Kostas_xolargos Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 ειμαι ασχετος περι μουσικης αλλα εχουμε ενα μπαρ εχετε να προτεινετε καυτα hit ελληνικα και ξενα??? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 09:02 ---------- kανεις δεν ακουει μουσικη σε αυτο το forum να προτεινει κανα κομματακι?
elvisjedi Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 πρωτα πρεπει να δωσεις μερικα στοιχεια παραπανω, οπως που ειναι το ξενοδοχειο, τι κοσμος μαζευεται (ηλικιακα κυριως), σε τι στυλ ειναι το μπαρ κτλ. δηλαδη δεν μπορει εσυ να εχεις μπαρ με την βανδη κ την βισση στους τοιχους κ να σου προτεινουμε να παιξεις amy winehouse
DJ_XLR8 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Εάν θες μπορώ να σου προτείνω συλλογές από ελληνικά και κυρίως ξένα για bar ξενοδοχείου... Ωστόσο πρέπει να μου πεις λεπτομέρειες για τις ώρες που θα λειτουργεί κτλ.
Garnele Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Μπουζούκια σε ξενοδοχείο; Όχι δα. Στο μπαρ ενός ξενοδοχείου πρέπει να κάνεις πρόγραμμα που να μπορεί να το αντέξουν οι πάντες όπως για παράδειγμα κανένα χαλαρό/εμπορικό ροκάκι ή κάτι σε ποπ. Αν σε κάποια προχωρημένη ώρα κρίνει ο ντιτζέη (γι αυτό τους πληρώνουν) ότι μπορεί να το γυρίσει σε σκυλάδικα, βίσση βανδή και ξέρω γω τι άλλο, γιατί τέτοια θέλει να ακούσει ο κόσμος, ε ας το κάνει. Πάντως προσωπικά αν άκουγα μπουζούκια σε ξενοδοχείο από τις 9 θα έκανα επιτόπου τσεκάουτ. (με τον ίδιο τρόπο που φεύγω όταν μπαίνω σε κατάστημα και μου παίζει σκυλάδικα η τύπισσα στο ταμείο.)
kaiowas Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Δημοσ. 9 Απριλίου 2009 Εχει απειρες συλλογες απο γνωστα bar lounge ξενοδοχειων και μη, οι οποιες ειναι συνηθως chill out μουσικες, αντε και λιγο latin, funk, jazz. Αν το ξενοδοχειο ειναι 4-5 αστερια τοτε συνηθως παιζει τετοιου ειδους μουσικη. Αν ειναι 2-3, μεχρι και τερλεγκα παιζει ανετα αν ειναι επαρχια.
freedubus Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Μπουζούκια σε ξενοδοχείο; Όχι δα.μπουζούκια σε ξενοδοχείο από τις 9 Γιατι; Μπορεί να είναι κωλόμπαρο σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής για να εξυπηρετούνται οι πελάτες, οπότε πρέπει να παίζει ανεβασιάρικα κομμάτια, από τις 9 (τα κορίτσια τέτοια γουστάρουν). ;ρ
Garnele Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Ε έτσι πάσο. Ακόμα θυμάμαι εκείνη την τύπισσα στο μπεημπη ο, που χόρευε με αρκτούρους πάντως..
klainmaingr Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Ε έτσι πάσο. Ακόμα θυμάμαι εκείνη την τύπισσα στο μπεημπη ο, που χόρευε με αρκτούρους πάντως.. :lol:
Cristina Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Εγγυημένη λύση τα charts του Radio1. Έχει όλα τα είδη που πουλάνε. Αν δεν σου είναι αρκετά της εκάστοτε εβδομάδας, μπορείς να κοιτάξεις των προηγούμενων. http://www.radio1.gr
rodin002 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Συμφωνω μαζί σου cristina και εγω τα radio1 charts βλέπω και διαλέγω μουσική. Ειδικα για dance-house κομματια, αλλά εχει ολα τα είδη.
million_voices Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Δημοσ. 12 Απριλίου 2009 Πάντως προσωπικά αν άκουγα μπουζούκια σε ξενοδοχείο από τις 9 θα έκανα επιτόπου τσεκάουτ. δεν φτανει που δεν σκαμπαζεις απο μουσικη το λες κιολας:-D
Kostas_xolargos Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 λοιπον θελω να φτιαξω καλες λιστες για 6 μινες απο τελος απριλιου μεχρι τελος οκτωβριου. ειναι pool bar και το bar πρεπει να παιζει απο το πρωι μουσικη μεχρι αργα το βραδι αμα παει και εχει κοσμο. ηλικιες ειναι διαφορες απο εφηβους μεχρι γερους.βεβαια μετα τις 9 το βραδι ειναι πιο πολυ νεολαια και παλιοι πελατες ηλικιας απο 30-50 χρονων. και bar βρισκεται κρητη. και προσοχη δεν ειναι μπουζουκια bar το ξενοδοχειο και ουτε θελω να γινει ετσι. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:08 ---------- Εχει απειρες συλλογες απο γνωστα bar lounge ξενοδοχειων και μη, οι οποιες ειναι συνηθως chill out μουσικες, αντε και λιγο latin, funk, jazz.Αν το ξενοδοχειο ειναι 4-5 αστερια τοτε συνηθως παιζει τετοιου ειδους μουσικη. Αν ειναι 2-3, μεχρι και τερλεγκα παιζει ανετα αν ειναι επαρχια. τετοιες συλλογες που μπορω να βρω μπορεις να δωσεις παραπαω πληροφοριες ρε αδερφε?
kaiowas Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 Δημοσ. 14 Απριλίου 2009 ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:08 ---------- τετοιες συλλογες που μπορω να βρω μπορεις να δωσεις παραπαω πληροφοριες ρε αδερφε? Τσεκαρε τα pm σου
Kostas_xolargos Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2009 καμια αλλη προταση ρε παιδια? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:00 ---------- πανωωωω:-) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:25 ---------- καμια αλλη προταση ρε παιδια? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:00 ---------- πανωωωω:-) :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D πανω...
DJ_XLR8 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Εγώ θα σου πρότεινα μερικές από τις συλλογές του Compact Disc Club.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.