kamui Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Λοιπόν επειδή ψήνομαι να το πάρω,για όποιον άλλον το σκέφτεται, όλος ο κόσμος έξω το πουλά 170-179. Ο skroutz βγάζει 165 στο ebw.gr και ως θαύμα το plaisio το πήγε 160 και μάλιστα όχι web offer μόνο!!! το περίεργο είναι πως το skroutz και πάλι λέει 165 παρόλο που έχει και το 160 του πλαισίου. !!!!!!!!!Νέα!!!!!!!!! To ebw.gr το πήγε 150!!!! Mέσα σε μία βδομάδα κοστίζει 30 ευρώ φθηνότερα από την αρχική τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nokia8800 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Το φθηνότερο είναι και το καλλίτερο οποτε πλαίσιο φιλε μου. Είναι καλλίτερο σαν συσκευή το DSi από το PSP? δεν έχω ιδέα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Όχι τεχνολογικά όχι. Όπως και με το Wii πέρνεις (όπως λέω εγώ) 3rd generation gaming και όχι 3rd generation γραφικά. Αν και το DSi έχει 2φορές ταχύτερη CPU και 4 φορές μεγαλύτερη RAM από το προκάτοχο DS Lite. Ακούγονται φήμες για DSi dedicated παιχνίδια (με καλύτερα γραφικά σαφώς) αλλά θα δούμε στο μέλλον. Επίσης έχει 2 κάμερες (αν και είναι 640χ480, #@$% κανα 1.3-2mp δεν είχαν στις αποθήκες οι τσιγκούνιδες), μεγαλύτερες οθόνες από το lite (0.25" παραπάνω) κ.α. Τέλος έρχεται με πολλές "μανίσιες" multimedia εφαρμογές και ελπίζω σύντομα με μπόλικο homebrew που θα εκμεταλεύεται τα νέα specs. Και κλασσικά το e-shop ακολούθησε ....μόνο για το άσπρο DSi 160ευρά....το μαύρο για κάποιο λόγο το χρεώνει 18 ευρά παραπάνω. Για το επιπλέον χρώμα? Τι να πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simtom Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Είμαι καινούργιος στο chat και παντελώς άσχετος με τα NINTENDO. Θα ήθελα να μου απαντήσει καποιος με απλα λόγια στο εξής . Ο πιτσιρικάς αγόρασε ένα ΝINTENDO DSI και μια κάρτα DS 2G . Θέλω να περάσω καποια παιχνίδια. Πού θα τα περάσω και με ποιον τρόπο; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darksoho33 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Είμαι καινούργιος στο chat και παντελώς άσχετος με τα NINTENDO. Θα ήθελα να μου απαντήσει καποιος με απλα λόγια στο εξής . Ο πιτσιρικάς αγόρασε ένα ΝINTENDO DSI και μια κάρτα DS 2G . Θέλω να περάσω καποια παιχνίδια. Πού θα τα περάσω και με ποιον τρόπο;Ευχαριστώ εγω που ειχα το προηγουμενο ds αγοραζες μια καρτουλα m3 real ή R4 η οποια καρτα μπαινει εκει που μπαινει η κασετα του παιχνιδιου και συνδεοντας με το Pc κανεις copy paste στην καρτα και τα παιζει αμεσως. για το dsi δεν ξερω αν εχει βγει κατι ακομη αλλα δε νομιζω να αργησει, αν καποιος γνωριζει περισσοτερα θα σου γραψει εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasman15 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 εγω που ειχα το προηγουμενο ds αγοραζες μια καρτουλα m3 real ή R4 η οποια καρτα μπαινει εκει που μπαινει η κασετα του παιχνιδιου και συνδεοντας με το Pc κανεις copy paste στην καρτα και τα παιζει αμεσως. για το dsi δεν ξερω αν εχει βγει κατι ακομη αλλα δε νομιζω να αργησει, αν καποιος γνωριζει περισσοτερα θα σου γραψει εδω οντως υπαρχει η αναλογη R4i που κανει και για NDS ΚΑΙ NDSI για πληροφοριες στο http://www.ebw.gr απο εκει την αγορασα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 οντως υπαρχει η αναλογη R4i που κανει και για NDS ΚΑΙ NDSI για πληροφοριες στο http://www.ebw.gr απο εκει την αγορασα. Eχουν ακουστει παρα πολλα για το εν λογω καταστημα, προσοχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
v-tidus Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Σίγα τα πολλά που ακούστηκαν, μια χαρά μαγαζί είναι και με πολύ καλές τιμές. Το μείον πως δεν καλύπτει τα προϊόντα του και πρέπει να πάει κανείς στην αντιπροσωπία αν του χαλάσει κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 εγω που εχω αγορασει μπορω να πω οτι δεν ειναι και τοσο επαγγελματιες οσο θα επρεπε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simtom Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Αγαπητέ vasman 15, πες μου σε παρακαλώ με ποιον τρόπο συνδέεις το ndsi με το pc; Σήμερα αγόρασα μια κάρτα R4 και δεν βρίσκω τρόπο σύνδεσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickt72 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δεν υπάρχει λόγος να συνδέσεις όλο το DS με το PC. η R4 παίρνει μια κάρτα MicroSD. Αυτή θα πρέπει να βάλεις στο PC σου μέσω κάποιου reader και να φορτώσεις το υλικό που θες. Μόλις την τοποθετήσεις στο R4 και το βάλεις στο DS θα είσαι μπροστά σε ένα νέο υυπέροχο κόσμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasman15 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Αγαπητέ vasman 15, πες μου σε παρακαλώ με ποιον τρόπο συνδέεις το ndsi με το pc; Σήμερα αγόρασα μια κάρτα R4 και δεν βρίσκω τρόπο σύνδεσης. λοιπον ακολουθησε τα εξης :πρωτα θα παρεις μια καρτα SD http://www.e-shop.gr/search_per.phtml?category=%C5%C9%C4%C9%CA%C5%D3+%CC%CD%C7%CC%C5%D3&category2=SECURE%20DIGITAL&sp1=MICRO%20SD Στη συνεχεια θα μπεις στο site της R4 για να καταιβασεις και να μεταφερεις το αρχειο kernel http://www.r4ds.cn/download/r4_v1.18_kernel.html στην καρτα sd μεσου του παρεχομενου με την αγορα card reader απο εδω και περα θα μεταφερεις τα παιχνιδια που θα καταιβαζεις στο φακελο games που θα υπαρχει μεσα στα αντιγραμενα αρχεια του kernel στην sd και.......καλη διασκεδαση!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.