equalizer43 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Τι εννοείς όταν λες έκανα archive και install; Το macosx όταν βάζεις το dvd του leopard έχει επιλογή για erase and install και για archive and install. Στη δεύτερη περίπτωση, γίνεται εγκατάσταση του λειτουργικού διατηρώντας τις παλιές σου ρυθμίσεις και όλα τα προγράμματα που έχεις εγκαταστήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Σοβαρά; Γιατί στα Windows θυμάμαι τα έχανες όλα! Αν ισχύει αυτό είναι φοβερό! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:33 ---------- Για δοκιμασε να κανεις reset pram . http://support.apple.com/kb/HT1379 Ευχαριστώ για την απάντηση! Δεν πιστεύω να χάσω τίποτα ρυθμίσεις εεε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
limplixos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Εμένα αυτό που μου έχει συμβεί μερικές φορές είναι να βάζω σε sleep mode το macbook και μετά να μην ξυπνάει με τίποτα (!) και να αναγκάζομαι να κάνω restart. Τι λέτε να φταίει; (η μπαταρία είναι φορτισμένη κανονικά, αφού είναι στην πρίζα) Και πιο παλιά (έχει μήνες να μου το κάνει) εμφάνιζε περίεργες χρωματιστές γραμμές στην οθόνη και μετά από κάποιο σημείο, κόλλαγε. Γι' αυτό, μπορώ να υποθέσω πως αιτία ήταν η υπερθέρμανση της κάρτας γραφικών, μιας και είναι macbook pro και ήταν και καλοκαίρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntb118 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Εμένα το πίο τρελό πράμα είναι ότι ενώ το έχω βάλει στις γωνίες να κάνει sleep το monitor μετά απο 2-3 δευτερόλεπτα επανερχεται χωρίς να το κάνω τίποτα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 τι εφαρμογες τρχεις εκεινη τη στιγμη? εμενα μου το κανε μονο οποτε "εκαιγα" image απ το disk utility. Πουθενα αλλου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ManosBar13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Και πιο παλιά (έχει μήνες να μου το κάνει) εμφάνιζε περίεργες χρωματιστές γραμμές στην οθόνη και μετά από κάποιο σημείο, κόλλαγε. Γι' αυτό, μπορώ να υποθέσω πως αιτία ήταν η υπερθέρμανση της κάρτας γραφικών, μιας και είναι macbook pro και ήταν και καλοκαίρι. Αυτό μου συμβαίνει εδώ και 2-3 μήνες!!! Καταντάει πολύ εκνευριστικό μιας και πολλές φορές το παθαίνει ακόμα και όταν βλέπω ένα απλό βιντεάκι στο youtube. Τι ψύχτρες, τι να του αλλάζω θέσεις, τα ίδια!! Μπορείς να μου πεις πως έλυσες το πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blashyrkh+ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Συχνο προβλημα σπαστικοτατο : οταν βαζω ακουστικα η οποιοδηποτε jack στην υποδοχη για headphone μετα το κοκκινο φως της optical παραμενει αναμμενο και πρεπει να κανω τον χειρουργο με οτι βρω μπροστα μου για να ξεκολλησει απο το spdif mode ...Ασε που μερικες φορες σκαλωνει και μου γυριζει παλι σε spdif ενω το εχω ξεκολλησει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
limplixos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Αυτό μου συμβαίνει εδώ και 2-3 μήνες!!! Καταντάει πολύ εκνευριστικό μιας και πολλές φορές το παθαίνει ακόμα και όταν βλέπω ένα απλό βιντεάκι στο youtube. Τι ψύχτρες, τι να του αλλάζω θέσεις, τα ίδια!! Μπορείς να μου πεις πως έλυσες το πρόβλημα; Δυστυχώς φίλε Μάνο, δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο. Δεν το φορτώνω υπερβολικά και του κάνω και ένα restart μετά από μερικές μέρες που το έχω ανοιχτό, για να καθαρίσει η ram. Τώρα κάτι άλλο που μπορείς να κάνεις είναι να αγοράσεις κάτι σαν και αυτό το οποίο μπορεί να σε βοηθήσει. Πήρα και εγώ μια τέτοια βάση με ανεμιστήρα για τον macbook pro και είμαι ικανοποιημένος. Τέλος, μπορεί να είναι προβληματική η κάρτα γραφικών σου, οπότε και να χρειάζεται αντικατάσταση. Αυτά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Αν έχεις εγγύηση τρέχα! Είναι γνωστό και από τα forum της Apple ότι η nvidia έβγαλε προβληματικές gpu! Κυρίως της σειράς 8! Τώρα για τις 9χχχ δεν ξέρω. Εσύ τι gpu έχεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zHsHs_87 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 εμενα χτες ενω το ειχα στο φορτιση το εβγαλα με πληροσ φορτισμενη μπατρια και στο 10λεπτο σβηνει μετα δεν ανοιγε καο8ολου οσπου συνδεσα το ρευμα και ελεγε οτι η μπαταρια τα εχει φτησει αλλα την επομενη το πρω δλδ επανηλθε στα φυσιολογικα πλεσια!!!!! πως γινετε αυτο??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 που το ξέθαψες αυτο ρε μάστορα??? Τεςπα στο imac ενός φιλου μου ενω ηταν στο Garageband ξαφνικά του βγάζει ενα μηνυμα Something goes wrong! και απο κάτω οκ και cancel! Όταν πατησε στο Οκ τίποτα δεν έγινε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zHsHs_87 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 που το ξέθαψες αυτο ρε μάστορα??? χαχαχαχαχα εψαχνα στο φορουν διαφορα!!!! χιχιχιιιχχ και ειπα να το ξεθαψω μια και συνεβει χτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.