evi_thes Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Πηρα πριν λιγο καιρο το ασυρματο ρουτερ του connx το sagem 2404...Αλλα λιγες μερες τωρα δεν μπορω να κατεβασω δλδ κατεβαζει με ταχυτητα το πολυ 20kb/s ενω η συνδεση μου ειναι 2αρα Δεν διακοπτει ποτε την παροχη ιντερνετ ή τπτ αλλο το μονο προβλημα ειναι στο downloading...Επισης οταν εχω ανοιχτο το torrent εχω παρατηρησει πως το ιντερνετ σερνεται!!!κανει ποσην ωρα να εμφανισει τις σελιδες...
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 καταρχην κλειδωνεις στα 2?β.δοκιμασε με αλλο pc η αλλο ρουτερ και με download manager.ισως ειναι πιτα το dslam.κλειδωσε το wi fi και δοκιμασε με καλωδιο.
evi_thes Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Με καλωδιο ethernet συνδεομαι...το wifi ειναι για το 2ο pc...στα 2 ειναι η ταχυτητα μου αλλα download limit δεν εχω φυσικα ειναι unlimited...το θεμα ειναι πως ξεκινησε ξαφνικα αυτο το προβλημα!
poulinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 gia ayto kai soy παρεθεσα μερικα τεστακια να κανεις για να δεις τι γινετε.
evi_thes Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Sorry Αλλα δε βλεπω τα τεστακια που λες.....
poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 δυο ποστς πιο πανω που ειπα αν μπορεις να δοκιμασεις καποια πραγματα.
evi_thes Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Αααααα ναι!αργησα να παρω μπρος...!!!εκανα reset το ρουτερ και λυθηκε!ευχαριστω!
poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Αααααα ναι!αργησα να παρω μπρος...!!!εκανα reset το ρουτερ και λυθηκε!ευχαριστω! καlio arga παρα ποτε.λεω και εγω ξεχασα τι εγραψα.,μην ξεχασεις να κλειδωσεις το ασυρματο να μην σε κλεβουν.
MsquitoPrincess Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Λοιπόν,μου έδωσαν τον συγκεκριμένο ρούτερ με τη νέα γραμμή.Είχα κάνει αίτηση για 2mbit αλλά ο ρούτερ βρίσκει τη γραμμή σαν 1mbit. Πρέπει να πειράξω καμιά ρύθμιση ή παίζει να φταίει το dslam οπότε παίρνω τηλ για να κατεβάσω την ταχύτητα και να μην πληρώνω τσάμπα πράμα?
poulinos Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Λοιπόν,μου έδωσαν τον συγκεκριμένο ρούτερ με τη νέα γραμμή.Είχα κάνει αίτηση για 2mbit αλλά ο ρούτερ βρίσκει τη γραμμή σαν 1mbit. Πρέπει να πειράξω καμιά ρύθμιση ή παίζει να φταίει το dslam οπότε παίρνω τηλ για να κατεβάσω την ταχύτητα και να μην πληρώνω τσάμπα πράμα? δεν χριαζεται να πειραξεις τιποτα.ενα απο τα 2 γινετε.η εισαι πολυ μακρια απο το dslam και δεν παει παραπανω απο 1 πραγμα λιγο δυσκολο η απλα ο οτε σε εχει ξεχασει σε πακετο 1 mbit οποτε θα παρεις τηλ το 121 και θα το δηλωσεις σαν βλαβη με αιτιολογια κλειδωμα σε λαθος πακετο.
astrea966 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Πηρα πριν λιγο καιρο το ασυρματο ρουτερ του connx το sagem 2404...Αλλα λιγες μερες τωρα δεν μπορω να κατεβασω δλδ κατεβαζει με ταχυτητα το πολυ 20kb/s ενω η συνδεση μου ειναι 2αρα Δεν διακοπτει ποτε την παροχη ιντερνετ ή τπτ αλλο το μονο προβλημα ειναι στο downloading...Επισης οταν εχω ανοιχτο το torrent εχω παρατηρησει πως το ιντερνετ σερνεται!!!κανει ποσην ωρα να εμφανισει τις σελιδες... φροντισε επισης οταν κατεβαζεις torrents να μην εχεις το upload στο unlimited γιατι τοτε δημιουργειται το προβλημα με το σερφαρισμα και το ανοιγμα των ιστοσελιδων.αν εχεις 256 upload ρυθμισε τον torrent client να ανεβαζει με 18-20kb max
poulinos Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 Δημοσ. 10 Μαΐου 2009 ειτε το ρυθμιζεις μεσα απο τον τορρεντ client ειτε με κατι σαν αυτο http://www.netlimiter.com
MsquitoPrincess Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 η απλα ο οτε σε εχει ξεχασει σε πακετο 1 mbit οποτε θα παρεις τηλ το 121 και θα το δηλωσεις σαν βλαβη με αιτιολογια κλειδωμα σε λαθος πακετο.That was the case.Ευχαριστώ πολύ.
poulinos Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 That was the case.Ευχαριστώ πολύ. ¨)τελος καλα ολα καλα.ζουζουνοβασιλισα.χαχα
poulinos Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 κλειδωσε το 25 μυνηματα με Most of them Να ειναι μονολεκτικα..........nc = no comment.τα υπολοιπα τα ξερεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.