nikoskg Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Σύμφωνα με το ThesMaC η Autodesk,η εταιρία που κατασκευάζει το Autocad (και το 3ds Max) σκοπεύει να βγάλει την επόμενη έκδοση του Autocad και για Mac. Αυτή την στιγμή ψάχνουν για συμμάχους για το λανσάρισμα και διενεργούν δημοσκόπηση για να δουν ποια χαρακτηριστικά θα ενσωματώσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Ακομη μια αποδειξη του ποσο δυναμωνει η πλατφορμα mac! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Είναι μία απόδειξη και θα είναι μεγάλο συν για την Apple αν βγει. Για εμένα τα 2 μειονεκτήματα των Apple computers σε σχέση με τα windows-based (δηλαδή οι λόγοι για να στραφεί κάποιος σε windows) είναι: - Η τιμή των apple - Η έλλειψη έκδοσης γνωστών προγραμμάτων σε Mac OS (σε αυτό δεν φταίει η Apple μόνο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 στο τελευταίο διαφωνώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Υπάρχουν συγκεκριμένα προγράμματα που χρησιμοποιούν επαγγελματίες και μη που δεν υπάρχουν σε Mac OS. π.χ. αν θες AutoCAD ή/και 3ds max τι κάνεις; Δεν παίρνεις mac..Το ίδιο και αν δουλεύεις Visual Studio και SQL Server. Όπως και να το κάνουμε δεν υπάρχουν αυτά τα προγράμματα σε Mac και για το λόγο αυτό δεν θα προτιμήσουν την Apple οι χρήστες τους. Για να μην αναφερθούμε σε παιχνίδια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djmike Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 παιχνίδια βγαίνουν... το autocad όντως αν βγει θα πείσει πολύ κόσμο να κάνει την αλλαγή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cygnus Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Βγαίνουν δεν λέω απλά όχι τα mainstream...Και πιστεύω καταλάβατε τι εννοώ για να μην καταστρέψουμε το συγκεκριμένο θέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Πωπω! Επιτέλους θα πάρει και ο πατέρας μου Mac όταν συμβεί αυτό! Ο ένας και μοναδικός λόγος που δεν μπορούσε να το κάνει. Το κακό είναι ότι μόλις πήρε καινούργιο PC, τον Σεπτέμβρη (ακριβώς όταν πήρα κι εγώ τον Mac). Μέχρι να κυκλοφορήσει όμως το Autocad, ίσως προλάβει να παλιώσει λίγο ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
inSync Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Πωπω! Επιτέλους θα πάρει και ο πατέρας μου Mac όταν συμβεί αυτό! Ο ένας και μοναδικός λόγος που δεν μπορούσε να το κάνει. Το κακό είναι ότι μόλις πήρε καινούργιο PC, τον Σεπτέμβρη (ακριβώς όταν πήρα κι εγώ τον Mac). Μέχρι να κυκλοφορήσει όμως το Autocad, ίσως προλάβει να παλιώσει λίγο ακόμα. Κάνε το κατεβαστήρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Ε, τετραπύρηνο PC με μνήμη δίσκους κάρτα γραφικών, όλα σούπερ, θα τον κάνω κατεβαστήρι; Ε, δε μου πάει... Αν και θα μ' άρεσε να τον "κληρονομίσω" εγώ, να τον κάνω "κονσόλα" να παίζω παιχνίδια (γιατί βαριέμαι να κάνω restart με το boot camp). Δυστυχώς όμως, δε μας τρέχουν τα λεφτά απ' τα μπατζάκια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtctsiamp Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Έχει κανείς κανένα νέο για το θέμα ή να συνεχίσω να ονειρεύομαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Moderators Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Έχει κανείς κανένα νέο για το θέμα ή να συνεχίσω να ονειρεύομαι? Και μπηκα γεματος προσμονη στο thread,να διαβασω ευχαριστα νεα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtctsiamp Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2010 Δεν μας λυπάται καθόλου αυτή η Autodesk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsak4 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Και μπηκα γεματος προσμονη στο thread,να διαβασω ευχαριστα νεα.. μια από τα ίδια και εγώ... Τζάμπα χάρηκα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Χαμογελάστε, τα πρώτα screenshots από την beta: http://www.macrumors.com/2010/05/22/autocad-coming-to-mac-first-beta-screenshots/ http://www.italiamac.it/forum/showthread.php?t=398435 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.