w4tt4n4b3 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Κατέβασα το Super© (έκδοση 35, η πιο πρόσφατη) το οποίο είναι πρόγραμμα converter της eRightSoft για να μετατρέψω ένα .ts αρχείο σε mp4 ή mkv. Επιλέγω stream copy τόσο για το audio όσο και για το video encoding. Πατάω το encode και βουαλά, μήνυμα σφάλματος... Υποπτεύομαι ότι κάτι τρέχει με το εν λόγω αρχείο ή με κάποια ρύθμιση μιας και κατάφερα με την ίδια μέθοδο να μετατρέψω από mp4 σε mkv και από avi σε avi άλλα αρχεία... Παρακαλούνται όσοι χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο converter να συνδράμουν όπως μπορούν.
parsifal Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Η δουλειά που θέλεις να κάνεις δεν απαιτεί καθόλου reencoding, άρα δεν χρειάζεσαι έναν πολυμετατροπέα video όπως το SUPER. Μπορείς κάλλιστα να χρησιμοποιήσεις το mkvmerge GUI, το οποίο ανοίγει TS αρχεία, και να πολυπλέξεις εκ νέου τα streams που περιέχονται στο TS σου σε ένα MKV. Αντίστοιχα, για MP4 output υπάρχει το Yamb, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν μπορεί να ανοίξει TS αρχεία.
w4tt4n4b3 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Η δουλειά που θέλεις να κάνεις δεν απαιτεί καθόλου reencoding, άρα δεν χρειάζεσαι έναν πολυμετατροπέα video όπως το SUPER. Μπορείς κάλλιστα να χρησιμοποιήσεις το mkvmerge GUI, το οποίο ανοίγει TS αρχεία, και να πολυπλέξεις εκ νέου τα streams που περιέχονται στο TS σου σε ένα MKV. Αντίστοιχα, για MP4 output υπάρχει το Yamb, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν μπορεί να ανοίξει TS αρχεία. Σε ευχαριστώ, parsifal για την απάντηση. Το yamb έχει κάποιο πρόβλημα με το video κομμάτι του .ts. Όταν το προσθέτω μου εμφανίζει 2 αρχεία, και μου λεει ότι το κομμάτι που αφορά το video δεν είναι συμβατό. Στο mkvmerge gui 2.2 πήγα να φορτώσω το .ts αρχείο αλλά μου έβγαλε μήνυμα ότι the file... is a mpeg transport stream, this file format is not supported by mkvmerge... Βρήκα και ένα άλλο πρόγραμμα που κάνει τη μετατροπή, το XVID4PSP... Το περίεργο είναι ότι το XVID4PSP κρασάρει όταν είναι το Super εγκατεστημένο. Μόλις το απεγκαθιστώ τότε λειτουργεί.
parsifal Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Περίεργο, ήμουν σίγουρος ότι με το mkvmerge GUI είχα ανοίξει άμεσα transport streams στο παρελθόν (TS και M2TS). Anyway, θα χρειαστεί να διαχωρίσεις το TS στα elementary streams του, τα οποία σε 2ο χρόνο θα φορτώσεις στο mkvmerge GUI. Γι' αυτήν τη δουλειά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το utility tsMuxeR.
w4tt4n4b3 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Σε ευχαριστώ πολύ, parsifal. Προς το παρόν θα κρατήσω το XVID4PSP που κάνει την ίδια δουλειά αλλά με τρώει να μάθω γιατί το Super δεν εκανε τη δουλειά. Για να είμαι ειλικρινής και το xvid4PSP είχε πρόβλημα όταν επέλεγα copy audio stream για το εν λόγω .ts αρχείο. Όταν όμως στο audio επέλεξα aac -στο video το άφησα copy stream- το έκανε μια χαρά. Η όλη φασαρία γίνεται γιατί προσπαθώ να επιλέξω μια λύση ανάμεσα σε 2 συσκευές με διαφορετική φιλοσοφία και δεν ξέρω σε ποια να καταλήξω. Η μία είναι η Hauppauge HD-PVR με hardware encoder h264 αλλά σύνδεση usb με τον υπολογιστή και η άλλη είναι η Blackmagic Intensity Pro η οποία είναι pci-e χωρίς hardware encoder. Το HD-pvr σωζει το παραγόμενο αρχείο σαν .ts.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.