fermat Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Γεια σας παιδιά.Έχω ενα laptop toshiba και έχει χωρισμένο το σκληρό δίσκο σε 100Gb και 100Gb.Το πρόβλημα που έχω είναι στο πρώτο κομμάτι του σκληρού δίσκου που είναι εγκατεστημένα και τα windows.Έχω αποθηκεύσει κάποια πράγματα που πιάνουν χώρο γύρω στα 96Gb.Για την ακρίβεια μένουν 4.52Gb ελεύθερα.Άλλες φορές όμως μου βγάζουν τα windows ότι έχω 6.92Gb χώρις να έχω σβήσει κάτι.Θέλω να ρωτήσω γιατί να υπάρχει αυτή η διαφορά χώρις να έχει σβηστεί κάτι απο τα windows;Μπορεί να είναι ιός;
Moderators Gi0 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Πιθανοτατα ειναι κατι αλλο παρα ιος.Μπορει να ειναι καποιο προγραμμα που αυξανεται ή μειωνεται η cache του(πχ firefox,google earth κλπ).Μπορει να ειναι ο καδος ανακλυκλωσης ο οποιος κραταει οσα εχεις σβησει τις τελευταιες μερες και μετα απο καποιες μερες τα σβηνει.Μηπως ειναι temp αρχεια? Για να βρεις τις διαφορες δοκιμασε να δεις το μεγεθος των φακελων οταν εισαι στα 4.52Gb ελευθερα και οταν εισαι στα 6.92G.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.