Προς το περιεχόμενο

Πιστευετε στο κακο ματι;

Hellaslover

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ατροφία αμφιβληστροειδούς είναι.

Οντόπικ, όχι, όχι με τον τρόπο που πλασάρεται.

Έχω μερικές αμφιβολίες για το πόσο μπορεί να σε επηρεάσει η θέληση και η διάθεση κάποιου όμως.

Δημοσ.

Γνωστή μου ξεματιάζει και άμα είσαι ματιασμένος παίρνει το μάτι σου και το ''εκτονώνει'' δακρύζωντας.Το έχω δει δηλαδή...τώρα δε ξέρω αν πρέπει να πιστέψω ή όχι πάντως υπάρχουν στιγμές που όταν βγαίνω βόλτα π.χ. μου παρουσιάζονται διάφορα (αδικαιολόγητα και πολλά χασμουρητά, πονοκέφαλος, δάκρυα, πονάνε τα μάτια μου).Μπορεί να φταίει το κακό το μάτι μπορεί να φταίει και το pc.

• Super Moderators
Δημοσ.
Φλερτάρω με τον κίνδυνο που έβαλα την εν λόγο pic.Περιμένω νεο κινητό απο στιγμή σε στιγμή.

Λές;...:X

αναλόγως και πάλι...αν σε συνδιασμό με αυτή την photo πω και κάνα "καλό" λόγο τότε τα αποτελέσματα θα είναι εγγυημένα :P

Δημοσ.

Δεν μπορώ να πω ότι πιστεύω έχω αρκετή δυσπιστία στο όλο θέμα.

Αρκετοί φίλοι πιστεύουν ακράδατα και αφού έτσι τους βολεύει και νιώθουν καλύτερα όταν ξεματιάζωνται μεταξύ τους ,το ασπάζωμαι χωρίς συνέχεια να δώσω.

Δημοσ.
Εγώ δε πιστεύω στο μάτι επειδή έχει σχέση με θρησκεία κ μαγείες αλλά νομίζω οτι υπάρχει η γκαντεμοσκυλίαση και κατσικοποδαρίαση.

+1000 Εδεικά η γκαντεμοσκυλίαση είναι ευρέως διαδεδεμόνη....

Δημοσ.

Αλήθεια, δεν είμαι ψόνιο, αλλά όποτε μου είπε γυναίκα ότι έχω ωραία μάτια (little loulou πάρε θέση αν αρχίσουν να με κοροϊδεύουν) με πιάσανε δαιμόνιοι πονοκέφαλοι και μόνο όταν με ξεμάτιαζε η γιαγιά μου περνούσαν !!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...