Toufas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 ναι η διαφορα ειναι οτι το southpark κανει σατιρα και δεν το κανει για να το παιξει πρωτοποριακο
jason_rethymno Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Εγώ πάντως που έχω δει όλες τις σειρές του Παπακαλιάτη μια μια δεν έχω προσέξει οτι αντιγράφει κανένα. BTW 3 μιση μέρες μείνανε!!
Sellers Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 ναι η διαφορα ειναι οτι το southpark κανει σατιρα και δεν το κανει για να το παιξει πρωτοποριακο Ναι βρε εντάξει, ένα σχολιάκι ήταν, μην κολάς τόσο... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:51 ---------- Εγώ πάντως που έχω δει όλες τις σειρές του Παπακαλιάτη μια μια δεν έχω προσέξει οτι αντιγράφει κανένα. Επειδή προφανώς δεν έχεις δει αυτά που αντιγράφει. Π.χ: 1) Ο Σερβετάλης στο ''Κλείσε τα μάτια'', λέει σε κάποια φάση σε κάποιον που είπε ότι δεν έχει τηλεόραση στο σπίτι του: ''Δεν έχεις τηλεόραση? Και καλά προς τα που κοιτάν τα έπιπλα?'' - Ατάκα του Τζόι στα Φιλαράκια. 2) Στο ''Να με Προσέχεις'', ο Παπακαλιάτης αναφέρεται σε μία κοπέλα που τους έδειχνε φωτογραφίες της όταν ήταν μικρή και ήταν πολύ χοντρή και ακολουθεί ο εξής διάλογος: - Πόσο χοντρή ήσουν τότε? - Η κάμερα προσθέτει πάντα 2 κιλά. - Και καλά, πόσες κάμερες σε τραβούσαν? Ατάκα του Τσάντλερ στην Μόνικα όταν έγινε ακριβώς το ίδιο σκηνικό. 3) Στο ''2 μέρες μόνο'' (ή στο Κλείσε τα μάτια, δεν θυμάμαι έτσι κι αλλιώς όλα ίδια είναι) ο Παπακαλιάτης με την γκόμενα (δεν θυμάμαι το όνομα της) ξεκίνησαν τα χαιδολογήματα και αυτήν τον χτυπούσε συνέχεια όταν αυτός πήγαινε να την χουφτώσει επειδή της φαινόταν περίεργο. Το ίδιο σκηνικό έγινε με Τζόι και Ρέιτσελ στα φιλαράκια. 4) Στο ''Κλείσε τα μάτια'' σε κάποια φάση ο Σερβετάλης και ο Παπακαλιάτης πήγανε σε ένα μπιλιαρδάδικο ντυμένοι κάπως και πέχτηκε εκεί μια φάση χιουμοριστική. ΌΛΗ η σκηνή ήταν κλεμμένη και αυτή απο ξένη τηλεοπτική σειρά αλλά σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ απο ποια. Υ.Γ 1 Θα μπορούσα να συνεχίσω για πολύ ακόμα. ΥΓ 2 Για να μην μου πεις ''Δεν σ'αρέσει ο Παπακαλιάτης αλλά όλες τις σκηνές απ'έξω τις ξέρεις'', να σου πω απλά πως όλα αυτά τα είχα δει σε βιντεάκι του Θέμου που έδειχνε πως έκλεβε τα φιλαράκια.
Dakonblackblade Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Ποσο αληθεια εθνικα υπερηφανο πρεπει να με κανει αυτο. Νιωθω ηδη το ριγος που ενας ανθρωπος εδειξε στη δικη μου τηλεοραση δυο αντρες να φιλιουνται. Τωρα μπορω να νιωσω κι εγω το δεος της ανωτερης σκεψης ενος ανθρωπου που εκλεψε ενα ολοκληρο σηριαλ, το οποιο μεσα του ειχε και το φιλι δυο ανδρων.Μπορω πλεον να αποσυρθω, ξεροντας οτι μας εκπροσωπει επαξια ο ανθρωπος που εδειξε στην ελληνικη τηλεοραση το φιλι δυο ανδρων. Οταν θα πεσει και πλακωτο να με ξαναφωναξετε. Αν και δεν ειναι του γουστου μου, μιας και θα ειναι ελληνικο, θα το δω με εθνικη υπερηφανεια. Όχι φίλε , μην παρεξηγιέσαι. Όλα είναι καλά εκεί έξω. Και οι γκέυ κατασκευάσματα των μίντια είναι. Ο μόνος γκέυ είναι ο Μίστερ Μπούτια. Αλλά θέλουμε και ένα τρελό του χωριού έτσι? Πάντως είναι απείρως καλύτερο όταν σου δείχνουν τεμαχισμούς και σκώτια στην τηλεόραση. Αυτό είναι όντως πρωτοπορία . Αλλά μην ανησυχείς ούτε αυτά γίνονται. Α, ένας μονόκερος περνάει απέξω. Όσο για την προκληση ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχει. Κλείνοντας να πω ότι το ότι έχουμε δει 100000 ώρες ξένων σειρών δεν σημαίνει ότι τις έχει δει και το 70% των Ελλήνων. Και επειδή δεν γίνεται να βλέπουμε μόνο κωμωδίες και παρωχημένα δράματα , καλό είναι να υπάρχει και μια κοινωνική-δραματική σειρά που να απευθύνεται και σε ηλικίες 15-35 και όχι σε νοικοκυρές 40+ πριν από τις ειδήσεις.
alexzzz Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 @ sellers ναι αλλά ο δικός μας ο Χριστόφορος τις έκανες καλύτερα τις σκηνές. Αλλά και εσύ τέτοιος είσαι... ότι είναι ελληνικό είναι μάπα... τα ξένα είναι καλύτερα....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 ΥΓ 2 Για να μην μου πεις ''Δεν σ'αρέσει ο Παπακαλιάτης αλλά όλες τις σκηνές απ'έξω τις ξέρεις'', να σου πω απλά πως όλα αυτά τα είχα δει σε βιντεάκι του Θέμου που έδειχνε πως έκλεβε τα φιλαράκια. τι φτηνή δικαιολογία...
Sellers Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 τι φτηνή δικαιολογία... Θα κάνω κάτι που δεν έχω ξανακάνει. Θα απαντήσω με εικόνα.
Lucifer Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Γενικά και εγώ ήθελα να του βγάλω τα άντερα κάποτε του τύπου, μέχρι που είδα μια συνέντευξη κατά την οποία αναφέρθηκαν σε αυτό το θέμα. Ο διάλογος ήταν κάπως έτσι: -Πάντως πολλοί λένε ότι τις ιδέες σας τις εμπνέεστε από ήδη υπάρχουσες σειρές... -Δε τις εμπνέομαι, τις κλέβω. Ε, νταξ'.
Cue Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 "Bad artists copy. Good artists steal." Και αυτό από τον Πικάσο το έκλεψε
..MementoMori.. Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Ετυχε να ειμαι στην κοπελα μου και η συνδεση της ειναι αργη. Οσο κατεβαζαμε ταινια να δουμε, καθησαμε και το παρακολουθησαμε. Θα πεσει κραξιμο αμα πω οτι μου φανηκε μετριο αλλα με συμπαθητικο cast?
jason_rethymno Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Τελικά ο γέρος που έβαλε το οπλο του στο σαγονι του αυτοκτόνησε?
pournaras Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Τελικά ο γέρος που έβαλε το οπλο του στο σαγονι του αυτοκτόνησε? Τηλεθεατης της σειρας ηταν;
alexzzz Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Τηλεθεατης της σειρας ηταν; πες μου που μένεις ρε αραμπανά... πες που μένεις εσύ που χλευάζεις τον Χριστόφορο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.