Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δυστυχώς είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος από τη Seagate. Πέρα από το γνωστό πρόβλημα με το firwmare (αν είναι δυνατόν!) στο οποίο κατά τύχη δεν έπεσα μέσα, παρακολουθώντας λίγο κάποιες λεπτομέρειες βλέπω πως ο δίσκος είναι ΓΤΠ:

- Θόρυβος (ώρες ώρες ανεξήγητος).

- Συνεχή read errors τα οποία διορθώνονται συνεχώς μεν όλα μέσω ECC, αλλά καθυστερούν την ανάγνωση αρχείων και είναι θέμα χρόνου το SMART να δείξει fail (ελπίζω σύντομα για να τον πάω πίσω να ξεμπερδεύω).

Ο δίσκος κατά τα άλλα δεν παρουσιάζει το παραμικρό fail (bad sectors etc) αλλά είναι ανάξιος εμπιστοσύνης και με μία λέξη θα τον χαρακτήριζα μπακατέλα. Δεν ξέρω αν τελικά αυτή η σειρά ήταν τόσο χάλια, πάντως Seagate θα κάνω καιρό να ξαναπάρω.

• Super Moderators
Δημοσ.

αυτό βέβαια είναι για την σειρά 7200.11 και όχι την καινούρια έτσι PCharon?

Δημοσ.

Ναι, απλά δεν έχω όρεξη να ρισκάρω. Είναι ψυχολογικό...

* Επίσης είναι σα να καλεί τους "οπαδούς της" η Seagate, αυτούς που κάηκαν με τη σειρά αυτή, να επενδύσουν στη νέα σειρά. Έτσι μου ηχεί εμένα, οπότε θα πάρουν (*κομμένο*).

ο single plated μου έχει γυαλίσει πάντως :mrgreen:

(αλλά όπως λέει και η παροιμία, άμα καείς στο χυλό...)

Δημοσ.

παίδες καλησπέρα σας!

Είμαι νέος στο forum και έχω το εξείς πρόβλημα, πήρα 500άρι σκληρό της saegate sata το σύνδεσα στο pc μου, στο bios φενεται η χωρητικότητα του μα όταν μπώ στα windows δέ φένεται καθόλου και μέσα απο το dissc manager μου λέει ότι υπάρχει μόνο ο 1ος δίσκος μου (που έχω το λειτουργικό μου) και όχι ο νέος 500άρης μου.

Σε ότι αφορά τα firmware που λέτε δέ ξέρω τπτ.ούτε τί είναι,ούτε τί κάνουν, ούτε άν έχω στον υπολογιστή μου.

Εχει κανείς καμία ιδέα για το πώς μπορώ να το κάνω να λειτουργεί;;;

[/size] :fear:

Δημοσ.
αν είσαι φανατικός της ησυχίας μάλλον wd και την σειρά με τις χαμηλές στροφές κοίτα (δεν θυμάμαι πως τους έχει βαφτίσει) έχει ένα review στο silent pc και έγραφαν πολύ καλά λόγια.

wd greenpower και σιγά τους αθόρυβους. :P Για τους 500άρηδες 7200.12 το σάιλεντ πι σι λέει πως είναι αθόρυβοι άλλα καλό θα ήταν να πάρουμε και άλλες απόψεις από τα παιδιά του ινσόμνια.

*Καταλάθος - προφανώς - σβήστηκε το προηγούμενο σχεδόν πανομοιότυπο μύνημά μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...