Προς το περιεχόμενο

Online UK βιβλιοπωλεία

e-tic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω κάποια αγγλικά βιβλία μεταχειρισμένα, μιας που έχουν σταματήσει να τυπώνονται εδώ και κάποια χρόνια.

Τα βρίσκω στο αγγλικό amazon αλλά δεν τα στέλνουν στην Ελλάδα.

Τα βρήκα και στο abebooks αλλά οι τιμές εκεί είναι παραπάνω απο διπλάσιες απο ότι στο amazon, για τα συγκεκριμένα βιβλία. Βέβαια, τα στέλνουν στην Ελλάδα.

Ρωτάω λοιπόν αν ξέρει κανείς κάποιο άλλο διαδικτυακό βιβλιοπωλείο στην Αγγλία, ώστε να το ψάξω λίγο παραπάνω πριν καταλήξω να τα παραγγείλω μέσω του abebooks.

Ευχαριστώ!

• Super Moderators
Δημοσ.
Θέλω να αγοράσω κάποια αγγλικά βιβλία μεταχειρισμένα, μιας που έχουν σταματήσει να τυπώνονται εδώ και κάποια χρόνια.

Τα βρίσκω στο αγγλικό amazon αλλά δεν τα στέλνουν στην Ελλάδα.

Τα βρήκα και στο abebooks αλλά οι τιμές εκεί είναι παραπάνω απο διπλάσιες απο ότι στο amazon, για τα συγκεκριμένα βιβλία. Βέβαια, τα στέλνουν στην Ελλάδα.

Ρωτάω λοιπόν αν ξέρει κανείς κάποιο άλλο διαδικτυακό βιβλιοπωλείο στην Αγγλία, ώστε να το ψάξω λίγο παραπάνω πριν καταλήξω να τα παραγγείλω μέσω του abebooks.

Ευχαριστώ!

Τσέκαρε το http://www.alibris.co.uk

;)

Δημοσ.

Paredwse rulez once again!

Τα βρήκα στο alibris και έχουν ήδη παραγγελθεί!

Θα έρθουν απο το αμέρικα, αλλά τουλάχιστον θα έρθουν σε λογική τιμή!

Ευχαριστώ!

• Super Moderators
Δημοσ.
Paredwse rulez once again!

Τα βρήκα στο alibris και έχουν ήδη παραγγελθεί!

Θα έρθουν απο το αμέρικα, αλλά τουλάχιστον θα έρθουν σε λογική τιμή!

Ευχαριστώ!

Nα'σαι καλά, χαίρομαι που βοήθησα.

Το alibris (είτε co.uk είτε com) είναι εξαιρετικό site για "δύσκολα" ή μεταχειρισμένα βιβλία.

Για mainstream βιβλία, το bookdepository.co.uk είναι μια χαρά - από εκεί παραγγέλνω όλα τα βιβλία μου. :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...