gega Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 γεια σας insomniacs πριν μερικες μερες ειχα κανει format και περασα παλι τα windows xp sp3 32bit πριν απο το φορματ ειχα κλοκαρει την καρτα μου core:700 shader:1509 memory:1224 και δουλευε μια χαρα χωρις artifacts και με ωρες παιχνιδιου αλλα μετα το φορματ καθως επεζα lotro και crysis ειχα τα γνωστα κοληματα της καρτας με artifacts σε ολη την οθονη και αναγκαστηκα να κανω reset .Επεισης ειδα οτι με το evga voltage tuner δεν μπορουσα να αλλαξω τα volt της καρτας και ηταν κολλημενο στα 1,0 volts ( στην πραγρατικοτητα ομως η καρτα ειχε 1.2 volt τα κανονικα δηλαδη πραμα το οποιο κοιταξα μεσω του rivatuner) προσπαθησα να αλλαξω την ταση μεσω καποιον αλλων προγραμματων που δουλευουν με την βοηθεια του rivatuner αλλα μολις ανεβαζα και το παραμικρο χιλιοστο του volt τοτε εμφανιζοντε παλι τα κολληματα και τα παραξενα χρωματα στην οθονη. το ερωτημα μου ειναι μηπως εχω καψει τπτ? και αν οχι τοτε απο τι προερχεται αυτο το προβλημα? ευχαριστω (αν και το ποστ μου ειναι λιγο μεγαλο :-D:-D:-D) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:26 ---------- ρε παιδια κανεις???? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:57 ---------- παιδια ειναι το τριτο συνεχομενο post και το θεμα εχει δημιουργηθει απο προχθες .... ελεος βοηθηστε λιγακι ....
N.I.C Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Για να καταλάβω η κάρτα σε stock παίζει οκ τώρα; Είχες stressάρει καθόλου την κάρτα πριν να δεις αν είναι οκ στις ταχύτητες που την ανέβασες; Το patchάκι για το Voltage tuner το χεις βάλει έτσι; Μήπως τρώει κανένα conflict με τα ΧΡ; Να πω την αλήθεια δεν το έχω δοκιμάσει σε ΧΡ..Από θερμοκρασίες πως πάει;
gega Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 την καρτα οταν την ανεβασα ηταν οκ ετρεξα το furmark και ηταν οκ για κανενα 20λεπτο απο θερμοκρασιες δεν περναγε τους 70 οταν ηταν κλοκαρισμενη . Το patchaki το εχω βαλει στο voltage tuner η καρτα παιζει μια χαρα σε default τωρα ... Εγω πιστευω οτι εχει παιχτει κατι με τα drivers στα xp αλλα δεν ξερω τι ....
gega Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Για πιο patch μιλάτε ρε παιδιά; για το patch του evga voltage tuner ειναι μονο για την εκδοση 1.0.0 και μπορεις να αλλαξεις τα βολτ σε ολες τις καρτες ενω χωρις το patch μπορεις μονο σε evga να αλλαξεις τα βολτς
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 αφού έχεις τόσα gb ram δεν περνάς σε Vista 64bit μπας και λυθεί και το πρόβλημα?
gega Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 αφού έχεις τόσα gb ram δεν περνάς σε Vista 64bit μπας και λυθεί και το πρόβλημα? βασικα τωρα εχω 4 gb ram .... αλλα πως κολανε οι ram με το oc της gpu? (το σκεφτομαι αλλα δεν ξερω αν θα βαλω windows 7)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 αν είναι θέμα drivers ή κάτι άλλο που έχει κάτσει με το συγκεκριμένο installation των windows λογικά δεν θα υπάρχει στα Vista και από την στιγμή που έχεις 4gb ram και το Pc σου είναι αρκετά δυνατό δεν υπάρχει λόγος να μην περνάς σε Vista 64bit...θα συνηθίσεις και πιο γρήγορα τις αλλαγές που θα υπάρχουν και στα Windows 7 (σε σχέση με τα XP)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.