Odious Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Καλησπερα παιδια,φανταζομαι οτι εχω ποσταρει στο σωστο section και συνεχιζω.Παλευω να κανω portforward και δεν μπορω με τπτ,εχω το speedtouch 510 v2,3κτλ,κανω τις ρυθμισεις απο το interface του(NAPT)αλλα τζιφος.Τσεκαρω στο GRC.com και οσα ports και αν δοκιμασα...κλειστα.Βασικα σκεφτομαι μηπως παιζει τπτ με την tellas(ooooh yeeeah!),εχει δλδ καποια σχετικη ρυθμιση.Αν μπορειτε να βοηθησετε καλως αλλιως με βλεπω για γαμωσταυριδια πασχαλιατικο... Ευχαριστω προκαταβολικα
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 http://www.portforward.com και κλεισε οτι firewall υπαρχει.
Odious Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Το'χω δοκιμασει ηδη φιλε μου.Thanx παντως ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:36 ---------- καποιος,κανεις ;
poulinos Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 η κατι κανεις λαθος η καποιο firewall.σε ποια ip kaneis port forward και ποια Ip εχει ο υπολογιστης σου οταν κανεις ipconfig?
Odious Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Καταρχην ευχαριστω.Κανω στην πρωτη ip που μου βγαζει το ipconfig.To upnp το χω off και παλι τον μπουλο.Δε ξερω τι αλλω να κανω.Να βαλω καρφωτες ip?
poulinos Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 δοκιμασε το και αυτο.β.με τι τσεκαρεις αν εχει ανοιξει το port?δοκιμασε τετραψηφιο port πχ 3333
Odious Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Φιλε μου ολα καλα.Εβαλα καρφωτες ip, ειχα ξεχασει και το κωλο firewall των winblows και τωρα jet.Στο Grc.com το τσεκαρω.Ευχαριστω πολυ παντως
poulinos Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 αχ με αυτα τα firewall.εκατο φορες το εχουμε πει.
babyonboard Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 νομιζω στο πορτ φοργουορντ ειναι απαραιτητεσ οι καρφωτες ip για ορισμενα προγραμματα τουλαχιστον..ή για βλαμενα ρουτερ
poulinos Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 υποχρεωτικο δεν ειναι αλλα καλο ειναι να βαζεις ωστε οτι και να γινει να μην υπαρχει περιπτωση το pc σου να παρει αλλη Ip.συνηθως περνεις την ιδια λογω ιδιας mac address εκτος αν γινει lease και μετα μπει αλλος πριν ξαναμπεις εσυ.για μενα καλυτερα καρφωτα παντα.εκτος αν εχεις ρουτερ που μπορεις να κανεις assign μια Ip σε μια συγκεκριμενη mac address ωστε να παιρνει παντα την ιδια.στο speedtouch το εχει και το εχω κανει αυτο για τα pc του bro.στο δικο μου καρφωτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.