Προς το περιεχόμενο

Πιστευετε στο κακο ματι;

Hellaslover

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω παρατηρησει το εξης, οτι οταν κοιταω καποιον ας πουμε με κακο ματι πολλες φορες κατι του συμβαινει, σκονταφτει η χτυπαει καπου κτλ. αυτο εχει γινει καμια 10αρια φορες απ' αυτες που θυμαμαι στους τελευταιους 5-6 μηνες. βασικα δε πιστευω σε τετοια αλλα ουτε το βλεπω φυσιολογικο να συμβαινει τοσο συχνα οταν κοιταω καποιον. Τη τελευταια φορα που το παρατηρησα ηταν πριν κατι μερες οταν ημουν σε ενα μαγαζι και μια γυναικα χτυπησε το παιδι τις που εκλαιγε. Οπως ειναι λογικο ολοι γυρο γυρισανε και κοιταξανε αλλα εγω τη παρακολουθουσα για καποιο διαστημα και λεγα απο μεσα μου τι το χτυπαει το παιδι κτλ και ξαφνικα χτυπαει με το καροτσακι τις ενα ραφι και επεσε και εσπασε ενα βαζο...Την ιδια μερα ημουν σε ενα αλλο μαγαζι και βλεπω ενα ζευγαρι, εναν αμερικανο με μια κινεζα (οταν βλεπω τετοια ζευγαρια γινομαι λιγο ρατσιστις γιατι λεω τον θελει για τα λεφτα του η να παραμεινει στην αμερικη και ο αμερικανος ειναι πολυ χαζος να το καταλαβει κτλ) και με το που τους εριξα μια ματια πεφτει ο καφες που κρατουσε ο αμερικανος στο πατωμα....

υπαρχει περιπτωση να εχω κακο ματι η ειναι τυχαια ολα;;

Δημοσ.

Εγώ δε πιστεύω στο μάτι επειδή έχει σχέση με θρησκεία κ μαγείες αλλά νομίζω οτι υπάρχει η γκαντεμοσκυλίαση και κατσικοποδαρίαση.

Δημοσ.

Να σε πω, αν έχεις τόσο καλά ποσοστά επιτυχίας, δεν έρχεσαι απο εδώ να "κοιτάξεις" λίγο τον Δντή μου και μερικούς άλλους μανατζαρέους;

Δημοσ.
Να σε πω, αν έχεις τόσο καλά ποσοστά επιτυχίας, δεν έρχεσαι απο εδώ να "κοιτάξεις" λίγο τον Δντή μου και μερικούς άλλους μανατζαρέους;

Αυτή την απορία είχα κι εγώ πάντα, αφού πετυχαίνει γιατί δεν το κάνουν επάγγελμα? Θα τους πλήρωναν όσα-όσα... :P

Α, ξέχασα να πω, εγώ δεν μπορώ να πιστέψω κάτι τέτοιο είμαι αρκετά ορθολογιστής θα έλεγα (η θρησκεία - ξέρετε ποια - γουστάρει πάντως).

Δημοσ.

Πολύ ενδιαφέρον θέμα για συζήτηση..

Έγραψε μία πολύ αγαπημένη παλιά μου καθηγήτρια (ανθρωπολόγος), βιβλίο για το κακό μάτι.

Βρήκα τώρα στο ίντερνετ αυτό----> λινκ, όποιος έχει όρεξη..

Δημοσ.
και εγώ αυτό θα έλεγα...αναλόγως το άτομο :P

Φλερτάρω με τον κίνδυνο που έβαλα την εν λόγο pic.Περιμένω νεο κινητό απο στιγμή σε στιγμή.

Λές;...:X

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω...η γιαγιά μου ας πούμε ταλαιπωρείται χρόνια η καημένη από αυτό...από το αριστερό της μάτι δεν βλέπει πια τίποτα σχεδόν!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...