vk13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Παιδιά καλησπέρα, σκέφτομαι την αγορά ενός ps2 από το eshop αλλά θέλω να μάθω κάποια πράγματα εξ αρχής. Καταρχάς τσιπάρονται όλα τα ps2;Πρέπει να κοιτάξω να αγοράσω κάποιο συγκεκριμμένο μοντέλο ps2 ή όλα είναι κομπλέ και μη-προβληματικά; Επίσης υπάρχει διαφορά ενός ps2 slim με το παλιό ps2 το χοντρό που κυκλοφορούσε;
JimGer Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Μέχρι την έκδοση 90004 8Β να πάρεις γιατί πιο πάνω δεν δουλεύει το free mc boot.Τα τσιπάκια δουλεύουν με όλα.Καλύτερα πάρε κανένα καλό μεταχειρισμένο.Το slim είναι πιο μικρό και βολικό και δεν παίρνει εσωτερικό σκληρό.Ακόμα έχει ενσωματωμένη κάρτα δικτύου
Dr_73 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Στο http://www.ebw.gr σου βάζουν αν πας την κονσόλα σου , το modbo , με 40€.
vk13 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Τι κάνει αυτό το Modbo; Επίσης φίλε jimger θα λέει εξωτερικά στο κουτί το μοντέλο για να κξέρω ποιο θα πρέπει να αγοράσω; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:27 ---------- Ξέρετε περίπου πόσο κοστίζει το τσιπαρισμα σήμερα; Sorry για τις ερωτησεις μου αλλά είμαι λίγο άσχετος περί του θέματος.
Dr_73 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Τι κάνει αυτό το Modbo; Επίσης φίλε jimger θα λέει εξωτερικά στο κουτί το μοντέλο για να κξέρω ποιο θα πρέπει να αγοράσω; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:27 ---------- Ξέρετε περίπου πόσο κοστίζει το τσιπαρισμα σήμερα; Sorry για τις ερωτησεις μου αλλά είμαι λίγο άσχετος περί του θέματος. Ειναι τσιπάκι, τα παίζει όλα.
panbil Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Τι κάνει αυτό το Modbo; Επίσης φίλε jimger θα λέει εξωτερικά στο κουτί το μοντέλο για να κξέρω ποιο θα πρέπει να αγοράσω; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 03:27 ---------- Ξέρετε περίπου πόσο κοστίζει το τσιπαρισμα σήμερα; Sorry για τις ερωτησεις μου αλλά είμαι λίγο άσχετος περί του θέματος. δυστυχως εξωτερικα δεν μπορεις να το δεις μονο αν ανοιξεις το κουτι και κοιταξεις στο κατω μερος της κονσολας διπλα απο το σειριακο αλλα αν ψαξεις για την προηγουμενη φουρνια στο κιτρινο κουτι με το τροφοδοτικο το εξωτερικο εισαι οκ, τωρα κυκλοφορουν σε μπλε-ασπρο κουτι και εχουν ενσωματωσει το τροφοδοτικο αλλα οπως ειπαν και ποιο πανω τα παιδια αν το τσιπαρεις δεν εχεις προβλημα οποιο και να παρεις για το ποσο κοστιζει σου απαντησαν πιο πανω αν πιανουν τα χερια σου γυρω στα 12-15Ε παει το modbo 750
vk13 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Σας ευχαριστω όλους παιδιά αλλα δυστυχως τα χερια μου δεν πιάνουν. Καποιο μαγαζι που να τσιπαρει σε οικονομικη τιμη ξερετε; Σε όσους εχω ρωτησει μεχρι τωρα πανω απο 50 ζητανε όλοι!
katsikoula Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Σας ευχαριστω όλους παιδιά αλλα δυστυχως τα χερια μου δεν πιάνουν. Καποιο μαγαζι που να τσιπαρει σε οικονομικη τιμη ξερετε; Σε όσους εχω ρωτησει μεχρι τωρα πανω απο 50 ζητανε όλοι! εξακολουθω να μην καταλαβαινω γιατι επιμενεις να το τσιπαρεις κ οχι να του βαλεις μια καρτα με free mc boot που μπορει να σου ερθει κ τσαμπα αν το κανεις μονο σου. αν θες στο κανω κ εγω αλλα με 20 ευρω. με λιγα λογια καλυτερα να δωσεις 20 ευρω σε εμενα παρα να δωσεις 50+ για τσιπακι. ασε που υπαρχουν κ αλλοι εκτος απο εμενα που κανουν αυτη την δουλεια δωρεαν. νομιζω ο Gherudos αλλα δεν ειμαι σιγουρος. ρωτα τον αν ειναι.
modguru Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 εγω αν θελεισ στο τσιπαρω με 35 ευρο http://WWW.MODGURU.GR εχω και ετοιμο πλαυστασιον μοντελο 77004 ενοσ χρονου τσιπαρισμενο στα 70 ευρω με τσιπακι modbo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.