Προς το περιεχόμενο

codec η player για αρχειο με καταληξη .dvr

nikoss1234

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον εφαγα τον κοσμο και ακρη δεν βρηκα.εχω εναν αποκωδικοποιητη ο οποιος οταν κανω εγγραφη μου δημιουργει αρχεια με καταληξη .dvr.ελα ομως εγω που θελω να τα βλεπω στον υπολογιστη και δεν μπορω.αν ξερει κανεις κανεναν player η codec θα ημουν υποχρεος

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Φίλε είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα, τελικά η λύση ήταν στον αποκωδικοποιητή μου είχε επιλογή για τον τύπο εγράφης , αν μου πεις τον τύπο του αποκωδικοποιητή σου ίσως μπορώ να βοηθήσω

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Ενώ κάνω την ανάλογη ρύθμιση στον αποκωδικοποιητή (crypton) να κάνει εγγραφή σε PS όταν πάω να κάνω μια εγγραφή συνεχίζει να κάνει εγγραφές σε TS και τα αρχεία έχουν κατάληξη dvr. Το πρόβλημα βέβαια το έχω μόνο στα ιδιωτικά ψηφιακά κανάλια. Στα ψηφιακά της ΕΡΤ δεν υπάρχει πρόβλημα γίνεται εγγραφή σε mpg, οπότε βλέπω τις εγγραφές χωρίς πρόβλημα στον υπολογιστή μου. Ας βοηθήσει κάποιος αν μπορεί με κάποιο πρόγραμμα μετατροπής η κάποιον player.

Δημοσ.
ευχαριστω για την αμεση απαντηση αλλα το προβλημα ειναι οτι αυτα τα ειχα βρει και τα δοκιμασα αλλα τιποτα :cry:

εγω εγραψα απ το xoro του e-shop σε στικακι 8αρι και στον φορητο με τον media player classic με k-lite codec pack παλια εκδοση κι ολας,δουλευει <<τζαμι>>...καταληξη .ts

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Λοιπον παιδια εχω καλα νεα.Μετα απο 5 μερες ψαξιματος τα καταφερα.Το μονο προγραμμα που μετατρεπει αρχεια .dvr ειναι το avs video converter.Το μονο που πρεπει να κανετε ειναι στο browse του input να επιλεξετε all files για να δει το αρχειο και ολα τα αλλα τα κανετε κανονικα.Το μετατρεπει σε οτι θελετε και απο κει και περα το βλεπετε με οποιον player θελετε!Να συμπληρωσω μονο οτι εγω το εκανα με την version 6.4.Με τις αλλες version δεν ξερω αν γινετε αλλα δεν το αποκλυω γιατι δεν τις δοκιμασα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...