nickolas Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Ανοίγω αυτό το θέμα για να γράψουμε τα κατά καιρούς "απίστευτα" που έχουν κάνει τα Μαc μας. Ο λόγος είναι ότι πριν λίγο ανοίγοντας το Macbook μου από sleep, όποτε πληκτρολογούσα γράμματα μου έβγαζε νούμερα! Ό,τι γράμμα και να πληκτρολογούσα μου έβγαζε νούμερο. Ευτυχώς επανήλθε με ένα restart. (αν πληκτρολογούσα νούμερα δε μου έβγαζε γράμματα) :-Ρ
Whiteyez Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Πρώτη φορά το βλέπω αυτό... εμένα ευτυχώς δεν μου έχει κάνει κάτι τρελό..εκτός ότι έχει τρελάνει εμένα
kebinB Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 μπορεί να μου έχει κάνει αλλα το έχω ξεχάσει σίγουρα να ανοίξουμε και ενα thread στα winblows θα έχουνε στειχειωμένεις εμπειρίες!!!
avraam5 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 οταν κοιμαμαι το βραδυ ερχεται και με σκεπαζει:devil:
inSync Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 οταν κοιμαμαι το βραδυ ερχεται και με σκεπαζει:devil: χαχααχαχαχα γαμάτο! (μπάϊ δε γουέι, πως στο καλό αναγνωρίζει μόνο greeklish... τι κάνατε ρε αλάνια
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Εμένα το πιο τρελό μου φάνηκε σήμερα, αλλά ήταν θετική εμπειρία. Είχα MacOSX σε έναν εξωτερικό USB δίσκο και φυσικά στον σκληρό. Κάνω επανεκκίνηση κρατώντας το options, αλλά κάποιος είχε αποσυνδέσει τον εξωτερικό δίσκο. Οπότε η οθόνη μου έδειχνε σαν μόνη επιλογή εκκίνησης το MacOSX του εσωτερικού δίσκου (το κανονικό). Εκείνη την ώρα σκέφτομαι "πωπω, τώρα θα πρέπει να μπω σ' αυτό, να συνδέσω το δίσκο και να κάνω πάλι επανεκκίνηση, ουφ" κτλ. Συνδέω λοιπόν τον δίσκο, και, ω ναι! Τον αναγνώρισε κανονικά, εκεί, μέσα στο μενού επιλογής, χωρίς καν φορτωμένο λειτουργικό και μου εμφάνισε το MacOSX του κανονικότατα σαν επιλογή για εκκίνηση μέσα απ' αυτόν. Ένιωσα υπόχρεος! "Κύριε πρέσβη, μας κακομαθαίνετε". Σαν αρνητικό, κάποια στιγμή είχε κάνει μια επανεκκίνηση από μια μικροδιακοπή ρεύματος και μου είχε βγάλει ένα περίεργο μήνυμα. Δεν ήμουν μπροστά για να ξέρω τι ακριβώς έγινε, απλά τον βρήκα με ένα μήνυμα (δεν μπορώ να θυμηθώ τι ήταν) χωρίς να μπορώ να πειράξω τίποτα. Δε βρισκόμουν μέσα στο λειτουργικό φυσικά, δεν υπήρχε ποντίκι, δεν υπήρχε τίποτα. Μια παγωμένη εικόνα, μ' ένα μήνυμα και τίποτα δε λειτουργούσε. Έκανα απλά επανεκκίνηση και τέλος. Δε θυμάμαι τίποτα άλλο. Καμία φορά (σπάνια) δε μου λειτουργεί η συντόμευση της κάτω γωνίας για το spaces. Σιγά τ' αυγά.
Vasilisxd Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Το πιο τρελό που έχω δεί είναι όταν σύνδεσα τον προβληματικό μου εξωτερικο δίσκο (ο οποίος έκανε συνέχεια Restart) , μου μαυριζε η οθόνη και μου ζητούσε να κλείσω τον υπολογιστή , καμία άλλη επιλογή ενώ όταν το έβαζα σε Windows σύστημα ο δίσκος έκανε Restart κάθε 30sec
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Ναι, αυτό του vasilis πρέπει να ήταν και το δικό μου μήνυμα...
Snolly Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Ανοίγω αυτό το θέμα για να γράψουμε τα κατά καιρούς "απίστευτα" που έχουν κάνει τα Μαc μας.Ο λόγος είναι ότι πριν λίγο ανοίγοντας το Macbook μου από sleep, όποτε πληκτρολογούσα γράμματα μου έβγαζε νούμερα! Ό,τι γράμμα και να πληκτρολογούσα μου έβγαζε νούμερο. Ευτυχώς επανήλθε με ένα restart. (αν πληκτρολογούσα νούμερα δε μου έβγαζε γράμματα) :-Ρ είχε κολλήσει το Fn. Αν το πατούσες πάλι θα ξεκολούσε.
thanocaster Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 είχε κολλήσει το Fn. Αν το πατούσες πάλι θα ξεκολούσε. Ή ήταν πατημένο το num lock, το ίδιο πράγμα είναι...
nickolas Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2009 Ή ήταν πατημένο το num lock, το ίδιο πράγμα είναι... Xaxa αυτό ανακάλυψα μόνος μου μόλις τώρα! Αν προσέξει κανείς έχει στο πληκτρολόγιο και τα νούμερα στην κάτω αριστερή γωνία κάθε πλήκτρου!
equalizer43 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 kernel panic μέσα σε ένα μήνα χρήσης... Δεν ξεκινούσε με τίποτα Έκανα archive & install και επανήλθε με όλα τα προγράμματα περασμένα ακριβώς όπως τον είχα πράγμα που μου φάνηκε φοβερό συνηθισμένος από τα windows...
ixthy Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 kernel panic μέσα σε ένα μήνα χρήσης... Δεν ξεκινούσε με τίποτα Έκανα archive & install και επανήλθε με όλα τα προγράμματα περασμένα ακριβώς όπως τον είχα πράγμα που μου φάνηκε φοβερό συνηθισμένος από τα windows... Τι εννοείς όταν λες έκανα archive και install; Εμένα πάλι ρε παίδες σπάνια και χωρίς προφανή λόγο μου κάνει το εξής κουλό. Μπαίνει σε sleep mode και μόλις το ξυπνάω η οθόνη επανέρχεται με τη φωτεινότητα στο 0. Πρέπει να σβήσω τα φώτα για να βλέπω την οθόνη ίσα - ίσα να πάω στα preferences και να ρυθμίσω τη φωτεινότητα από το σχετικό slider. Υπάρχει καμιά λύση; Δοκίμασα να αυξήσω τη φωτεινότητα με fn+F2 αλλά τζίφος. Το ακόμα πιο κουλό είναι ότι το πρόβλημα γίνεται μια φορά στους 2 μήνες και δεν είναι επαναλαμβανόμενο. Λέτε να φταίει που έβαλα το νέο safari ο οποίος είναι ακόμα σε beta;
ex_chaos Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δε νομιζω,κι εγω τον beta εχω και δε μου κανει κατι τετοιο.
telegamesvg Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Μπαίνει σε sleep mode και μόλις το ξυπνάω η οθόνη επανέρχεται με τη φωτεινότητα στο 0. Για δοκιμασε να κανεις reset pram . http://support.apple.com/kb/HT1379
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.