Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με το ασυρματο ρουτερ του connx στο downloading??

evi_thes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηρα πριν λιγο καιρο το ασυρματο ρουτερ του connx το sagem 2404...Αλλα λιγες μερες τωρα δεν μπορω να κατεβασω δλδ κατεβαζει με ταχυτητα το πολυ 20kb/s ενω η συνδεση μου ειναι 2αρα:cry: Δεν διακοπτει ποτε την παροχη ιντερνετ ή τπτ αλλο το μονο προβλημα ειναι στο downloading...Επισης οταν εχω ανοιχτο το torrent εχω παρατηρησει πως το ιντερνετ σερνεται!!!κανει ποσην ωρα να εμφανισει τις σελιδες...

Δημοσ.

καταρχην κλειδωνεις στα 2?β.δοκιμασε με αλλο pc η αλλο ρουτερ και με download manager.ισως ειναι πιτα το dslam.κλειδωσε το wi fi και δοκιμασε με καλωδιο.

Δημοσ.

Με καλωδιο ethernet συνδεομαι...το wifi ειναι για το 2ο pc...στα 2 ειναι η ταχυτητα μου αλλα download limit δεν εχω φυσικα ειναι unlimited...το θεμα ειναι πως ξεκινησε ξαφνικα αυτο το προβλημα!

Δημοσ.
Αααααα ναι!αργησα να παρω μπρος...!!!εκανα reset το ρουτερ και λυθηκε!ευχαριστω!

καlio arga παρα ποτε.λεω και εγω ξεχασα τι εγραψα.,μην ξεχασεις να κλειδωσεις το ασυρματο να μην σε κλεβουν.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν,μου έδωσαν τον συγκεκριμένο ρούτερ με τη νέα γραμμή.Είχα κάνει αίτηση για 2mbit αλλά ο ρούτερ βρίσκει τη γραμμή σαν 1mbit.

Πρέπει να πειράξω καμιά ρύθμιση ή παίζει να φταίει το dslam οπότε παίρνω τηλ για να κατεβάσω την ταχύτητα και να μην πληρώνω τσάμπα πράμα?

Δημοσ.
Λοιπόν,μου έδωσαν τον συγκεκριμένο ρούτερ με τη νέα γραμμή.Είχα κάνει αίτηση για 2mbit αλλά ο ρούτερ βρίσκει τη γραμμή σαν 1mbit.

Πρέπει να πειράξω καμιά ρύθμιση ή παίζει να φταίει το dslam οπότε παίρνω τηλ για να κατεβάσω την ταχύτητα και να μην πληρώνω τσάμπα πράμα?

δεν χριαζεται να πειραξεις τιποτα.ενα απο τα 2 γινετε.η εισαι πολυ μακρια απο το dslam και δεν παει παραπανω απο 1 πραγμα λιγο δυσκολο η απλα ο οτε σε εχει ξεχασει σε πακετο 1 mbit οποτε θα παρεις τηλ το 121 και θα το δηλωσεις σαν βλαβη με αιτιολογια κλειδωμα σε λαθος πακετο.

Δημοσ.
Πηρα πριν λιγο καιρο το ασυρματο ρουτερ του connx το sagem 2404...Αλλα λιγες μερες τωρα δεν μπορω να κατεβασω δλδ κατεβαζει με ταχυτητα το πολυ 20kb/s ενω η συνδεση μου ειναι 2αρα:cry: Δεν διακοπτει ποτε την παροχη ιντερνετ ή τπτ αλλο το μονο προβλημα ειναι στο downloading...Επισης οταν εχω ανοιχτο το torrent εχω παρατηρησει πως το ιντερνετ σερνεται!!!κανει ποσην ωρα να εμφανισει τις σελιδες...

φροντισε επισης οταν κατεβαζεις torrents να μην εχεις το upload στο unlimited γιατι τοτε δημιουργειται το προβλημα με το σερφαρισμα και το ανοιγμα των ιστοσελιδων.αν εχεις 256 upload ρυθμισε τον torrent client να ανεβαζει με 18-20kb max

Δημοσ.
η απλα ο οτε σε εχει ξεχασει σε πακετο 1 mbit οποτε θα παρεις τηλ το 121 και θα το δηλωσεις σαν βλαβη με αιτιολογια κλειδωμα σε λαθος πακετο.
That was the case.Ευχαριστώ πολύ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...