Moderators Gi0 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Nice,παμε σιγα σιγα.Και να προτρεξω λιγο,αντε και το port σε linux.
Sokku Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Nice,παμε σιγα σιγα.Και να προτρεξω λιγο,αντε και το port σε linux. Η καλύτερη μέρα της ζωής μου ...
vanzelvoul Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Ε, τετραπύρηνο PC με μνήμη δίσκους κάρτα γραφικών, όλα σούπερ, θα τον κάνω κατεβαστήρι; Ε, δε μου πάει... Αν και θα μ' άρεσε να τον "κληρονομίσω" εγώ, να τον κάνω "κονσόλα" να παίζω παιχνίδια (γιατί βαριέμαι να κάνω restart με το boot camp). Δυστυχώς όμως, δε μας τρέχουν τα λεφτά απ' τα μπατζάκια... Εγω επαθα πλακα με το πως τρεχει το bootcamp των windows 7 σε parallel desktop σε imac 27, i7. Φανταστητε οτι παιζω μεχρι και assasins creed 2!! Επισης εντασει το λειτουργικο στο Mac OSX και ανοιγεις προγραμματα απο το dock! Φοβερο. Πιστευω πως το Autocad θα τρεχει παρα πολυ καλα ετσι!
vag3d Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Χαμογελάστε, τα πρώτα screenshots από την beta: http://www.macrumors.com/2010/05/22/autocad-coming-to-mac-first-beta-screenshots/ http://www.italiamac.it/forum/showthread.php?t=398435 Όπα? Έχουμε ευχάριστα νέα δηλαδή...?? Αμήν και πότε...!!!
tr3quart1sta Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=6-pDf4nFzbw&feature=player_embedded[/ame]
daniel's_saving_grace Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Σε macbook core duo που δοκίμασα δεν παίζει η beta. Μάλλον η beta είναι μόνο 64-bit, ελπίζω όχι και το τελικό!
Innersense Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 Δημοσ. 27 Μαΐου 2010 εγώ πάλι αυτό πήγα να ρωτήσω... θα έχει έκδοση χ64 η θα περιμένουμε πάλι μερικά χρόνια; Με τις απαιτήσεις των Project, είναι μονόδρομος όπως και να το κάνουμε...
daniel's_saving_grace Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2010 Εσύ θα είσαι ικανοποιημένος σίγουρα! Εμείς που είμαστε 32-bit μάλλον πρέπει να ανησυχούμε. Το timing μάλλον είναι το κατάλληλο για 64-bit only
Luffy-san Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Αντε να ερθει μπας και πεισω την αρχιτεκτονισα να παρει mac :lol:
alexjm Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2010 Έχουμε ιδέα για πότε περίπου; Έχει ξεφύγει από κάπου κάποια πρόβλεψη;
daniel's_saving_grace Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Εδώ και πολλά χρόνια το νέο AutoCAD βγαίνει το Μάρτιο κάθε χρόνου. Πριν τρεις μήνες κυκλοφόρησε το AutoCAD 2011 για windows. Με δεδομένο ότι το beta που βγήκε λέγεται ότι θέλει πολλή δουλειά ακόμα, το πιο πιθανό είναι να περιμένουμε πως το AutoCAD for Mac θα είναι το AutoCAD 2012 και θα κυκλοφορήσει του χρόνου, πιθανώς το Μάρτη.
alexjm Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Εδώ και πολλά χρόνια το νέο AutoCAD βγαίνει το Μάρτιο κάθε χρόνου. Πριν τρεις μήνες κυκλοφόρησε το AutoCAD 2011 για windows. Με δεδομένο ότι το beta που βγήκε λέγεται ότι θέλει πολλή δουλειά ακόμα, το πιο πιθανό είναι να περιμένουμε πως το AutoCAD for Mac θα είναι το AutoCAD 2012 και θα κυκλοφορήσει του χρόνου, πιθανώς το Μάρτη. Εάν ισχύει, και βγεις αληθινός, μακρυά ρε γαμώτο μου. .
daniel's_saving_grace Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Νομίζω θα βγω αληθινός. Πάντως, το AutoCAD είναι εξαιρετικά πολύπλοκο πρόγραμμα, δεν είναι τόσο απλό να το μεταφέρεις σε άλλη πλατφόρμα οπότε εγώ τον επόμενο Μάρτιο το βλέπω κοντά από τεχνική άποψη και όχι μακριά!
gtctsiamp Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2010 Μια χαρά το βρίσκω και εγώ αν βγεί τον επόμενο Μάρτιο. Άλλωστε το θέμα είναι να το φτιάξουν και απόλυτα συμβατό με την win version.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.