mathewgx Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Παιδια , χρειαζομαι την βοηθεια σας για port forwarding στο utorrent εκδοση 1.6.1. Το προβλημα αφορα το eset smart security 4 , που εγκατεστησα προσφατα σε windows 7. Να αναφερω οτι με το kaspersky και norton internet security δεν ειχα κανενα προβλημα , ενω εχω απενεργοποιησει το firewall του router μου (speedstream 4200). Λοιπον , το προβλημα εχει ως εξης : Εχω ρυθμισει το eset smart security σε Interactive mode (ωστε να με ειδοποιει οταν καποιο προγραμμα ζητα προσβαση στο διαδικτυο και να με αφηνει να επιλεξω τι να κανω. Οταν ξεκιναει το utorrent , με ειδοποιει και το κανω allow με always remember that action. Αλλα , το utorrent βγαζει το κοκκινο εικονιδιο και με ειδοποιει οτι η πορτα που χρησιμοποιω(61000) δεν ειναι ανοικτη. Κοιτωντας στα properties του firewall ειδα οτι το utorrent εχει ρυθμιστει ως allow μονο για out. Κανω καποιες αλχημειες και τελικα τα καταφερνω. Το utorrent λεει πως η θυρα ειναι ανοικτη , αλλα οταν κανω επανεκιννηση ξανα τα ιδια , η θυρα ειναι μπλοκαρισμενη. Μπορει να μου καποιος που χρησιμοποιει το eset , τι ρυθμισεις να βαλω ; Απο οσο εψαξα δεν βρηκα καποιες οδηγιες. Δεν ξερω αν εχει σημασια ,αλλα στο utorrent εχω τσεκαρει το enable Upnp port mapping. Ξαναλεω οτι με τις ιδιες ακριβως ρυθμισεις στο utorrent , δεν ειχα ποτε ξανα προβλημα με τις αλλες 2 σουιτες ασφαλειας. Ευχαριστω εκ των προτερων.
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Ο μονος κανονας που εχω κανει στο eset ειναι αυτος που βλεπεις.Το firewall του router λειτουργει κανονικα και εχω κανει port forward τη θυρα που χρησιμοποιω στο utorrent.
mathewgx Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Εβαλα το utorrent 1.8 και ολα ενταξει. Μαλλον υπηρχε αυμβατοτητα με την προηγουμενη εκδοση. Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.