Προς το περιεχόμενο

Ο Παπακάλιατης επιστρέφει με νέο σήριαλ !

jason_rethymno

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
πες μου που μένεις ρε αραμπανά... πες που μένεις εσύ που χλευάζεις τον Χριστόφορα...

fixed

Τετοια ορθογραφικα λαθη δεν επιτρεπονται ;)

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι να κάνουμε γούστα είναι αυτά.

Προφανώς δεν έχουν την δυνατότητα να κατανοήσουν την διαφορά μιας αντιγραφής από κάτι το πρωτότυπο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.

Μπορεί βέβαια να φταίει ότι είναι και στα Ελληνικά και βοηθάει.

Δημοσ.

Ρε πάτε καλά ? Ένας άνθρωπος πάει να κάνει μια σοβαρη δουλειά σε ελληνικό κανάλι και δεν αντλεί το θέμα του από μυθιστόρημα του 1800 και πάτε να τον φάτε? Αλλά ελληνάρες δεν είστε? Λες και ο μέσος Έλληνας έχει δει το Brothers and Sisters ή δεν ξέρω τι άλλο έχει να προσφέρει η αμερικάνικη κουλτούρα. Δηλαδή γιατί να μην έχει ένα αιμομικτικό π΄δουλο? Δηλαδή τι θέτε να δείτε? Την νοικοκυρά να κάνει κεφτέδες , ο άντρας να γυρνάει να της ρίχνει μια στον κώλο και να χαίρονται όλοι? Που είναι το δράμα? Στα κεφτεδάκια?

Αλλά αν το σερβίρει ξένος τρώμε όλοι. Η μήπως θέλετε και το budget των ξένων σειρών? Ή μήπως να εφεύρει τον τροχό? Τι να δείξει δλδ?

Μπράβο στο παιδί που είναι νέος σεναριογράφος σκηνοθέτης και τον βλέπει ο κόσμος και ανοίγει και λίγο το μάτι του και ας μη σας αρέσει σε μερικούς είρωνες εδω μέσα που όλα τα ισοπεδώνουν. Μέχρι και τον τίτλο ειρωνευτήκατε.4 . Μια χαρά. Δηλαδή το big Bang theory δηλώνει περισσότερα αν δεν έχεις δει τη σειρά? Εγώ για ντοκιμαντέρ θα την έκοβα. Ή το lost. Ας το λέγαν Paranormal Extraterrestial Experiences πιο ακριβές θα ήταν.

Αυτά είχα να πω.

- ΔτΔ

Πω πω τι διάβασα...πω πω ..μου έφτιαξες την ημέρα ΣΕ λέω καρντάση :Ρ

Μα ποιος είσαι ο Παπακαλιάτης; :Ρ

Δημοσ.

Σεναριακά δεν ξέρουμε ακόμα πως θα πάει, είναι νωρίς.

Μουσικά το βρήκα απλα καλό, ενώ σκηνοθετικά δεν είδα κάτι να με συνεπάρει.

Οι χαρακτήρες συμπαθητικοί όντως, επιφυλάσομαι για την συνέχεια.

Δημοσ.
Τελικά ο γέρος που έβαλε το οπλο του στο σαγονι του αυτοκτόνησε?

Δεν ξερω τι λετε αλλα αν ο Παπακαλιαταρος προλαβε να κοπιαρει και το FlashForward τι να πω:lol::lol:

Δημοσ.
Σε κάποια σκηνή πήρε το αυτί μου μελωδία από το soundtrack του Dexter, κάνω λάθος?

Σωστόςςςςςςςςς

Δημοσ.

Γενικα δεν βλεπω πολυ τηλεωραση εως καθολου θα ελεγα .Αλλα επιδη τα αδελφια μου ειναι μικροτερα βλεπουν φανατικα το βραδακι σειρες στην tv.Ετσι κι εγω παρακολουθηκα το 4 και πραγματικα μου αρεσε πολυ , δεν το περιμενα .Εχει μια κινηματογραφικη ματια , θα ελεγα μπραβο τους.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Πιστεύω ότι αν ήμουν μουσικός, θα ήμουν οι Beatles.

Trivia: Η αρχική ιδέα ήταν να παίξω και τους 4 ρόλους του "4", με μέικαπ και εφέ. Το δοκιμαστικό άγγιζε την τελειότητα, μα το Mega κώλωσε.

Έχω λιώσει σε επίπεδο κοιλιακών

Δημοσ.

Πείτε μου οτί δεν τα γράφει αυτός αυτά και οτί είναι διαφημιστικά τρικ ... για όνομα ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...