GusGr Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Καλησπέρα παίδες. Έχω ενα laptop Toshiba Satellite P30-116 και προσπάθησα να εγκαταστήσω τα Windows XP και μου έβγαλε ένα μήνυμα setup did not find any hard disk drives. Αν δεν κάνω λάθος θέλει το driver του σκληρού δίσκου.. Έψαξα στο site της Τoshiba αλλά δεν βρήκα τίποτα. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει...;;;;:
venejo Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Καλησπέρα παίδες. Έχω ενα laptop Toshiba Satellite P30-116 και προσπάθησα να εγκαταστήσω τα Windows XP και μου έβγαλε ένα μήνυμα setup did not find any hard disk drives. Αν δεν κάνω λάθος θέλει το driver του σκληρού δίσκου.. Έψαξ στο site της Τoshiba αλλά δεν βρήκα τίποτα. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει...;;;;: Δεν θέλει driver του σκληρού αλλά του chipset / IDE controller. Πρέπει να φτιάξεις μια δισκέτα με το οδηγό και να τον φορτώσεις πατώντας το F6 στην εκκίνηση του Setup των Windows ΧΡ. Δες τι chipset έχεις από το εγχειρίδιο σου και κατέβασε τον οδηγό.
vdanasto Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Θα ψάξεις για τον driver του SATA controller που έχει το laptop, όχι του δίσκου. Και όπως λέει ο venejo θα τον βάλεις σε δισκέτα και θα το φορτώσεις στην εκκίνηση της εγκατάστασης.
GusGr Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Θα ψάξεις για τον driver του SATA controller που έχει το laptop, όχι του δίσκου. Και όπως λέει ο venejo θα τον βάλεις σε δισκέτα και θα το φορτώσεις στην εκκίνηση της εγκατάστασης. http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp?service=EU&mode=allMachines&action=search&teddProduct=556&selShortMod=388 Ρε παιδιά σας παρακλώ ρίξτε μια ματιά να δείτε ποιό από αυτά τα driver είναι γιατί δεν βγάζω άκρη..:-D:-D
vdanasto Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Μάλλον το laptop σου ήρθε με προεγκατεστημένα τα Windows Vista, σωστά; Πιθανότατα η TOSHIBA να μην έχει driver για τον SATA controller στην σελίδα της (κοίταξα στο link που έδωσες αλλά δεν είδα κάτι). Ψάξε να βρείς μια διανομή των XP με SATA drivers slipstreamed και ευχήσου να έχει μέσα και τον δικό σου .
washcloud Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 και γιατί να μην τον κατεβάσει, κατευθείαν απ΄τον κατασκευαστή του controller ;
vdanasto Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Αν βρει ποιός είναι, ας τον κατεβάσει από εκεί .
katsikoula Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 τα HP Laptops εχουν εναν Controller της Intel κ πιο συγκεκριμενα τον Intel SATA AHCI Controller. ωριστε κ ενα download link για τους drivers: >http://rapidshare.com/files/227538141/Intel.iAstor.Sata.Driver.by.katsikaki.rar δεν ξερω κατα ποσο σε βοηθαει αυτο αλλα το εβαλα για παν ενδεχομενο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.