Προς το περιεχόμενο

AutoCAD για Mac

nikoskg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σύμφωνα με το ThesMaC η Autodesk,η εταιρία που κατασκευάζει το Autocad (και το 3ds Max) σκοπεύει να βγάλει την επόμενη έκδοση του Autocad και για Mac.

Αυτή την στιγμή ψάχνουν για συμμάχους για το λανσάρισμα και διενεργούν δημοσκόπηση για να δουν ποια χαρακτηριστικά θα ενσωματώσουν.

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είναι μία απόδειξη και θα είναι μεγάλο συν για την Apple αν βγει.

Για εμένα τα 2 μειονεκτήματα των Apple computers σε σχέση με τα windows-based (δηλαδή οι λόγοι για να στραφεί κάποιος σε windows) είναι:

- Η τιμή των apple

- Η έλλειψη έκδοσης γνωστών προγραμμάτων σε Mac OS (σε αυτό δεν φταίει η Apple μόνο)

Δημοσ.

Υπάρχουν συγκεκριμένα προγράμματα που χρησιμοποιούν επαγγελματίες και μη που δεν υπάρχουν σε Mac OS.

π.χ. αν θες AutoCAD ή/και 3ds max τι κάνεις; Δεν παίρνεις mac..Το ίδιο και αν δουλεύεις Visual Studio και SQL Server. Όπως και να το κάνουμε δεν υπάρχουν αυτά τα προγράμματα σε Mac και για το λόγο αυτό δεν θα προτιμήσουν την Apple οι χρήστες τους. Για να μην αναφερθούμε σε παιχνίδια..

Δημοσ.

Βγαίνουν δεν λέω απλά όχι τα mainstream...Και πιστεύω καταλάβατε τι εννοώ για να μην καταστρέψουμε το συγκεκριμένο θέμα

Δημοσ.

Πωπω! Επιτέλους θα πάρει και ο πατέρας μου Mac όταν συμβεί αυτό! Ο ένας και μοναδικός λόγος που δεν μπορούσε να το κάνει.

Το κακό είναι ότι μόλις πήρε καινούργιο PC, τον Σεπτέμβρη (ακριβώς όταν πήρα κι εγώ τον Mac). Μέχρι να κυκλοφορήσει όμως το Autocad, ίσως προλάβει να παλιώσει λίγο ακόμα. ;)

Δημοσ.
Πωπω! Επιτέλους θα πάρει και ο πατέρας μου Mac όταν συμβεί αυτό! Ο ένας και μοναδικός λόγος που δεν μπορούσε να το κάνει.

Το κακό είναι ότι μόλις πήρε καινούργιο PC, τον Σεπτέμβρη (ακριβώς όταν πήρα κι εγώ τον Mac). Μέχρι να κυκλοφορήσει όμως το Autocad, ίσως προλάβει να παλιώσει λίγο ακόμα. ;)

Κάνε το κατεβαστήρι :P

Δημοσ.

Ε, τετραπύρηνο PC με μνήμη δίσκους κάρτα γραφικών, όλα σούπερ, θα τον κάνω κατεβαστήρι; Ε, δε μου πάει...

Αν και θα μ' άρεσε να τον "κληρονομίσω" εγώ, να τον κάνω "κονσόλα" να παίζω παιχνίδια (γιατί βαριέμαι να κάνω restart με το boot camp). Δυστυχώς όμως, δε μας τρέχουν τα λεφτά απ' τα μπατζάκια...

• 1 χρόνο αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.
Έχει κανείς κανένα νέο για το θέμα ή να συνεχίσω να ονειρεύομαι?:-)

Και μπηκα γεματος προσμονη στο thread,να διαβασω ευχαριστα νεα..:lol:

Δημοσ.
Και μπηκα γεματος προσμονη στο thread,να διαβασω ευχαριστα νεα..:lol:

μια από τα ίδια και εγώ... Τζάμπα χάρηκα...:-(

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...