vag_pRiMi Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Router: Siemens Speedstream 4200 Sync: 15451000 SNR: 9.0 Attn: 17.0 Βρίσκομαι στο Κοντόπευκο και ακόμα και αυτή την ώρα σέρνεται απελπιστικά. Το ίδιο και στις 5μμ και στις 9μμ και στις 11μμ (Το πρωί δουλεύω, δεν ξέρω) Κάθε μέρα και χειρότερα. Υπάρχει κανείς άλλος στην περιοχή που έχει το ίδιο πρόβλημα; Μπορώ να βρω/ξέρει κανείς πόσο φορτωμένη είναι η περιοχή γενικά; Άλλοι με Tellas σε άλλες περιοχές τι συμπεριφορά έχουν; Μα δεν βλέπεις ούτε web!! Ημαρτον!
vag_pRiMi Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Φέρ' τε μου ένα πιστόλι! Τα ίδια και σήμερα!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 πιταρισμένο dslam μου μυρίζει...
the_eye Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Είδες τι κάνει το μέχρι 24Mbit Μπορεί να σου δώσει 1/2, 1,2,3,4,.....,24Mbit κανονικά και νόμιμα. Οπότε τι χτυπιέσαι που δεν πιάνεις 24.
eSATA Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 εγω με τελας μεχρι 17αρα εχω πιασει και αυτο μια φορα....12αρια παιζω
vag_pRiMi Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Τους πήρα τηλέφωνο Κυριακή ξημερώματα 4:00 (αυθεντικός ινσομνιακ) απελπισμένοςςς και καταχώρησαν βλάβη (μετά από σχετικό dl benchmarking με NTUA FTP). Κυριακή απόγευμα πάλι τηλέφωνο (ανυπόμονος ). Τους ρώτησα αν ρίχνοντας την ταχύτητα στα 14Μbps θα μπορούσε να λυθεί το πρόβλημα. Μου είπαν να κάνω υπομονή για να το δει το τεχνικό και να με ενημερώσει. Πάντως μου είπαν τότε ότι φαίνεται πρόβλημα στις ρυθμίσεις της γραμμής. Δευτέρα πρωί τηλέφωνο από τεχνικό τμήμα (εντυπωσιακός χρόνος απόκρισης;; ). Με ενημέρωσαν ότι κάνανε ρύθμιση ώστε να συγχρονίζω στα 14Mpbs (έτσι κι αλλιώς πάνω από 15Mpbs sync δεν πετύχαινα και αυτό δεν "πήγαινε"). Η σύνδεση πλέον δείχνει να έχει σταθεροποιηθεί :-). Ελπίζω να έχει λυθεί όντως και να μην είναι τυχαίο επειδή σιγά σιγά την κάνουμε όλοι για Πάσχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.