ghostgr_a_n Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Γεια σας παιδια. Ενας φιλος μου θελει να παρει wii. Ξερει κανενας τι firmware θα εχει αν το αγορασει τωρα? Το ρωταω γιατι ξερω οτι μεχρι το firmware 3.3 χακαρεται ευκολα.
epsilon753 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Αν πάρει τώρα λογικά θα μπορεί να το βολέψει. Αποκλείεται η 4.0 να έχει φτάσει στα μαγαζιά. Παρά το γεγονός ότι το wii πουλάει σαν τρελό αποκλείεται. Πάντως και το σπάσιμο του 4.0 είναι πολύ κοντά. Το μόνο που ψάχνουν πλέον είναι να εγκατασταθεί το HBC με κάποιο τρόπο.
ghostgr_a_n Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Ευχαριστω για την απαντηση. Οταν λες HBC ενοεις το homebrew chanel?
epsilon753 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 αυτό ακριβώς εννοώ κοίταξε το SN να μην είναι LU64********* γιατί αυτά έχουν πρόβλημα ούτως ή άλλως. Αλλά στην Ελλάδα δε νομίζω ότι υπάρχουν ή τουλάχιστον δεν το έχει αναφέρει κανένας
ghostgr_a_n Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Αυτο ειναι κατι σαν σειριακος αριθμος? Το γραφει στο κουτι?
epsilon753 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Συγγνώμη φίλε μου άκυρο. Αμερικάνικα είναι. Εδώ είναι LE*** Βέβαια από ότι διαβάζω και για αυτά υπάρχει δυνατότητα άρα κανένα πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.