Προς το περιεχόμενο

AutoCAD για Mac

nikoskg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Nice,παμε σιγα σιγα.Και να προτρεξω λιγο,αντε και το port σε linux.

Η καλύτερη μέρα της ζωής μου ... :P

Δημοσ.
Ε, τετραπύρηνο PC με μνήμη δίσκους κάρτα γραφικών, όλα σούπερ, θα τον κάνω κατεβαστήρι; Ε, δε μου πάει...

Αν και θα μ' άρεσε να τον "κληρονομίσω" εγώ, να τον κάνω "κονσόλα" να παίζω παιχνίδια (γιατί βαριέμαι να κάνω restart με το boot camp). Δυστυχώς όμως, δε μας τρέχουν τα λεφτά απ' τα μπατζάκια...

Εγω επαθα πλακα με το πως τρεχει το bootcamp των windows 7 σε parallel desktop σε imac 27, i7. Φανταστητε οτι παιζω μεχρι και assasins creed 2!! Επισης εντασει το λειτουργικο στο Mac OSX και ανοιγεις προγραμματα απο το dock! Φοβερο.

Πιστευω πως το Autocad θα τρεχει παρα πολυ καλα ετσι!

Δημοσ.

εγώ πάλι αυτό πήγα να ρωτήσω... θα έχει έκδοση χ64 η θα περιμένουμε πάλι μερικά χρόνια; Με τις απαιτήσεις των Project, είναι μονόδρομος όπως και να το κάνουμε...

Δημοσ.

Εδώ και πολλά χρόνια το νέο AutoCAD βγαίνει το Μάρτιο κάθε χρόνου. Πριν τρεις μήνες κυκλοφόρησε το AutoCAD 2011 για windows. Με δεδομένο ότι το beta που βγήκε λέγεται ότι θέλει πολλή δουλειά ακόμα, το πιο πιθανό είναι να περιμένουμε πως το AutoCAD for Mac θα είναι το AutoCAD 2012 και θα κυκλοφορήσει του χρόνου, πιθανώς το Μάρτη.

Δημοσ.
Εδώ και πολλά χρόνια το νέο AutoCAD βγαίνει το Μάρτιο κάθε χρόνου. Πριν τρεις μήνες κυκλοφόρησε το AutoCAD 2011 για windows. Με δεδομένο ότι το beta που βγήκε λέγεται ότι θέλει πολλή δουλειά ακόμα, το πιο πιθανό είναι να περιμένουμε πως το AutoCAD for Mac θα είναι το AutoCAD 2012 και θα κυκλοφορήσει του χρόνου, πιθανώς το Μάρτη.

Εάν ισχύει, και βγεις αληθινός, μακρυά ρε γαμώτο μου. .

Δημοσ.

Νομίζω θα βγω αληθινός. Πάντως, το AutoCAD είναι εξαιρετικά πολύπλοκο πρόγραμμα, δεν είναι τόσο απλό να το μεταφέρεις σε άλλη πλατφόρμα οπότε εγώ τον επόμενο Μάρτιο το βλέπω κοντά από τεχνική άποψη και όχι μακριά!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μια χαρά το βρίσκω και εγώ αν βγεί τον επόμενο Μάρτιο.

Άλλωστε το θέμα είναι να το φτιάξουν και απόλυτα συμβατό με την win version.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...