JIMBREED Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 LANCIA | DELTA Kαι μόνο το όνομα,μας παραπέμπτει σε ένα αυτοκίνητο που έχουν αγαπήσει όλοι. Η μεγάλη επιστροφή έγινε και η νέα DELTA είναι έτοιμη. Με ένα όχι τόσο ‘’αγριο’’ ‘υφος εξωτερικά,αλλά με έναν κινιτήρα 1.8 Di Turbojet 200 ίππων μάλλον θα βάλει φωτιά στην άσφαλτο. Το εσωτερικό της είναι τόσο εντυπωσιακό, όσο και το εξωτερικο, με δέρμα και αλκαντάρα σε συνδιασμό με το benova και το ηχοσύστημα της Blaukpunt με MP3, θύρα USB, bluetooth και δορυφορική πλοήγηση κάνουν έναν πολύ άνετο αυτοκίνητο. Το εξωτερικό design ακολουθεί το ρεύμα της εποχής με αεροδυναμικές γραμές , φώτα led και πολύ μεγάλη ηλιοροφή. [caption]LANCIA DELTA[/caption] [caption]LANCIA DELTA[/caption][caption]LANCIA DELTA[/caption] [caption]LANCIA DELTA[/caption] Οι άλλες εκδόσεις κινιτήρων είναι: Turbo 1,4 με 120 άλογα και 150 άλογα 1,6 MultiJet turbodiesel 2,0 Multijet 165 άλογα 1,9 Twinturbo MultiJet 190 άλογα 1,8 Di Turbojet 200 άλογα www.thedeltaproject.eu
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Εεεεεεεεετσιιι! Κατι τετοια βλεπω και λυπαμαι που δεν εχω 20-25 χιλιαρικα. Αυτο το αυτοκινητο τα αξιζει και με το παραπανω. Ο 1.9 Turbo-Diesel του Gruppo, εκτος απο τα 190 αλογα που αποδιδει, εχει και... 40 κιλα ροπη!! Μιλαμε θα βυθιζεσαι στο καθισμα σε καθε πατημα του γκαζιου! Αλλα ναι, ξεχασα, για εμας τους πρωτευουσιώτες δεν υπαρχει η επιλογη του Diesel... Οσο για το αλκανταρα... το εχω συνηθισει πλεον ως παιδι αλλα και ως οδηγος στο 15ετιας Lancia μας
Garnele Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Το αυτοκίνητο σπέρνει. Πρόσφατα το αγόρασαν και οι δικοί μου και παρότι σε γενικές γραμμές δεν ενθουσιάζομαι εύκολα με αυτοκίνητα, αυτό με ξετρέλανε, ειδικά σε αυτή την εκδοχή.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Βασικα ειναι απο τα λιγα αυτοκινητα που ΚΑΘΕ φορα που το βλεπω στο δρομο γυρναω και το παρατηρω. Ειναι διαφορετικο, πώς να το κανουμε? Για να φανταστειτε, ουτε σε κατι M5 καγουρικες γυρναω, ουτε καν στη καθε Πορσε... Στα μονα που δινω σημασια ειναι: Η new Delta (και η old, η οποια σπανια κυκλοφορει πλεον), καμια ΠΑΛΙΑ Porsche, καθως και η πορτοκαλι Gallardo ενος φτωχου εδω παρακατω Να φανταστω, garnele, οτι εχετε την κλασικη 1.4Τ 120PS εκδοση ετσι? PS: Και μια διορθωση. Η εταιρεια Blaupunkt λεγεται
Garnele Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Την όρο έχουμε αλλά έχει επιπλέον ηλιοροφή. Πω πραγματικά βλέπω τις φωτογραφίες και το αγαπάω αυτό το αμάξι. Είναι ο λόγος που έχω ψηθεί άσχημα να πάρω δίπλωμα =ρ
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Το κακο (για τη Lancia, καλο για εμας) ειναι οτι δε θα πουλησει πολυ, καθως ο ελληνας με 22-25 χιλιαρικα ειτε θα παρει Golf για να "Γκολφάρει...:lol:", ειτε καποια "γρηγορη" εκδοση απλων αυτοκινητων, οπως Grand Punto Abarth ή 207 GT, rallye ( ή οπως στο καλο λεγεται ).. Ενα μεγαλο μπραβο στον πατερα σου (ή οποιον τελος παντων διεθεσε το κεφαλαιο) για την επιλογη! Κι εγω Lancia οδηγαω και δε θελω/δεν εχω τα ψυχικα αποθεματα να τη δωσω, παρολο που καιει τα κερατα της απο βενζινη Τα αυτοκινητα, το καθενα στην εποχη του βεβαια, σπερνανε/σπερνουνε! (εκτος απο την αποτυχημενη Y10 και τη Delta 2, 1.4 -> Καμια σχεση με τη δικια σας Delta 3).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.