Προς το περιεχόμενο

Πως θα δω την επιφάνεια εργασίας του άλλου υπολογιστή

gigikeil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω 2 Η/Υ σε τοπικό δύκτιο το οποίο λειτουργεί κανονικά. Υπάρχει τρόπος να βλέπω την επιφάνεια εργασίας του άλλου υπολογιστή σε πρώτο χρόνο (δηλ. ακριβώς ότι βλέπει και ο άλλος. Αν έχει μια ιστοσελίδα ανοιχτή π.χ. να βλέπω κι εγώ αυτό που βλέπει.)? Ώστε να μπορώ να ελέγξω τι κάνει ο γιός μου στον Η/Υ υοθ χωρίς να το ξέρει αυτός όμως.

Δημοσ.

Θα χρειαστεις καποιο προγραμμα τυπου remote desktop control.

Αλλα προσωπικα δεν θα το εκανα ποτε για παρακολουθηση, ακομη και για καλο σκοπο να γινεται, μια συζητηση και ενημερωση για τα καλα και τα κακα του pc πιστευω θα τον ωφελησει κιολας.

Δημοσ.

Δοκιμασε το tight vnc που ειναι και δωρεαν .

http://www.tightvnc.com/

Παντως συμφωνω με τον pournaras οτι καλο ειναι να του μιλησεις πρωτα του γιου σου .. και να ξερεις επισης οτι οι πιτσιρικαδες ειναι πιο εξυπνοι απο τους μεγαλους και αν οχι αμεσα σιγουθρα συντομα αν το κανεις εγκατασταση θα σε καταλαβει σε ευλογο χρονικο διαστημα .

Δημοσ.

αυτο μπορεις να το κανεις με το netop school...ειναι 2 προγραμματακια ενα για το "server" το pc σου δηλαδη και ενα για το αλλο που θες να παρακολουθεις...αυτο χρησιμοποιουν στα σχολεια... ειναι αρκετα ευχρηστο...

Δημοσ.

ναι αλλα εαν συνδεθεις στον αλλο υπολογιστη ο αλος βλεπει οτι εκανες συνδεση και βγαζει και την pic που εχεις στν επιφανια εργασιας....

Δημοσ.

ξαναλεω λεει "χωρίς να το ξέρει αυτός όμως." θα του πεταει και διαφορα και το team viewer θα ειναι ελαχιστοποιημενο...και θα παει και θα λεει μαμα μου βγαζει αυτο το ενα το αλλο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...