Προς το περιεχόμενο

Δίλλημα για αγορά οθόνης

johnny93

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα την γνώμη σας για μια αγορά οθόνων που σκοπέυω να κάνω γιατι απο οθόνες δεν ξερω πολλά παρά μόνο τα βασικα.

Ψήνομαι πολύ αγρια να αλλάξω την 20" Innovator οθόνη που εχω γιατι τη ψηλοβαρέθηκα.

Έτσι μετά απο αρκετό ψάξιμο βρήκα μερικές οθόνες που μου γυάλισαν και θα ήθελα την αποψή σας.

Πρώτα απ'όλα τι μου προτείνετε : να τσιμπήσω 2 των 19" ή μία των 24" (βεβαια το τέλειο θα ήτανε 2 24" αλλά πονάει στην τσέπη). Βέβαια υπάρχει και μια αλλη επιλογη: να πάρω αλλη μια 20" και να την εχω μαζι με την Innovator αλλά εχω καποιες ανησυχίες όσον αφορά το ποσο θα είναι όμοια τα χρωματα οι φωτεινωτητες κλπ κλπ.

Επίσης θα ηθελα να μου πείτε αν αυτες που μου γυάλισαν ειναι καλές και τι μου προτείνετε εσεις.

19":

LG L1972H 19'' TFT BLACK

ή

Asus TFT 19" VB191T

24":

ASUS VW246H 24'' TFT

Όσον αφορα την 3η λύση δεν έχω σταμπάρει κάποια συγκεκριμένη οπότε είμαι ανοικτός σε προτάσεις. Αυτό ισχύει και για τις αλλες δυο λυσεις βεβαια. Μόνο μην ξεφύγουμε πολύ σε τιμή.

Α ναι, ξέχασα να αναφέρω και την χρήση που θα τους κάνω : λιγο απ'όλα :-)

Δημοσ.

φίλε ενδιαφέρεσαι για ολοκαίνουργια LG W2452V-PF TFT Monitor 24'' ΣΤΟ κουτί ΜΕ 3 years εγγύηση .. ???

μια εβδομάδα την έχω ..το μετάνιωσα(ηθελα 30" , αλλα τα λεφτα βλεπεις ειναι πολλα) ...και έξοδα αποστολής δικά μου .

LG W2452V-PF TFT Monitor 24''

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...