Προς το περιεχόμενο

Sony W170

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απόκτησα λοιπόν την παραπάνω φωτογραφική μηχανή.Λοιπόν βλέπω πάνω στην φωτογραφική έχει 5-6 "προγραμματα" για να βγάζεις φωτογραφίες...ε λοιπόν ήθελα να ρωτίσω αν ξέρει κάποιος να με βοηθήσει για το τί ρυθμήσεις πρεπει να κάνω και τι επιλογές να χρησημοποιώ για να βγαίνουν καλές φωτογραφίες,γιατί έχω μπλέξει με (super steadyshop,SCN) κτλ και δεν ξέρω ποιό είναι καλό και ποιό όχι.

Ας μου δόσει τα φώτα του κάποιος που να έχει δουλέψει με sony και ακόμα καλύτερα με την συγκεκριμένη.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

πρεπει να ασχοληθεις μονος σου λιγο παραπανω και να πειραματηστεις αλλιως δεν θα καταλαβεις τιποτα.στο λεω εκ πειρας εχω τρεις sony και τελευταια εχω αγορασει την h50 .οσον αφορα τα προγραμματα που λες ειναι ετοιμες περασμενες καταλληλες ρυθμισεις για συγκεκριμενες σκηνες ,αν σε βολευουν χρησιμοποιησε τες ,αλλιως ασε την ρυθμιση της μηχανης στο αυτοματο, το steady shoot ειναι ο σταθεροποιητης εικονας οπτικος ή ψηφιακος αναλογα με την μηχανη,καλο ειναι να ειναι παντα ΟΝ για να αποφυγεις κουνημενες -θολες φωτο , το scn εινα καποιες ρυθμισεις που κανει η μηχανη μονη της για καλητερη ληψη σε ειδικες συνθηκες ληψεις π.χ οπισθιος φωτισμος,αν εχεις συγκεκριμενες ερωτησεις πες μου.;)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Οταν πατάς ελαφρά το κουμπάκι για φώτο εστιάζει σε 6 σημεία,και στον υπολογιστή καφαρά φένεται μόνο σε αυτά τα 6 σημεία που εστείασε,το γύρο γύρο είναι θολό...δεν γίνετε δηλαδή να τραδήξεις μια φώτογραφία και να είναι ΟΛΗ καθαρή?!εντάξει μερικά mode είναι βολικά,όπως για τοπία και για βράδυ...είναι κάποια άλλα πχ "P" που λέει αυτόματες ρυθμήσεις...Και γενικα κάθε φορά που θα θέλω να βγάλω μια φώτο θα πρέπει να να σκεφτώ ποιο mode είναι κλάυτερο?!ΑΝΤΕ πές εγώ θα το βρώ,άν την πάρει ο πατέρας μου ή ο αδελφός μου θα πρέπει να τους εξιγήσω ολα αυτά!!μου φαίνεται ότι έκανα λάθος για την sony.ισως ι canon να ήταν καλύτερη.

Δημοσ.
Οταν πατάς ελαφρά το κουμπάκι για φώτο εστιάζει σε 6 σημεία,και στον υπολογιστή καφαρά φένεται μόνο σε αυτά τα 6 σημεία που εστείασε,το γύρο γύρο είναι θολό...δεν γίνετε δηλαδή να τραδήξεις μια φώτογραφία και να είναι ΟΛΗ καθαρή?!εντάξει μερικά mode είναι βολικά,όπως για τοπία και για βράδυ...είναι κάποια άλλα πχ "P" που λέει αυτόματες ρυθμήσεις...Και γενικα κάθε φορά που θα θέλω να βγάλω μια φώτο θα πρέπει να να σκεφτώ ποιο mode είναι κλάυτερο?!ΑΝΤΕ πές εγώ θα το βρώ,άν την πάρει ο πατέρας μου ή ο αδελφός μου θα πρέπει να τους εξιγήσω ολα αυτά!!μου φαίνεται ότι έκανα λάθος για την sony.ισως ι canon να ήταν καλύτερη.

σε ποιο εικονιδιο εχεις τον επιλογεα επανω?καλητερα στο πρασινο εικονιδιο που δειχνει μια μηχανη.αλλιως θελει καποιες ρυθμισεις ακομα και στο Ρ.να προσεξεις την επιλογη macro οταν εστιαζεις κοντα.

Δημοσ.

Περισσότερο χρησημοποιώ την επιλογή που είναι πράσινη αλλιός η επιλογή με το P έχει πολλές ρυθμήσεις που δεν έχει η "πράσινη μηχανή"...έχει iso,steadyShot,D-R,και λειτουργία χρώματος...Το πράσινο εικονήδιο έχει μονάχα βασικές ρυθμήσεις δεν ξέρω άν οι παραπάνω εννοούνται.!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...