onty Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Κατι γκομενες στη tv λενε 'ελεος' και 'ελεος ' και 'αχ καλε'. Δεν περιμενα να το λενε και παληκαρια . Τεσπα.Δεν ειπα οτι μετανιωσα τα φραγκα , απλα περιμενα κατι πιο δυνατο.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 'Ερίμαξον' τοτε Βασικα εισαι απολυτα σιγουρος οτι τα παντα τα εχεις κανει σωστα? Γιατι στα Ζ2300 μου (ειναι λιγο πιο δυνατα απο τα ΖCinema), κυριολεκτικα δε μπορεις να σταθεις μπροστα τους οταν το βαζεις πανω απο τα 2/3...
onty Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Τι να σ πω ρε φιλε, συνδεσα τους δορυφορους με το sub-w με τα διαφορετικα καλωδια που εχει, εβαλα την μαλακια με το usb απο το sub-w στο pc , το καλωδιο στη πριζα, εκανα install τους drivers και restart. Μετα επαιξα με τις ρυθμησεις αλλα δεν μου φαινονται πολυ δυνατα. Ισως επειδη ακουω ολη μερα στο αμαξι μου τερμα με το πανακριβο ηχοσυστημα μου και εχω συνηθησει , και τωρα μου φαινονται αδυναμα. Μολις ειδα την υπογραφη σου , και θελω να σ πω οτι εχει ενα φιλαρακι ενα παλιο pc 5ετιας , αν θες να το τσιμπησεις με κανενα 30Ε...
washcloud Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Κατι γκομενες στη tv λενε 'ελεος' και 'ελεος ' και 'αχ καλε'. Δεν περιμενα να το λενε και παληκαρια . Τεσπα.Δεν ειπα οτι μετανιωσα τα φραγκα , απλα περιμενα κατι πιο δυνατο. απ' τα ηχεία ή απ' τα παλληκάρια ;
onty Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Μολις στραμπουλιξα το χερι μου και ειμαι μες στα νευρα. Αν δεν εχεις να πεις κατι ουσιωδες ασε το spam μην ακουσεις κανενα καντηλι βραδιατικα
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Αχαχχχα παιδια ηρεμια Οχι φιλε δε το θελω το pc, ψαχνω συγκεκριμενα parts και βρισκομαι ηδη σε καλο δρομο
onty Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Καλως...Τωρα ακουω music με τα καινουρια αδυναμα ηχεια μου , και εχω παγο στο χερι μου. Τι ωραια που περναω..
_BASSstarlet_ Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Τι ελεος ρε . Τα αλλα logitech που ειχα Z230 ηταν λιγο πιο αδυναμα απο αυτα και ηταν 32watt. Αυτα εγραφαν 180 και νομιζα θα βαρανε δυνατα. Μάλλον τα άλλα ήταν πιο τίμια ως προς την αναγραφόμενη ισχύ(τρομάρα τους..)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.