jim22479 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Σημερα , μετα απο 20 μερες αγορας , η οθονη παρουσιασε ενα καμμενο pixel περιπου στην μεση . Ξερετε αν υπαρχει περιπτωση να μου την αντικαταστησουν ή εστω να μου την επισκευασουν ; Ποια ειναι η πολιτικη της Samsung;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 όχι δεν υπάρχει, η Samsung δεν έχει 0 pixel warranty...
jim22479 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 μαλλον απο οτι διαβασα μεχρι τωρα σε φορουμς, δεν ειναι καμμενο(ειναι πρασινο και φενεται μονο σε μαυρο φοντο) . Ειναι stuck pixel.Υπαρχει τροπος να το διορθωσω;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 έχουν ακουστεί κάποιοι τρόποι αλλά δεν γνωρίζουν αν κάνουν δουλειά... και καλά με ελαφρό τρύψιμο ή με πρόγραμμα που κάνει γρήγορη εναλλαγή χρωμάτων ή κάτι παρόμοιο... για σιγουριά περίμενε post από κάποιον που γνωρίζει περισσότερα ή το έχει κάνει και έχει δουλέψει
jim22479 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Παιδια !!! ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑ!!! Πηρα ενα στυλο , τον τυλιξα με μια πετσετα, τον ακουμπησα με λιγη πιεση πανω στο κολλημενο pixel, εκλεισα την οθονη , και επειτα -συνεχιζοντας να πιεζω με την ιδια δυναμη, ξανανοιξα την οθονη....ΚΑΙ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ το προβλημα εξαφανιστηκε!!!! Δεν μπορειτε να φανταστειτε ΠΟΣΟ χαρουμενος ειμαι...νομιζω οτι λεκιασα το εσωρουχο μου!!!
liopyr Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Στην Lg της δουλειάς πετάει συχνά ένα κόκκινο κολλημένο pixel. Ένα χτήπημα με το δάχτυλο είναι αρκετο να το εξαφανίσει. Tα stuck pixels δεν είναι σοβαρή υπόθεση συνήθως υποψιάζομαι...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 στην 19αρα μου πάντως δεν έχουν φύγει τα 3 stucked subpixels που έχω
liopyr Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 στην 19αρα μου πάντως δεν έχουν φύγει τα 3 stucked subpixels που έχω Τους έβαλες δάχτυλο?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 και το καλό μάλιστα...
giorgos147 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 νομιζω οτι λεκιασα το εσωρουχο μου!!! Τους έβαλες δάχτυλο? και το καλό μάλιστα... Γκουχου,γκούχου!Σεμνάάάάάά ! Paredwse ιζ ον δε γουεϊ! :p:p
venejo Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Το ίδιο έπαθα και με την φρέσκια 22'' LG μου. Ένα μόνιμα σε άσπρο αναμμένο πίξελ εμφανίστηκε γρήγορα, τελείως άκρη αριστερά και με πίεση από επάνω με ένα πλαστικό καπάκι (για να μην χαράξει) τελικά επανήλθε. Από τότε τίποτα. Να προτιμάτε πάνελ με επαναφορά καμμένων πίξελ!!!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Να προτιμάτε πάνελ με επαναφορά καμμένων πίξελ!!!!! τι εννοείς panel με επαναφορά καμένων pixel?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 ε βάλε ένα emoticon
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.