antonl Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Μετά από αρκετούς μήνες θα χρειαστώ τις συμβουλές σας για κάποιες αγορές. Το τροφοδοτικού απ το κατεβαστήρι παρέδωσε πνεύμα οπότε αναζητείται αντικαταστάτης. Είμαι μεταξύ του OCZ Stealthxstream PSU (400W, OCZ400SXS) και του Xilence Redwing Edition PSU (420W, SPS-XP420.(12)R). Αυτό που ενδιαφέρει πρωτίστως είναι όσο το δυνατόν πιο ήσυχη λειτουργία. Θα πήγαινα για το δοκιμασμένο και αθόρυβο Corsair CMPSU-450VXEU PSU (450W) αλλά η τιμή του είναι αστεία για ένα pc των 100€ πλέον. Από άποψη ισχύος και 250-300W θα με υπερκάλυπταν. Επειδή ο χώρος δεν είναι ποτέ αρκετός, θέλω κι έναν σκληρό δίσκο που το βασικό του κριτήριο θα ναι το value for money. Κατευθύνομαι προς τον Samsung 1TB HDD (32MB Buffer, 7200 rpm, Sata, HD103UJ). Υπάρχει κάποια αντιπρόταση; Τέλος, θα θελα και μια web camera. Έλεγα για κάποια απ αυτές αλλά με χαλάνε λίγο τα 0.3Mpixels. Θα μου πείτε τα 640x480 δεν είναι αρκετά για MSN; Φαντάζομαι πως είναι αλλά ο φίλος για τον οποίο προορίζεται τα βρίσκει λίγα. Βασικά κριτήρια, το μαύρο χρώμα, η ύπαρξη μικροφώνου (και να μη χρειάζεται να μιλάς με τηλεβόα για ν ακούει ο αλλός), η ποιότητα απεικόνισης. Bonus η δυνατότητα χρήσης σε μη ιδανικές συνθήκες φωτισμού (χαμηλός φωτισμός) και η δυνατότητα στήριξής της πάνω στην οθόνη. Αυτά τα ολίγα. Ευχαριστώ προκαταβολικά
liopyr Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Χα, τελικά εξαφανίστηκες επειδή έπαθες αμνησία. Eδώ είσαι, διαλέγεις και παίρνεις. HDD ναι, πάρε αυτόν. Επίσης webcam, πάρε μία από αυτές που κοιτάς. (ανεκτίμητη η βοήθεια μου, μου το αναγνωρίζω αυτό).
antonl Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Όντως ανεκτίμητη η βοήθεια σου, εεε πώς σε είπαμε; Βλέπω είσαι ακόμα 24/7 (οκ μείον τις ώρες του ύπνου) Thanks για τις συμβουλές ωρέ ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 12:24 ---------- Κι επειδή είμαι αχάριστος άνθρωπος να ρωτήσω, το Seasonic το προτείνεις επειδή είναι πιο ήσυχο από τα υπόλοιπα ή επειδή είναι ήσυχο (δηλ. δεν έχουμε πληροφορίες για το θόρυβο που παράγουν τ άλλα δύο); Ρωτάω επειδή από οικονομικής άποψης είναι πάνω-κάτω τα ίδια, πάει ~39€ με μεταφορικά ενώ το OCZ έχει 42€. Κι αν βάλεις και το ενδεχόμενο χρήσης της εγγύησης θα ναι λίγο τρέξιμο παραπάνω. Vielen dank!
liopyr Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 [/color]Κι επειδή είμαι αχάριστος άνθρωπος να ρωτήσω, το Seasonic το προτείνεις επειδή είναι πιο ήσυχο από τα υπόλοιπα ή επειδή είναι ήσυχο (δηλ. δεν έχουμε πληροφορίες για το θόρυβο που παράγουν τ άλλα δύο); Ρωτάω επειδή από οικονομικής άποψης είναι πάνω-κάτω τα ίδια, πάει ~39€ με μεταφορικά ενώ το OCZ έχει 42€. Κι αν βάλεις και το ενδεχόμενο χρήσης της εγγύησης θα ναι λίγο τρέξιμο παραπάνω. Vielen dank! To προτείνω επειδή είναι seasonic, θες κι άλλα? Είναι εξ ορισμού αθόρυβα psu's, αποκλείεται να ξεχωρίσει ο δικός του θόρυβος σε τέτοιο σύστημα, ειδικά σε low duty. Επίσης η εγγύηση δεν χρειάζεται να σε προβληματίσει, θα είναι σίγουρα το τελευταίο part που υπάρχει πιθανότητα να χαλάσει στην προκειμένη περίπτωση. Το OCZ stealthxtreme το 600άρι που το έχω ακούσει, είναι αθόρυβο και σχετικά ποιοτικό. Για το 400άρι δεν έχω άποψη. Του Xsilence η σκούφια δεν γνωριζω από πού κρατάει, δεν θα το εμπιστευόμουν προσωπικά ούτε σε κατεβαστήρι. Εν κατακλείδι, από την στιγμή που υπάρχει seasonic σε αυτή την τιμή, αδίκως το κουβεντιάζουμε παραπάνω.
antonl Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 ΟΚ ΟΚ μ έπεισες (λέμε τώρα )! Πάω για seasonic.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.