Sasoulinicat Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Καλησπέρα! Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το Windows Live Mesenger! Έχω κατεβάσει το Windows Live Messenger 2009!Απο κάποια στιγμή και έπειτα σταμάτησε να μου έρχεται το invitation window, που συνηθίζει να έρχεται όταν κάποιος σε προσθέτει στις επαφές του, και που σου ζητείται να τον αποδεχτείς ή να τον αγνοήσεις!Κατά συνέπεια, έκανα και εγώ προσθήκη επαφής, αφού δεν μου ερχόταν το παράθυρο.Το πρόβλημα δεν σταματάει όμως εδώ!!Αφού έκανα και εγώ προσθήκη επαφής το invitation δεν πήγαινε ούτε στο άλλο άτομο μιας και με είχε ήδη προσθέσει!Και τελικά, ενώ εγώ βλέπω κανονικά την επαφή, το άλλο άτομο με βλέπει μονίμως offline! Απεγκατέστηα το πρόγραμμα και το ξανακατέβασα, χωρίς φυσικά να αλλάξει κάτι!Αυτό δεν έχει συμβεί με μια μόνο επαφή, αλλά με όλες όσες με πρόσθεσαν απο την δεδομένη στιγμή και έπειτα! Επίσης μπήκα με άλλο λογαριασμό και λειτουργεί κανονικά με τον άλλο λογαριασμό!! Έχει κανείς να προτείνει κάτι?? Θα με βοηθούσε πολύ!! Ευχαριστώ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.