Προς το περιεχόμενο

RapidShare Προβλημα χρειαζομαι ιδέες...

Isobitis_r

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε όλους, απο εχτές το βράδι εχει δημιουργηθεί ένα θέμα με τον RapidShare

δεν με αφήνει να κάνω login και λέει οτι βρεθηκε το user name αλλα το Pass είναι λάθος

όταν προσπάθησα να κάνω remind του Pass με to email που έχω εκεί το account

μου έλεγε οτι δεν υπάρχει αυτό το e-mail.

Να πω εδω οτι το account το είχα 1 χρόνο στις 28/2/09 μου είρθε το mail τους οτι ο λογαριασμος λήγει σε 7 μέρες κτλ

έκανα ανανέωση 3 Μαϊου 09 μέσω Paypal

το περίεργο είναι οτι δεν μου ήρθε mail απο το Paypal αλλά αν κάνω Login στο Paypal δείχνει κανονικά τη συναλλαγή και έχει status "completed"

Με το Rapid και το Paypal χρησιμοποιώ το ίδιο email

Οταν τους έστειλα mail με στοιχεία απο το Paypal μου απάντησαν:

unfortunately we can not verify the account with your e-mail address.

> >>>>

> >>>> Please write to us from the e-mail address you used at PayPal to pay for the

> >>>> account.

> >>>> If you can not any longer access the PayPal e-mail address, please send us the

> >>>> transaction-ID or the receipt number of your latest payment as your

> >>>> transaction-ID is not from the latest payment.

> >>>>

> >>>> If you have paid via wiretransfer we need the reason for payment that you have

> >>>> used for the transaction.

> >>>>

> >>>> Please include the information in your message text and do not send it as an

> >>>> attachment. Thank you.

στη συνεχεια τους απαντησα οτι χρησιμοποιώ το ίδιο email και για τα 2 account και τους έστειλα πάλι όλη την αναφορα απο το Paypal με τα transaction ID ημερομηνιες (Μαρτιος 7, 2009) κτλ

και μου απαντησαν :

Your message has been forwarded to the according department for clarifying the

> >> situation.

και στη συνεχεια άλλο email ήρθε :

We apologize for the inconvenience. Unfortuantely your premium account has

> > been extended on the 5th of April from a different PayPal account which is

> > registered with a different E-mail Adresse. Please send us the payment details

> > of this extension otherwise we are not able to verify you as the account

> > owner.

> >

Προσπάθησα να κάνω Login με το δεύτερο mail που χρησημοποιώ στο PayPal αλλα όντος δεν έχω άλλο account (μήμπος και είχα κάνει άλλο account με το αλλο email μου)

Στη συνέχεια τους απάντησα οτι φένετε να έχει γίνει κάποιο λάθος σε αυτούς ή στο PayPal γιατι τους λέω οτι έκανα την ανανέωση του account 1 μήνα πριν, και έχω και την απόδειξη απο την τράπεζα αλλά και απο το History του Paypal. Επίσης τους αναφερα δευτερη φορά οτι χρησημοποιώ το ίδιο email για account sto rapid Και στο paypal. Στη συνέχεια τους στέλνω το αυτοματοποιημένο mail τους για ανανέωση του account (που γραφει ta user-pass εκει μεσα) το οποίο ηρθε στις 28/2/09 και τους λέω πως γινετε να λήγει ο λογαριασμος απο 28/2/09 μετά από 7 μέρες και εγώ να τον χρησημοποιούσα μέχρι της 5 Απριλίου... (που λένε οτι ανανεώθηκε)

και μετα μου ξανα στέλνουν

unfortunately we can not verify the account with your e-mail address.

Please write to us from the e-mail address you used at PayPal to pay for the

account.

If you can not any longer access the PayPal e-mail address, please send us the

transaction-ID or the receipt number of your latest payment. As we already

said the account in question was extended with a different email address.

Ρε παιδιά έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να εχει παίξει??

εστω και *******ια να έχει γίνει από μένα... Αλλά τι???

δεν έχω άλλο account στο Paypal

Συγνώμη για το μεγαλο Post αλλά χρειαζωμαι ιδέες... :)

• Moderators
Δημοσ.

Mια υποθεση που μπορω να κανω ειναι πως οσο χρησιμοποιουσες το account σου,καποιος εχει αλλαξει το mail με το οποιο ειναι συνδεδεμενο και δεν εχει πειραξει το username και τον κωδικο.Με την ανανεωση σου,συνεχιζεις να χρησιμοποιεις το account αλλα δεν σου ερχεται mail επιβεβαιωσης της ανανεωσης καθως το mail που ειναι δηλωμενο σ αυτο το account του rapidshare ειναι αλλο πια.Με την ανανεωση του account αυτος που εχει αλλαξει το mail,αλλαζει πια και το password με αποτελεσμα να μην μπορεις να μπεις.

Παιζει κατι τετοιο?

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για την ιδέα, το έψαξα λίγο ακόμη και τελικά είναι κουλό αυτό που συνέβη, αλλα ήταν δυνατό, απο μια απροσεξία, συγγενικού προσώπου.

Ειχα πάει να σετάρω ένα καινούργιο φορητό υπολογιστή σε ένα ξάδελφο, αφού το σεταρα μπήκα στο λογαριασμό μου στο rapid για να κατεβάσω κάτι αρχεία που έχω αποθηκευμένα εκεί, όταν τέλειωσα δεν έκανα log out απλά έκλεισα τον browser, χωρείς όμως να βάλω "save the password", εκείνος αργότερα (στις 5 Απριλίου) μπήκε να κάνει ανανέωση του λογαριασμού του αλλα δεν πρόσεξε το user name και μπήκε στο δικό μου λογαριασμό, στη συνέχεια αφού δεν κατέβαζε έκανε αλλαγή του password...

Κι όμως συνέβει και αυτό!!!!!

Δημοσ.

Το έπαθα και εγώ πριν 1 μήνα περίπου, ίδια περίπτωση με εσένα. Μετά από πολλά mail με την rapid και με την paypal, βρήκαμε ότι από κάποιον ιο που κόλησα μου έκλεψε το user name και το password του rapid. Εποικινώσησα μαζί τους και μου έστειλαν καινούργιους κωδικούς άμεσα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...