Προς το περιεχόμενο

Μας δουλευει το you?

rambias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.you.gr/b2c_iqshop/catalog/categorieInPath.do?key=0/A3EF4AA0AB025240B40E64176412676E/02C1E49DB834D248B8D8F2A81414B2CD

κοιταξτε εδώ τα τα εηχεια τα LOGITECH Z-CINEMA.

Και μετα κοιταχτε εδω

http://www.skroutz.gr/c/112/pc_speakers.html?keyphrase=%CE%97%CE%A7%CE%95%CE%99%CE%91+LOGITECH+Z-CINEMA

Μα καλά απο 171,96 τα αφήνει μονο 173 και εξαντληθηκαν? Μηπωσ τελικά όλεσ η προσφορές που και καλα εξαντληθηκαν(αυτέσ που αξίζουν αρκετά) είναι ψέμα??????

• Moderators
Δημοσ.

Το πετυχες στις αλλαγες τιμων.

Τα κομματια αυτα τα ΕΙΧΕ σε προσφορα (γιαυτο και εξαντληθηκε, γιαυτο και ξαναγυρισε στη παλια του τιμη περιπου). Αυριο θα δεις άλλα στη θεση τους ;)

Δημοσ.

δεν νωμίζω αν το παρακολουθήσεισ συμβαίνει πάρα πολλέσ φορες. Μπαινεισ στην σελιδα δεν υπάρχει τπο ταδε προιόν και όταν ξαναμπα΄νεισ σε διάστημ ενόσ λεπτου υπάρχει αλλά εξαντλημένω.

• Moderators
Δημοσ.

Αν θες με ακους.

Αν δε θες, δεν εχω να προσθεσω κατι...

Επειδη το εχω bookmark και το παρακολουθω καθημερινα το λεω...

Tip: Το "ς" ειναι το κουμπι "w" οταν εχεις γυρισμενη τη γλωσσα σε EL.

Δημοσ.
http://www.you.gr/b2c_iqshop/catalog/categorieInPath.do?key=0/A3EF4AA0AB025240B40E64176412676E/02C1E49DB834D248B8D8F2A81414B2CD

κοιταξτε εδώ τα τα εηχεια τα LOGITECH Z-CINEMA.

Και μετα κοιταχτε εδω

http://www.skroutz.gr/c/112/pc_speakers.html?keyphrase=%CE%97%CE%A7%CE%95%CE%99%CE%91+LOGITECH+Z-CINEMA

Μα καλά απο 171,96 τα αφήνει μονο 173 και εξαντληθηκαν? Μηπωσ τελικά όλεσ η προσφορές που και καλα εξαντληθηκαν(αυτέσ που αξίζουν αρκετά) είναι ψέμα??????

capturewcs.jpg

Δημοσ.

δεν ξερω ποσα κομματια ειχαν αλλα εγω εκανα παραγγελια χθες το βραδυ στισ 9:30 και μαλλον πηρα το τελευταιο στα 119 ευρω ..

Δημοσ.

Ανυπομονω ν μου τα φερουν να ξεσικωσω την γειτονια. Δεν εχω ξαναψωνησει απο you, μηπως ξερεται ποσες μερες θα κανει για να μου τα φερει?

Δημοσ.

μου ειπαν οτι αν η acs παραδιδει αυριο θα τα εχω αυριο αν οχι τη δευτερα.

βεβαια αν αργοτερα βαλουν αριθμο αποστολης στην παραγγελια και εισαι κοντα στο καταστημα acs ισως να μπορεις να περασεις αυριο απο τα γραφεια τους και να το παρεις ;)

Δημοσ.

η ACS παραδίδει by default το Σάββατο...αρκεί να είναι πληρωμένη η χρέωση (η παράδοση Σάββατο θεωρείται εξτρά).

Τα οποία σημαίνουν :

α) Τα καταστήματά τους ΕΙΝΑΙ ανοιχτά μέχρι τις 3.

β) άρα μπορείς να πας να παραλάβεις κανονικότατα

γ) ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεσαι, ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ το κατάστημα (για τους δικούς τους λόγους - κυρίως για αποσυμφόρηση της αποθήκης) να σου τα παραδώσει - παρ' όλο που δεν είναι υποχρεωμένοι, αν δεν είναι πληρωμένη η παράδοση Σαββάτου (συνήθως παραδίσουν δέματα ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ, και δη...πελατών τους, για ευννόητους λόγους).

Αν πάρεις τηλ και τους "κλαφτείς" "αν είναι στο δρόμο σας, κι αν είναι εύκολο, μου το φέρνετε από σήμερα; Ευχαριστώ", μπορεί και να το κάνουν.

Δημοσ.

Μολις τα πηρα, τα συνδεσα, εβαλα drivers και εμεινα μαλακας με την ποιοτητα ηχου...αυτο το μπασο...δεν την παλευει λεμε..

Ομως δεν μου φαινονται για 200watt η εγω κατι δεν κανω καλα με τις ρυθμησεις, η πρεπει να παρω μια καλ καρτα ηχου..

• Moderators
Δημοσ.

Φιλε ηχεια multimedia 170€ πηρες...

Ελεος δηλαδη.

Ποιος σου ειπε οτι ειναι 200W? Τα Z-2300 μου (αυτα ως 200 διαφημιζονται) ειναι 120 το sub και 40 ο καθε δορυφορος. Αυτο σημαινει οτι ειναι "κατι μεταξυ 40 και 120", οχι 120+40+40=200...

Παρολ αυτα για τα χρηματα τους ειναι κατι παραπανω απο εξαιρετικα.

Δημοσ.
Μολις τα πηρα, τα συνδεσα, εβαλα drivers και εμεινα μαλακας με την ποιοτητα ηχου...αυτο το μπασο...δεν την παλευει λεμε..

Ομως δεν μου φαινονται για 200watt η εγω κατι δεν κανω καλα με τις ρυθμησεις, η πρεπει να παρω μια καλ καρτα ηχου..

κανουν παραδοσεις τετοιες ωρες απο acs ?

Δημοσ.

Τι ελεος ρε . Τα αλλα logitech που ειχα Z230 ηταν λιγο πιο αδυναμα απο αυτα και ηταν 32watt. Αυτα εγραφαν 180 και νομιζα θα βαρανε δυνατα.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:54 ----------

Ηρθε αυτος απο την acs και κοιμομουν και ειχα αναπαντητη , και τον πηρα τηλ και μου ειπε να παω στ Αιγαλεω να τα παρω αν θελω 20,30 και μενω κοντα κ πηγα κ τα πηρα...Ηταν και ενα ξανθο μανουλι εκει.....

• Moderators
Δημοσ.
Τι ελεος ρε.

Ελεένιο ελεος.

Τωρα κλαιγε τα 100ευρω σου :-)

Τουλαχιστον δεν ηταν 170...

Παντως μια χαρα βαρανε, ισως να εχεις κανει κατι λαθος ή να ειναι προβληματικα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...