Προς το περιεχόμενο

Ξαφνικο προβλημα με οικιακο dvd σε αναγνωση δισκων γραμμενων στο PC

nodasz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας φιλοι. Μου εμφανιστηκε ξαφνικα ενα προβλημα με μερικα DVD που εχω γραψει στο ΗΥ μου ( με το convertxtodvd) και τα παιζω στο οικιακο μου μηχανημα (pioneer dvd writer) Ενω εγραφα εδω και καιρο ταινιες στον υπολογιστη και τις εβλεπα στο οικιακο ξαφνικα το pioneer αρνειται να τις διαβασει. Αυτο συμβαινει ΜΟΝΟ με τα δισκακια που εγραψα στον υπολογιστη μου , με κανενα αλλο. Επιπλεον , οσα δισκακια εχω δωσει σε φιλους ( η τα δικα μου , αυτα που στο δικο μου δεν παιζουν ) σε εκεινους παιζουν κανονικα. Εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να δημιουργησε αυτο το περιεργο προβλημα ?

ΥΓ στο pioneer δεν εχει πειραχτει καμια ρυθμιση του μενου.

Δημοσ.

δεν δοκιμαζεις να καθαρισεις το φακο laser του pioneer.? ισως μετα τα δει.

μηπως χρησιμοποιησες πολυ φθηνα-no name media εγγραφης. ? αν ειναι πολυκαιρινα ισως πλεον να ψιλοχαλασαν.

Δημοσ.
δεν δοκιμαζεις να καθαρισεις το φακο laser του pioneer.? ισως μετα τα δει.

μηπως χρησιμοποιησες πολυ φθηνα-no name media εγγραφης. ? αν ειναι πολυκαιρινα ισως πλεον να ψιλοχαλασαν.

Κατ' αρχην ευχαριστω για την απαντηση. Λεγοντας να καθαρισω το laser εννοεις να χρησιμοποιησω καποιο καθαριστικο DVD ?

Εδω και καιρο χρησιμοποιω κατι TDK δισκακια. Επιπλεον δοκιμασα ακομα και να αλλαξω το προγραμμμα που χρησιμοποιουσα για να μετατρεπω τα avi σε video ( απο convertxtodvd σε dvdflick ) χωρις αποτελεσμα.

Δημοσ.

1.αν ειναι εντος εγγηυσης παρε ενα cd καθαρισμου και βαλτο μεσα...αν δεν ειναι ανοιξε το καπακι του και παρε μια μπατονετα με λιιγο καθαρο οινοπνευμα και καθαρισε λιγο το laser του dvd...δεν θελει δυναμη...θελει προσοχη να μην το πιεσεις πολυ και το χαλασεις, ισα να βραχει θελει (και η μπατονετα να μη σταζει)

2.Τα dvd τα παιζει αλου?

3. αλλα dvd παιζει το δικο σου?

Δημοσ.
1.αν ειναι εντος εγγηυσης παρε ενα cd καθαρισμου και βαλτο μεσα...αν δεν ειναι ανοιξε το καπακι του και παρε μια μπατονετα με λιιγο καθαρο οινοπνευμα και καθαρισε λιγο το laser του dvd...δεν θελει δυναμη...θελει προσοχη να μην το πιεσεις πολυ και το χαλασεις, ισα να βραχει θελει (και η μπατονετα να μη σταζει)

2.Τα dvd τα παιζει αλου?

3. αλλα dvd παιζει το δικο σου?

1. παλιο μηχανημα , απο τα πρωτα DVD rec με σκληρο PIONEER , θα προσπαθησω να το καθαρισω

2. τα παιζει οπουδηποτε αλλου εχω δοκιμασει

3. παιζει ΟΛΑ τα αλλα ( εφημεριδων , εμποριου , οτιδηποτε και να εχω δοκιμασει , και αυτο το σημειο ειναι που με προβληματιζει)

Δημοσ.
επισης δοκιμασε να γραψεις σε αλλη μαρκα dvd αυτο που θες....

Αν ειναι δυνατον ...αυτο ηταν. Και δεν το πιστευα γιατι εδω και πολυ καιρο χρησιμοποιω το ιδιο κουτι DVD TDK , τα πρωτα 20-30 ηταν ενταξει ολα και το προβλημα εμφανιστηκε στα τελευταια της στιβας , για αυτο δεν μου πηγε εκει το μυαλο απο την αρχη. Η πρωτη δοκιμη ηταν ενταξει ( αντεγραψα ενα ελατωματικο και τωρα παιζει το αντιγραφο του) για να δουμε και τα υπολοιπα.:-D

Δημοσ.

αυτο το ειχα παθει και εγω... δεν διαβαζε με τιποτα tdk..ακουγες το dvd να τραβαει ζωρια...μετα μια copia σε taiyo yuden και ολα οκ...αλλα καμια φορα να ξερεις ειναι και η εγγραφη...

Δημοσ.
αυτο το ειχα παθει και εγω... δεν διαβαζε με τιποτα tdk..ακουγες το dvd να τραβαει ζωρια...μετα μια copia σε taiyo yuden και ολα οκ...αλλα καμια φορα να ξερεις ειναι και η εγγραφη...

Μετα απο τρια κομματια που αντεγραψα απο TDK σε racks και παιξανε μπορω να πω οτι φταινε σιγουρα τα δισκακια. Κριμα και νομιζα οτι η TDK ειναι αξιοπιστη εταιρεια.

Δημοσ.

ειναι αξιοπιστη...μαλλον επεσες σε ελατοματικα, γινονται αυτα.

δοκιμασε αυτα εδω και αυτα (τα 2α ειναι λιγο πιο καλα λογο μιας επιστροσης) θα με θυμηθεις...και αν γραφεις σε +R εδω και εδω...

τα πουλανε μονο σε 50δες και 100δες...αλιος diskimpex.gr να δεις το κεντρικο καταστημα του εισαγογεα στην λεωφ.αμφιθεας να παρεις λιγοτερα..

Δημοσ.
ειναι αξιοπιστη...μαλλον επεσες σε ελατοματικα, γινονται αυτα.

δοκιμασε αυτα εδω και αυτα (τα 2α ειναι λιγο πιο καλα λογο μιας επιστροσης) θα με θυμηθεις...και αν γραφεις σε +R εδω και εδω...

τα πουλανε μονο σε 50δες και 100δες...αλιος diskimpex.gr να δεις το κεντρικο καταστημα του εισαγογεα στην λεωφ.αμφιθεας να παρεις λιγοτερα..

Ευχαριστω. Θα τα δοκιμασω σιγουρα. Να σαι καλα για τις πληροφοριες και καλο Πασχα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...