονος
Francisco Goya Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Με τέτοια παρτούζα που είχε γίνει εκείνο το βράδυ, αφου δεν γαβγίζει ο Παπακαλιάτης, πάλι καλά να λέμε... Μετά το "Κλείσε Τα Μάτια" επικρατεί χάος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.