dimipap Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Έχω φτιάξει ένα site και το ανέβασα στο xampp. Το xampp το έκανα εγκατάσταση στο pc μου έριξα μέσα στον φακελο του xampp (htdocs) το site μου. Άνοιξα την πόρτα 80 στου router με την ip του pc που έχω στήσει τον server. Όταν μπαίνω με Localhost το βλέπω κανονικά όταν πάει να μπει ο φίλος με http://pap5.no-ip.org/webfiles/wxindex.php δεν μπορεί να μπει. Μήπως πρέπει να ενεργοποιήσω κάτι στο xampp? Εδώ κάποιες foto να δείτε εάν τα έχω σωστα
parsifal Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Σωστά φαίνονται με μία πρώτη ματιά. 1. Μήπως υπάρχει κανένα software firewall (ή ακόμη και το ενσωματωμένο των Windows που το έχεις ξεχάσει ενεργοποιημένο) που κόβει τα incoming connections; 2. Μήπως έχεις για ISP OTE/OTENET και δεν έχεις απενεργοποιήσει το default φιλτράρισμα που κάνουν στα incoming connections για θύρες <1024;
dimipap Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Σωστά φαίνονται με μία πρώτη ματιά. 1. Μήπως υπάρχει κανένα software firewall (ή ακόμη και το ενσωματωμένο των Windows που το έχεις ξεχάσει ενεργοποιημένο) που κόβει τα incoming connections; 2. Μήπως έχεις για ISP OTE/OTENET και δεν έχεις απενεργοποιήσει το default φιλτράρισμα που κάνουν στα incoming connections για θύρες <1024; Φίλε μου ευχαριστώ για την απάντηση σου. Τελικά το 2 συμβαίνει άλλαξα isp απο forthnet σε ote και για αυτό δεν δουλευε!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.