slygeo87 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Ένας πρώην πράκτορας της ΣΙΑ, ο Μπράιν, είναι εξπέρ στην μάχη σώμα με σώμα, διαζευγμένος και υπερβολικά τρυφερός με την 17χρονη κόρη του, που ζει με την μητέρα της. Η μικρή Κιμ ακολουθεί την περιοδεία των US στο Παρίσι, χωρίς την έγκριση του πατέρα της. Εκεί, η αλβανική μαφία θα απαγάγει την Κιμ και ο Μπράιαν επικοινωνεί με τους απαγωγείς και τους υπόσχεται, πώς αν αφήσουν ελεύθερη την κόρη του, δεν θα τους κυνηγήσει… Πολύ καλή...Την είδατε;
gvaggis Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Ναι κ δε μου άρεσε καθόλου.. Δεν ξέρω τι άρεσε σε όλους αυτούς που την πρότειναν κ την συντηρούσαν ψηλά στο Box Office..(μέχρι κ πρωτιές χτύπησε..) Δεμ ου άρεσε καθόλου κ ο Νίσον σε αυτή τη ταινία.. ίσως για πρώτη φορά..ακόμα κ στο Star Wars καλά έπαιξε!
john1987 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Ενταξει δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο η ταινια,pure action. Παντως ο πρωταγωνιστης τον Jack Bauer τον εχει για πλακα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Παντως ο πρωταγωνιστης τον Jack Bauer τον εχει για πλακα... true story, την είδα πριν κάμποσους μήνες (μιας και άργησε να προβληθεί στην Αμερική) και έμεινα μλκς από το πόσο ξύλο ρίχνει ο τύπος... αυτός έπρεπε να ήταν ο πατέρας του Jack Bauer όχι ο φλώρος της 6ης season
mits@kos Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Εμένα μου άρεσε πολύ η ταινία. Ωμή βία, κατασκοπικά γκάτζετ και σκληρή, βαριά ατμόσφαιρα. Δεν είναι μια απλή ανάλαφρη ταινία δράσης. Ειδικά το αίσθημα απόδοσης δικαιοσύνης στο τέλος σου προκαλεί μια απόλυτη ηθική ικανοποίηση. Thumbs up!
million_voices Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 δεν κακο αλλα ο Νισον δεν πολυκολλαει σε τετοιες ταινιες
antreas18 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Ωραιο σεναριο αλλα ελεος...ουτε ο Τσακ Νορις δεν τα κανει αυτα...
john2gr Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 I liked it Σίγουρα δεν είναι ρεαλιστικό και έχει τις υπερβολές του αλλά so what, μόνο ο Bond ή ο "Σβαρτζενέγκερ" θα κάνουν τα κόλπα τους χωρίς να κατακρίνονται δηλαδή;
Panathinaikara Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 πολύ ωραία ταινία, κάτι σε πιο "εκλεπτυσμένο" Crank θα έλεγα, όσοι ξενερώνουν με τις και καλά "μούφες", ψέμματα αςτην αφήσουν καλύτερα. Οι υπόλοιποι απολαύσαμα μια από τις καλύτερες ταινίες δράσης τον τελευταίο χρόνο
Kasrith Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Ωραία ταινία. Λίγη υπερβολή σε κάποιες φάσεις, αλλα ευχάριστη μια μιση ώρα
jason_rethymno Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 true story, την είδα πριν κάμποσους μήνες (μιας και άργησε να προβληθεί στην Αμερική) και έμεινα μλκς από το πόσο ξύλο ρίχνει ο τύπος... αυτός έπρεπε να ήταν ο πατέρας του Jack Bauer όχι ο φλώρος της 6ης season ThReSh στην Αμερική μένεις?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 όχι απλά λέω ότι στην Αμερική άργησε να προβληθεί, Ευρώπη προβλήθηκε μήνες νωρίτερα...
afentiko7 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Παίζει να ταν και χειρότερο του κράνκ. Τώρα πως γίνεται αυτό, δεν ξέρω. Κλασσικά από τις πιο υπερτιμημένες ταινίες της χρονιάς και κλασσική αμερικανιά, κακών μαφιόζων που απαπάγουν καλά αμερικάνικα κορίτσια. Αυτά τα λέει κάποιος που δε βαριέται να ματαβλέπει commando και predator. Αλλά τι να κλάσει ο νισον και ο στάθαμ μπροστά στον άρνολντ? μόνο ο Bond ή ο "Σβαρτζενέγκερ" θα κάνουν τα κόλπα τους χωρίς να κατακρίνονται δηλαδή; Ναι, τι νόμισες. Πως Ο Βούδας, ο ιησούς και ο Μωάμεθ φτιάξαν θρησκείες? Βγήκε κανείς μετά από δαύτους?
kostetos Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Αυτες ειναι ταινιες χαλαρα απο τις καλυτερες φετινες ταινιες..Βεβαια η αληθεια ειναι οτι το παρακανε ο σκηνοθετης..τους ειχε καθαρισει ολους..:lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.