papresa Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Σήμερα μια κλήση έσπειρε τον πανικό στην περιοχή μου και είπαν πως θα επέμβει ο εισαγγελέας για να βρουν το τηλέφωνο του δράστη και μου γεννήθηκαν οι απορίες, αν ο δράστης είχε καρτοκινητό μπορούν να τον βρούν; Αν πήρε με απόκρυψη μπορεί να γίνει άρση της απόκρυψης; Εγω νομίζω πως ειδικά το πρώτο είναι πολύ δύσκολο για το δεύτερο δεν ξέρω. Ξέρετε κάτι παραπάνω, όχι τίποτα αλλά με ενδιαφέρει να βρεθεί ο δράστης. Τέλος αν ο δράστης μετά την κλήση πέταξε την κάρτα, πάλι μπορούν να τον βρουν;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 το καρτοκινητό δεν αντιστοιχεί σε κάποιο όνομα ώστε να μπορούν να τον εντοπίσουν μέσω της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας...
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Σήμερα μια κλήση έσπειρε τον πανικό στην περιοχή μου και είπαν πως θα επέμβει ο εισαγγελέας για να βρουν το τηλέφωνο του δράστη και μου γεννήθηκαν οι απορίες, αν ο δράστης είχε καρτοκινητό μπορούν να τον βρούν; Αν πήρε με απόκρυψη μπορεί να γίνει άρση της απόκρυψης; Εγω νομίζω πως ειδικά το πρώτο είναι πολύ δύσκολο για το δεύτερο δεν ξέρω. Ξέρετε κάτι παραπάνω, όχι τίποτα αλλά με ενδιαφέρει να βρεθεί ο δράστης.Τέλος αν ο δράστης μετά την κλήση πέταξε την κάρτα, πάλι μπορούν να τον βρουν; αν εχει πεταξει την καρτα η δεν εχει δηλωσει το κινητο πως να τον βρουν?να μυρισουν τα δαχτυλα τους.αμα το εκανε αυτο απλα δεν θα το βρει κανενας ασε πουθ για να παρεις στοιχει απο ετερεια θελει εισαγελλικη παρεμβαση.και σιγα μην ειναιτοσο βλακας να πηρε τηλ απο συνδεση.κοινως οτι και να εκανε κατα 99,9 τις 100 απλα δεν θα τον βρει ποτε κανενας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.