Προς το περιεχόμενο

Taken

slygeo87

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

taken-poster-big.jpg

Ένας πρώην πράκτορας της ΣΙΑ, ο Μπράιν, είναι εξπέρ στην μάχη σώμα με σώμα, διαζευγμένος και υπερβολικά τρυφερός με την 17χρονη κόρη του, που ζει με την μητέρα της. Η μικρή Κιμ ακολουθεί την περιοδεία των US στο Παρίσι, χωρίς την έγκριση του πατέρα της. Εκεί, η αλβανική μαφία θα απαγάγει την Κιμ και ο Μπράιαν επικοινωνεί με τους απαγωγείς και τους υπόσχεται, πώς αν αφήσουν ελεύθερη την κόρη του, δεν θα τους κυνηγήσει…

Πολύ καλή...Την είδατε; :mrgreen:

Δημοσ.

Ναι κ δε μου άρεσε καθόλου..

Δεν ξέρω τι άρεσε σε όλους αυτούς που την πρότειναν κ την συντηρούσαν ψηλά στο Box Office..(μέχρι κ πρωτιές χτύπησε..)

Δεμ ου άρεσε καθόλου κ ο Νίσον σε αυτή τη ταινία..

ίσως για πρώτη φορά..ακόμα κ στο Star Wars καλά έπαιξε! :)

Δημοσ.

Ενταξει δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο η ταινια,pure action.

Παντως ο πρωταγωνιστης τον Jack Bauer τον εχει για πλακα...

• Super Moderators
Δημοσ.
Παντως ο πρωταγωνιστης τον Jack Bauer τον εχει για πλακα...

true story, την είδα πριν κάμποσους μήνες (μιας και άργησε να προβληθεί στην Αμερική) και έμεινα μλκς από το πόσο ξύλο ρίχνει ο τύπος...

αυτός έπρεπε να ήταν ο πατέρας του Jack Bauer όχι ο φλώρος της 6ης season :P

Δημοσ.

Εμένα μου άρεσε πολύ η ταινία. Ωμή βία, κατασκοπικά γκάτζετ και σκληρή, βαριά ατμόσφαιρα. Δεν είναι μια απλή ανάλαφρη ταινία δράσης.

Ειδικά το αίσθημα απόδοσης δικαιοσύνης στο τέλος σου προκαλεί μια απόλυτη ηθική ικανοποίηση.

Thumbs up!

Δημοσ.

I liked it :-)

Σίγουρα δεν είναι ρεαλιστικό και έχει τις υπερβολές του αλλά so what, μόνο ο Bond ή ο "Σβαρτζενέγκερ" θα κάνουν τα κόλπα τους χωρίς να κατακρίνονται δηλαδή; :P

Δημοσ.

πολύ ωραία ταινία, κάτι σε πιο "εκλεπτυσμένο" Crank θα έλεγα, όσοι ξενερώνουν με τις και καλά "μούφες", ψέμματα αςτην αφήσουν καλύτερα. Οι υπόλοιποι απολαύσαμα μια από τις καλύτερες ταινίες δράσης τον τελευταίο χρόνο

Δημοσ.
true story, την είδα πριν κάμποσους μήνες (μιας και άργησε να προβληθεί στην Αμερική) και έμεινα μλκς από το πόσο ξύλο ρίχνει ο τύπος...

αυτός έπρεπε να ήταν ο πατέρας του Jack Bauer όχι ο φλώρος της 6ης season :P

ThReSh στην Αμερική μένεις?

• Super Moderators
Δημοσ.

όχι απλά λέω ότι στην Αμερική άργησε να προβληθεί, Ευρώπη προβλήθηκε μήνες νωρίτερα...

Δημοσ.

Παίζει να ταν και χειρότερο του κράνκ. Τώρα πως γίνεται αυτό, δεν ξέρω. Κλασσικά από τις πιο υπερτιμημένες ταινίες της χρονιάς και κλασσική αμερικανιά, κακών μαφιόζων που απαπάγουν καλά αμερικάνικα κορίτσια.

Αυτά τα λέει κάποιος που δε βαριέται να ματαβλέπει commando και predator. Αλλά τι να κλάσει ο νισον και ο στάθαμ μπροστά στον άρνολντ?

μόνο ο Bond ή ο "Σβαρτζενέγκερ" θα κάνουν τα κόλπα τους χωρίς να κατακρίνονται δηλαδή;

Ναι, τι νόμισες. Πως Ο Βούδας, ο ιησούς και ο Μωάμεθ φτιάξαν θρησκείες? Βγήκε κανείς μετά από δαύτους?

Δημοσ.

Αυτες ειναι ταινιες χαλαρα απο τις καλυτερες φετινες ταινιες..Βεβαια η αληθεια ειναι οτι το παρακανε ο σκηνοθετης..τους ειχε καθαρισει ολους..:lol::lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...