alexzzz Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 καφές στο πληκτρολόγιο αυτών που γράφουν τέτοια πράγματα για τον Χριστόφορο μας ....
Sellers Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 ''O Χριστόφορος, εν μέσω οικονομικής κρίσης, αναγκάστηκε να νοικιάσει το πιο προσιτό και φτηνό δωμάτιο στο μανχάταν, με μια ψωρό-θέα σε ένα shit-hole, πως το λένε να δεις? Central Park,ναι.'' Καλό!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Μου φαίνεται ότι θα μου αρέσει η ερμηνεία της Νένα Μεντή. Κρίμα που δε θα τη δω.
Cue Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Ρε παιδιά εμένα πάλι γιατί μου αρέσει ο Παπακαλιάτης? Ναι έχω διαβάσει κατά καιρούς τους λόγους που τον κράζουν, αλλά προσωπικά οι σειρές του μου τραβάνε το ενδιαφέρον. Όχι τόσο στο σενάριο, αλλά σκηνοθετικά και μουσικά. Το δυο μέρες μόνο μέχρι την πρώτη διακοπή μου άρεσε απίστευτα. Όπως και το κλείσε τα μάτια μέχρι ένα σημείο.
pournaras Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Ρε παιδιά εμένα πάλι γιατί μου αρέσει ο Παπακαλιάτης? Ναι έχω διαβάσει κατά καιρούς τους λόγους που τον κράζουν, αλλά προσωπικά οι σειρές του μου τραβάνε το ενδιαφέρον. Όχι τόσο στο σενάριο, αλλά σκηνοθετικά και μουσικά. Το δυο μέρες μόνο μέχρι την πρώτη διακοπή μου άρεσε απίστευτα. Όπως και το κλείσε τα μάτια μέχρι ένα σημείο. Να το κοιταξεις αυτο τωρα που εισαι μικρος ακομη, γιατι αμα μεγαλωσεις μπορει να σου αφησει κουσουρι :lol:
Dakonblackblade Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Ρε πάτε καλά ? Ένας άνθρωπος πάει να κάνει μια σοβαρη δουλειά σε ελληνικό κανάλι και δεν αντλεί το θέμα του από μυθιστόρημα του 1800 και πάτε να τον φάτε? Αλλά ελληνάρες δεν είστε? Λες και ο μέσος Έλληνας έχει δει το Brothers and Sisters ή δεν ξέρω τι άλλο έχει να προσφέρει η αμερικάνικη κουλτούρα. Δηλαδή γιατί να μην έχει ένα αιμομικτικό π΄δουλο? Δηλαδή τι θέτε να δείτε? Την νοικοκυρά να κάνει κεφτέδες , ο άντρας να γυρνάει να της ρίχνει μια στον κώλο και να χαίρονται όλοι? Που είναι το δράμα? Στα κεφτεδάκια? Αλλά αν το σερβίρει ξένος τρώμε όλοι. Η μήπως θέλετε και το budget των ξένων σειρών? Ή μήπως να εφεύρει τον τροχό? Τι να δείξει δλδ? Μπράβο στο παιδί που είναι νέος σεναριογράφος σκηνοθέτης και τον βλέπει ο κόσμος και ανοίγει και λίγο το μάτι του και ας μη σας αρέσει σε μερικούς είρωνες εδω μέσα που όλα τα ισοπεδώνουν. Μέχρι και τον τίτλο ειρωνευτήκατε.4 . Μια χαρά. Δηλαδή το big Bang theory δηλώνει περισσότερα αν δεν έχεις δει τη σειρά? Εγώ για ντοκιμαντέρ θα την έκοβα. Ή το lost. Ας το λέγαν Paranormal Extraterrestial Experiences πιο ακριβές θα ήταν. Αυτά είχα να πω. - ΔτΔ
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Τέσσερα; Και δέκα από εμένα, για να'χει τα μάτια του δεκατέσσερα.
Cue Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 χαχα, ρε συ paredwse μέσα στην μάπα μου ήρθε η δεκάρα!
pournaras Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Ρε πάτε καλά ? Ένας άνθρωπος πάει να κάνει μια σοβαρη δουλειά σε ελληνικό κανάλι και δεν αντλεί το θέμα του από μυθιστόρημα του 1800 και πάτε να τον φάτε? Αλλά ελληνάρες δεν είστε? Λες και ο μέσος Έλληνας έχει δει το Brothers and Sisters ή δεν ξέρω τι άλλο έχει να προσφέρει η αμερικάνικη κουλτούρα. Δηλαδή γιατί να μην έχει ένα αιμομικτικό π΄δουλο? Δηλαδή τι θέτε να δείτε? Την νοικοκυρά να κάνει κεφτέδες , ο άντρας να γυρνάει να της ρίχνει μια στον κώλο και να χαίρονται όλοι? Που είναι το δράμα? Στα κεφτεδάκια? Αλλά αν το σερβίρει ξένος τρώμε όλοι. Η μήπως θέλετε και το budget των ξένων σειρών? Ή μήπως να εφεύρει τον τροχό? Τι να δείξει δλδ? Μπράβο στο παιδί που είναι νέος σεναριογράφος σκηνοθέτης και τον βλέπει ο κόσμος και ανοίγει και λίγο το μάτι του και ας μη σας αρέσει σε μερικούς είρωνες εδω μέσα που όλα τα ισοπεδώνουν. Μέχρι και τον τίτλο ειρωνευτήκατε.4 . Μια χαρά. Δηλαδή το big Bang theory δηλώνει περισσότερα αν δεν έχεις δει τη σειρά? Εγώ για ντοκιμαντέρ θα την έκοβα. Ή το lost. Ας το λέγαν Paranormal Extraterrestial Experiences πιο ακριβές θα ήταν. Αυτά είχα να πω. - ΔτΔ Δηλαδη αυτος που εχει αντιγραψει οτιδηποτε ξενο υπαρχει και το εχει κανει "δικο του" σεναριο ειναι καλυτερος. ΟΚ. Θελουμε να δουμε σειρες οπου ο σεναριογραφος-σκηνοθετης-παραγωγος-ΠΡΑΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ, ΔΕΝ θα γραψει ενα σεναριο με μονο σκοπο ολος ο γυναικειος πληθυσμος ναεχει πεσει μαζι του στο κρεβατι. ΚΑτι σαν την Αννα Ανδριανου στο αρσενικο του ειναι αυτο το πραγμα.
Sellers Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 ΚΑτι σαν την Αννα Ανδριανου στο αρσενικο του ειναι αυτο το πραγμα. Η Άννα Ανδριανού είναι μια χοντρούλα που γράφει έτσι τα σενάρια έτσι ώστε όλοι να γουστάρουν αυτή στο σήριαλ ? Ρε συ Dakonblackblade σε λίγο θα μας πεις πως έπρεπε να είμαστε και εθνικά υπερήφανοι. Αφού ο άνθρωπος εκτός απο κλέφτης, είναι και μηχανή παραγωγής ΙΔΙΩΝ σίριαλ. Έχεις δει ένα? τα έχεις δει όλα. Μου έβαλε να φιλιούνται και άντρες να προκαλέσει ο μαλάκας. Ένας ο Παπακαλιάτης και δύο οι σεναριογράφοι του south park. Ούστ!!!
censOred Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Εχω να πω οτι ειστε μεγαλες κομπλεξαρες και ζηλευετε τον παπακαλιατη που π## ολα τα γκομενακια (ανεξαρτητου ηλικιας):p:p ΠΑΝΤΩΣ θα συμφωνησω,δεν αξιζει τοσο κραξιμο το παιδι.σκηνοθετικα και μουσικα εγω τον παω με χιλια.τωρα το κατα ποσο εχει κλεψει δεν μπορω να το κρινω.δεν εχω δει και παρα πολλες ξενες σειρές ο δυστυχης.αλλα εχω την εντυπωση οτι το κλεβω και το υιοθετώ μπορουν να παραρμηνευθουν ιδιαιτερα ευκολα.let the throw of the rocks begin. Edit:α να προσθεσω οτι δεν έχω δει καποια σειρα του απο την αρχη μεχρι το τελος,απλα σκορπια επεισοδια
Dakonblackblade Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 ¨εχεις δει κανείς πουθενά αλλού στην ελληνική τηλεόραση να φιλιούνται άντρες? Και μόνο αυτό δείχνει πόσο μπροστά είναι ο άνθρωπος για την κακομοίρα ελληνική τηλεόραση. Δηλαδή αν κάνει κάτι πρωτοποριακό κανείς με την μία ''για να σοκάρει''. Όχι γιατί εδώ που τα λέμε του Έλληνα ο τράχηλος μόνο καρικατούρες γκευ δέχεται να βλέπει στην τηλεόραση όπως το στύλ του Καπουτζίδη. Ε νισάφι. Όσο για το ρόλο του πρωταγωνιστή και όλα αυτά, πιο το κακό να παίξει στη σειρά του. Τι είναι 60χρονών και παίζει τον 19χρονο? Ά ξέχασα μόνο στην Αμερική 30άρηδες επιτρέπεται να παίζουν τα παιδάκια και να περνάει στο ντούκου. Και τι να βάλει στην ελληνική τηλεόραση που να περναει από τους παραγωγούς? Να σας κάνει σειρά για τον μεσο έλληνα όπου ο πρωταγωνιστής έχει υπερδυνάμεις και μπορεί να επικοινωνει με τις 1000 διαστάσεις ή μήπως 24 επεισόδια με τον Έλρικ. Δραματική-κοινωνική σειρά θέλει ο άνθρωπος. Το τηλεοπτικό κατεστημένο δεν το κρίνει κανείς? Που για να δει ο 20χρονος δραματική σειρά πρεπει να πέσει σε οικογένειες βιομηχάνων και πανίσχυρων δικηγόρων ? Άντε γιατί σαν πολύ με Βουγιουκλάκη και Κωνσταντάρα μεγαλώσαμε όλοι και μόνο ελληνικές κωμωδίες αξιώνουμε να βλέπουμε. Να δούμε και καμιά κοινωνική. Δεν παθαίνουμε τίποτα.
slipknot Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Αν τα serials του Παπακαλιάτη είναι κοινωνικές κωμωδίες, το δέχομαι.
pournaras Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 ¨εχεις δει κανείς πουθενά αλλού στην ελληνική τηλεόραση να φιλιούνται άντρες? Και μόνο αυτό δείχνει πόσο μπροστά είναι ο άνθρωπος για την κακομοίρα ελληνική τηλεόραση. Δηλαδή αν κάνει κάτι πρωτοποριακό κανείς με την μία ''για να σοκάρει''. Όχι γιατί εδώ που τα λέμε του Έλληνα ο τράχηλος μόνο καρικατούρες γκευ δέχεται να βλέπει στην τηλεόραση όπως το στύλ του Καπουτζίδη. Ε νισάφι. Όσο για το ρόλο του πρωταγωνιστή και όλα αυτά, πιο το κακό να παίξει στη σειρά του. Τι είναι 60χρονών και παίζει τον 19χρονο? Ά ξέχασα μόνο στην Αμερική 30άρηδες επιτρέπεται να παίζουν τα παιδάκια και να περνάει στο ντούκου. Και τι να βάλει στην ελληνική τηλεόραση που να περναει από τους παραγωγούς? Να σας κάνει σειρά για τον μεσο έλληνα όπου ο πρωταγωνιστής έχει υπερδυνάμεις και μπορεί να επικοινωνει με τις 1000 διαστάσεις ή μήπως 24 επεισόδια με τον Έλρικ. Δραματική-κοινωνική σειρά θέλει ο άνθρωπος. Το τηλεοπτικό κατεστημένο δεν το κρίνει κανείς? Που για να δει ο 20χρονος δραματική σειρά πρεπει να πέσει σε οικογένειες βιομηχάνων και πανίσχυρων δικηγόρων ? Άντε γιατί σαν πολύ με Βουγιουκλάκη και Κωνσταντάρα μεγαλώσαμε όλοι και μόνο ελληνικές κωμωδίες αξιώνουμε να βλέπουμε. Να δούμε και καμιά κοινωνική. Δεν παθαίνουμε τίποτα. Ποσο αληθεια εθνικα υπερηφανο πρεπει να με κανει αυτο. Νιωθω ηδη το ριγος που ενας ανθρωπος εδειξε στη δικη μου τηλεοραση δυο αντρες να φιλιουνται. Τωρα μπορω να νιωσω κι εγω το δεος της ανωτερης σκεψης ενος ανθρωπου που εκλεψε ενα ολοκληρο σηριαλ, το οποιο μεσα του ειχε και το φιλι δυο ανδρων. Μπορω πλεον να αποσυρθω, ξεροντας οτι μας εκπροσωπει επαξια ο ανθρωπος που εδειξε στην ελληνικη τηλεοραση το φιλι δυο ανδρων. Οταν θα πεσει και πλακωτο να με ξαναφωναξετε. Αν και δεν ειναι του γουστου μου, μιας και θα ειναι ελληνικο, θα το δω με εθνικη υπερηφανεια.
Toufas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 . Μου έβαλε να φιλιούνται και άντρες να προκαλέσει ο μαλάκας. Ένας ο Παπακαλιάτης και δύο οι σεναριογράφοι του south park. Ούστ!!! ε?? ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.