johnny21a Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Παιδια μπορει κανεις να μου προτεινει μια εταιρια webhosting που να εχει tomcat σαν server γιατι το site που εχω φτιαξει ειναι φτιαγμενο με JSP. Προσπαθησα με την Forthnet, αλλα οι τυποι ειναι εντελως ασχετοι και δε μπορουσαν να κανουν 2 απλες ρυθμισεις για να δουλεψει και δεν ασχολουμαι αλλο μαζι τους αφου με γραφουν κανονικα...
alex2005 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Η συμβουλή μου είναι να κοιτάξεις εξωτερικό, και όχι μόνο σε Eλλάδα. Θυμάμαι παλαιότερα που είχα ψάξει μου είχε βγει ο πάτος να βρω κάποιον να κάνει jsp hosting, και αυτός που χρησιμοποιούσα έχει κλείσει.
johnny21a Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Εξωτερικο σιγουρα θα βρω αυτο που θελω αλλα δεν ξερω κατα καλη ταχυτητα θα εχουν, τουλαχιστον για Ελλαδα που με ενδιαφερει
alex2005 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Γιατί νομίζεις ότι αν βρεις Ελληνικό hoster θα έχει τους server στην Ελλάδα? Μπορεί να τους έχει βέβαια, αλλά τα περισσότερα data centres δεν είναι στην Ελλάδα.
johnny21a Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Κοιτα για Forthnet και Otenet που ψαχνομουν δε νομιζω να εχουν τους servers τους εκτος Ελλαδας...
alex2005 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Κοιτα για Forthnet και Otenet που ψαχνομουν δε νομιζω να εχουν τους servers τους εκτος Ελλαδας... Ναι αυτό είναι αλήθεια. Τέλος πάντων, πάντως μην νομίζεις πως έχει τεράστια διαφορά αν πας σε server του εξωτερικού, πολλοί το κάνουν. Aπλά έχε το υπόψιν σου αν δεν βρεις κάτι στην Ελλάδα. P.S. Αυτοί που ανέφερες δεν προσφέρουν hosting για java?
johnny21a Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Για OTE δεν ξερω αλλα ειναι υπερβολικα ακριβως για αυτα που δινει, πολυ την εχουν δει... Forthnet εχει JSP, αλλα ενα demo που ζητησα δεν καταφεραν να το κανουν να δουλεψει σωστα και οι "administrators" με τους οποιους μιλησαμε ηταν το λιγοτερο ασχετοι, οποτε αν ειναι αυτο ενδεικτικο της υποστηριξης που παρεχουν ευχαριστω αλλα δε θα παρω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.