ilias_t Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Ο ίδιος θα σου απαντούσε με τη νούμερο 1 ατάκα του:" Μπορείς να μην το κάνεις πιο δύσκολο απ'οτι είναι?" Χαχα... all time classic ατάκα, όντως!!!
Sellers Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Ο ίδιος θα σου απαντούσε με τη νούμερο 1 ατάκα του:" Μπορείς να μην το κάνεις πιο δύσκολο απ'οτι είναι?" ΧΑΧΑΧΧΑΧΑ!!!!!! Και μετά απο αυτήν την ατάκα την οποία την λέει με θυμωμένο ύφος, μαθηματικά αποδεδειγμένο ο Χριστόφορος ή θα φιλήσει ή θα γαμήσει. Τι σκάτα, τόσο πέραση έχει αυτή η ατάκα στις γκόμενες και πέφτουν με την μία? Υ.Γ ΝΑ ζητήσω και μια συγνώμη απο τον alexzzz ο οποίος είναι φανμπόυς...
alexzzz Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Υ.Γ ΝΑ ζητήσω και μια συγνώμη απο τον alexzzz ο οποίος είναι φανμπόυς... και ετοιμαζόμουν για ινδιάνικη κατάρα...
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Η νο.2 ατάκα είναι "Μπορώ να έχω πίσω τη ζωή μου;"
zastrifel Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Ο ίδιος θα σου απαντούσε με τη νούμερο 1 ατάκα του:" Μπορείς να μην το κάνεις πιο δύσκολο απ'οτι είναι?" Eχεις τόσο δίκιο!! :lol:
elven Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Ζηλεύετε το ταλέντο του,τη γοητεία του και το ότι σε μια νύχτα ξεπετάει όλη την Α1 μπάσκετ γυναικών χωρίς διάλειμα ούτε για νερό Κριστοφερ for prime minister
alexzzz Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Ζηλεύετε το ταλέντο του,τη γοητεία του και το ότι σε μια νύχτα ξεπετάει όλη την Α1 μπάσκετ γυναικών χωρίς διάλειμα ούτε για νερό αυτός είναι ο Χριστόφορος που όλοι λατρέψαμε...
Sellers Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 σε μια νύχτα ξεπετάει όλη την Α1 μπάσκετ γυναικών χωρίς διάλειμα ούτε για νερό Και όχι μόνο αυτό, αλλά τυχαίνει και η play maker με την επιθετικό να είναι αδερφές. Να δούμε τι θα κάνει τώρα ο μπαμπάς τους ο προπονητής.
alexzzz Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 αυτός είναι gay... αφού μέχρι τώρα gay δεν πετύχαμε...
The_Slayer Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Αλλο ένα τραγικό επίτευγμα της ελληνικής τηλεόρασης, αλλά δε φταίει αυτός, το Mega που τον πληρώνει κιόλας για να κανει τα "έργα" του και του σκάει ένα σωρό λεφτά για να κάνει και κυριλέ εξωτερικά γυρίσματα σε Παρίσι, Νέα Υόρκη και δεν ξέρω κι εγώ τι ... Ουστ !!!
asxetosmd Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 κανα milf παιζει; :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Το πρόβλημα με τον Κρίστοφερ είναι ότι δεν πιάνει ο κόσμος τα νοήματα του. Π.χ. στο "Κλέισε τα μάτια" όλοι νόμιζαν ότι είναι απλά ένας τίτλος, χωρίς να κατανοήσουν ότι ήταν προστακτική του στύλ ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ.... όσο να πεις ο άνθρωπος προειδοποιούσε.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2009 Αλλο ένα τραγικό επίτευγμα της ελληνικής τηλεόρασης, αλλά δε φταίει αυτός, το Mega που τον πληρώνει κιόλας για να κανει τα "έργα" του και του σκάει ένα σωρό λεφτά για να κάνει και κυριλέ εξωτερικά γυρίσματα σε Παρίσι, Νέα Υόρκη και δεν ξέρω κι εγώ τι ... Ουστ !!! Ναι, το mega φταίει, όχι αυτοί που τα βλέπουνε.
markelos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 http://theintvduals.wordpress.com/2009/09/19/a%CE%BD%CE%AC%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BD%CE%AD%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-trailer-frame-by-frame/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.