Hal9000 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Η Acer είναι η πρώτη εταιρεία που ενσωματώνει τo ION της Nvidia που υπόσχεται μεγάλες επιδόσεις σε αρκετά μικρές διαστάσεις. Το ION είναι η νέα πλατφόρμα που προτείνει η Nvidia για netbooks αλλά και μικρών διαστάσεων PC βασισμένη στη GeForce 9400 ώστε να μπορέσει να χρησιμοποιηθεί και ως media center. Το AspireRevo της Acer έχει αρκετά μικρές διαστάσεις (μικρότερο από mac mini) και υπόσχεται επιδόσεις που φτάνουν μέχρι την απροβλημάτιστη αναπαραγωγή video με ανάλυση 1080p. [caption]Acer AspireRevo[/caption] [caption]Acer AspireRevo - Θύρες εισόδου/εξόδου[/caption] [caption]Acer AspireRevo[/caption] Στα τεχνικά χαρακτηριστικά ξεχωρίζει ο επεξεργαστής Intel Atom 230 με ένα πυρήνα, μνήμη που φτάνει τα 4GB DDR2 ενώ ο αποθηκευτικός χώρος μπορεί να φτάσει με τη σειρά του στα 250GB. Στο AspireRevo ξεχωρίζουν οι διαθέσιμες θύρες όπως οι 6 usb 2.0 (2 μπροστά 4 πίσω), vga, gigabit ethernet, eSata όπως φυσικά και θύρα HDMI ικανή να αναπαράγει video με ανάλυση 1080p και ήχο 7.1 HD. Οι Nvidia και Acer υποστηρίζουν ότι ο νέος αυτός υπολογιστής μπορεί να τρέξει σε νορμαλ αναλύσεις παιχνίδια όπως το Call of Duty 4, Spore και Simcity 5 και να αναπαράγει video 1080p χωρίς κολλήματα. Σύντομα θα είναι διαθέσιμο και μοντέλο με διπλοπύρηνο Intel Atom ενώ η τιμή φημολογείται ότι θα κυμαίνεται στα $299. Η ημερομηνία κυκλοφορίας θα ανακοινωθεί σύντομα. Site: HotHardware.com
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 αν δεν ήταν Acer θα το έπαιρνα χαλαρά...
Ros_Original Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Το κόστος του και αυτά που προσφέρει ίσως μπορούν να κάνουν compromise την αναξιοπιστία της εταιρίας κατασκευής του!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 αν δεν ήταν Acer θα το έπαιρνα χαλαρά... Δεν πειραζει. Θα το παρω εγω Επιτελουςςςςς ηρθαν τα ΙΟΝ-πραματα! Αντε μπας και δουμε φως...! Τα θελουμε και σε mobile υλοποιησεις! ->Οταν λεμε "διαστασεις πιο μικρες απο του Mac Mini" εννοουμε....τι? Καπου αναλυτικα οι διαστασεις? PS: Για να λεει οτι παιζει games, να υποθεσω οτι ερχεται με Windows ετσι?
Hal9000 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 ->Οταν λεμε "διαστασεις πιο μικρες απο του Mac Mini" εννοουμε....τι? Καπου αναλυτικα οι διαστασεις? PS: Για να λεει οτι παιζει games, να υποθεσω οτι ερχεται με Windows ετσι? Windows Vista και οι διαστάσεις είναι 7.1-inch x 7.1-inch x 1.2-inches ύψος
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δεν πειραζει. Θα το παρω εγω Επιτελουςςςςς ηρθαν τα ΙΟΝ-πραματα! καλά πάρτο, εγώ θα περιμένω υλοποίηση από άλλη εταιρεία...
mindtrapper Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Μάλλον αξίζει να περιμένουμε υλοποίηση σε netbook.
furious99 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Ναι, δεν ειναι Toshiba με 30% ακριβοτερη τιμη για τα ιδια πραγματα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 ότι πληρώνεις παίρνεις...όχι σε όλες τις περιπτώσεις βέβαια
alexzzz Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 εγώ τέτοια κολλήματα δεν έχω... άσε που τα γουστάρω τρελά αυτά τα μηχανήματα... στο να βρω χρησιμότητα για να τα πάρω κολλάω.
mindtrapper Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 εγώ τέτοια κολλήματα δεν έχω... άσε που τα γουστάρω τρελά αυτά τα μηχανήματα... στο να βρω χρησιμότητα για να τα πάρω κολλάω. Γι αυτό πρέπει να περιμένουμε netbook. Εκεί μπορείς να το δικαιολογήσεις στον εαυτό σου να τα σκάσεις. Ενώ με το Revo πρέπει να έχει και οθόνη όπου το πας. Εκτός και αν το Revo είναι netbook και δεν έχω καταλάβει το χριστό μου τόση ώρα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Windows Vista και οι διαστάσεις είναι 7.1-inch x 7.1-inch x 1.2-inches ύψος Καλα τα 4GB ram για Vista, αλλα... δεν ηταν ο λογος η περιορισμενη ραμ των τωρινων netbooks που δεν βαζαμε Vista. Ο λογος ηταν ο Atom...(τον ιδιο εχει κι αυτο) Παντως thanks για τις πληροφοριες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα