Προς το περιεχόμενο

port forward προβλημα,lights?

Odious

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,φανταζομαι οτι εχω ποσταρει στο σωστο section και συνεχιζω.Παλευω να κανω portforward και δεν μπορω με τπτ,εχω το speedtouch 510 v2,3κτλ,κανω τις ρυθμισεις απο το interface του(NAPT)αλλα τζιφος.Τσεκαρω στο GRC.com και οσα ports και αν δοκιμασα...κλειστα.Βασικα σκεφτομαι μηπως παιζει τπτ με την tellas(ooooh yeeeah!),εχει δλδ καποια σχετικη ρυθμιση.Αν μπορειτε να βοηθησετε καλως αλλιως με βλεπω για γαμωσταυριδια πασχαλιατικο...

Ευχαριστω προκαταβολικα

Δημοσ.

Το'χω δοκιμασει ηδη φιλε μου.Thanx παντως

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:36 ----------

καποιος,κανεις ;

Δημοσ.

η κατι κανεις λαθος η καποιο firewall.σε ποια ip kaneis port forward και ποια Ip εχει ο υπολογιστης σου οταν κανεις ipconfig?

Δημοσ.

Καταρχην ευχαριστω.Κανω στην πρωτη ip που μου βγαζει το ipconfig.To upnp το χω off και παλι τον μπουλο.Δε ξερω τι αλλω να κανω.Να βαλω καρφωτες ip?

Δημοσ.

Φιλε μου ολα καλα.Εβαλα καρφωτες ip, ειχα ξεχασει και το κωλο firewall των winblows και τωρα jet.Στο Grc.com το τσεκαρω.Ευχαριστω πολυ παντως

Δημοσ.

υποχρεωτικο δεν ειναι αλλα καλο ειναι να βαζεις ωστε οτι και να γινει να μην υπαρχει περιπτωση το pc σου να παρει αλλη Ip.συνηθως περνεις την ιδια λογω ιδιας mac address εκτος αν γινει lease και μετα μπει αλλος πριν ξαναμπεις εσυ.για μενα καλυτερα καρφωτα παντα.εκτος αν εχεις ρουτερ που μπορεις να κανεις assign μια Ip σε μια συγκεκριμενη mac address ωστε να παιρνει παντα την ιδια.στο speedtouch το εχει και το εχω κανει αυτο για τα pc του bro.στο δικο μου καρφωτα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...